Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.025
Cevap
25
Favori
452.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dehşet bölüm olacağa benziyor.Bekliyoruz.

Ve bence sezon finali olmadan bitecek dizi.

Çünkü dizinin senaryosu tam sinema filmine uygun, bence bu kadar şeyi bile koymaları müthiş birşey iyi düşündüler gene yaratıcılar. Ve tam da tadında bitirirler diziyi bu sene.

Ve son birşey daha eğer bu fragman da yanıltmaysa artık DH forum halkı olarak basarız çekim yerlerini
    GIGABYTE 890GPA-UD3H AMD 890GX+SB850 AM3 DDR3 1866(O/C) Anakart-Team Elite 4GB DDR3 1333MHz CL9 Bellek Kit (2x2GB) - SAPPHIRE HD5770 Vapor-X 1gb ddr5 - AMD Athlon X4 630 2.8GHz-Dark Falcon Akrylic Şeffaf Pencereli 4 Fanlı Full Siyah Oyuncu Kasa - High Power Absolute 700W 13.5CM Fanlı MODÜLER80+ Verimli Power Supply- 2 x Western Digital Caviar Black 500 GB 7200 RPM Sata2 32MB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Businesss

rüya olmasın

kvp bölümü diil burası

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

EZEL 30.BÖLÜM FRAGMANI

Detaylı fragman:http://www.youtube.com/watch?v=ANP7-ZUTtXk
    Edit: Vermişler zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

Dayı ölürse dizinin izlencek tarafı kalır mı ya

Yapımcılar öyle bi mallık yapmaz heralde

Zaten dikkat edin ramiz dayının sahneler azaldı reyting düştü bi de adam diziden çıkarsa iyice düşer

Yapımcılar mal değil ki Tuncel Kurtiz'i diziden çıkartsınlar. Kendisi çıkmak istiyordur.

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

2.fragman süpermiş. Harbi bu bölüm olağanüstü olacak.

Ve bence sezon finali olmadan bitecek dizi.

Çünkü dizinin senaryosu tam sinema filmine uygun, bence bu kadar şeyi bile koymaları müthiş birşey iyi düşündüler gene yaratıcılar. Ve tam da tadında bitirirler diziyi bu sene.

Ve son birşey daha eğer bu fragman da yanıltmaysa artık DH forum halkı olarak basarız çekim yerlerini

quote:

Orijinalden alıntı: Businesss

rüya olmasın

Bu dizide rüya gibi şeyler olmuyor. Farklı kareleri aynı anda gösterip, izleyiciyi yanıltıyorlar. Mesela geçen bölüm Eyşan, Baharla konuşurken Ömer'e ne diyeceğini söylüyordu. O arada da Ezel görünüyordu. Sanki, Ezel'in Ömer olduğunu öğrenmiş gibi sanıyordu izleyici. Ama ben anlamıştım. Çünkü huyunu biliyorum bu dizinin. Hep aynı şeyi yapıyorlar. Sanki çok önemli bir şey olacakmış gibi gösteriyorlar. Halbuki hiçbir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 29 Mayıs 2010; 23:21:10 >

Orijinalden alıntı: iZCi_500

Sırlardan birisi açıklanıyor. Ali bundan böyle Ömer'in safında.

Sır dediğin bir tane zaten. Ramiz'in Ömer'e anlattıkları falan da var da. O sır sayılmaz. Yani Ramiz'in anlatmak zorunda olup da anlattığı bir şey. Asıl sır Ömer'inki. Söylemek istediğin sır birine anlatılıyor sanırım.

Arkadaşlar sormak istediğim şeyler var. Dizide kaçıırdığım bölümler var birkaç tane. Tamamiyle bilmiyorum yani ufak tefek eksikler var. Ramiz'in bir kâğıda Ömer'in hayatını yazdığı(o arada Ömer'in geçmişi anlatılıyor. Ali, Cengiz, Eyşan. Hepsi hakkında bilgi veriliyor) bölüm kaçıncı bölüm? Bir de Ali, Cengiz, Eyşan ve yanlarında yaşlı biri var. Daha gençlik dönemleri. Ali motor almış. Yaşlı adam kibarca uyarıyor. Fazla para harcamamalıyız diyor. Ali de sittiri çekiyor. Ben en zorunu yaptım. Neden? Çünkü sizin gibilerine sittiri çekebilmek için gibi bir şey diyor. Daha dizinin başları. Onların yanındaki yaşlı adam kimdi? Serdar değil diye hatırlıyorum. Başka biriydi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 29 Mayıs 2010; 23:47:13 >

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Sır dediğin bir tane zaten. Ramiz'in Ömer'e anlattıkları falan da var da. O sır sayılmaz. Yani Ramiz'in anlatmak zorunda olup da anlattığı bir şey. Asıl sır Ömer'inki. Söylemek istediğin sır birine anlatılıyor sanırım.

Arkadaşlar sormak istediğim şeyler var. Dizide kaçıırdığım bölümler var birkaç tane. Tamamiyle bilmiyorum yani ufak tefek eksikler var. Ramiz'in bir kâğıda Ömer'in hayatını yazdığı(o arada Ömer'in geçmişi anlatılıyor. Ali, Cengiz, Eyşan. Hepsi hakkında bilgi veriliyor) bölüm kaçıncı bölüm? Bir de Ali, Cengiz, Eyşan ve yanlarında yaşlı biri var. Daha gençlik dönemleri. Ali motor almış. Yaşlı adam kibarca uyarıyor. Fazla para harcamamalıyız diyor. Ali de sittiri çekiyor. Ben en zorunu yaptım. Neden? Çünkü sizin gibilerine sittiri çekebilmek için gibi bir şey diyor. Daha dizinin başları. Onların yanındaki yaşlı adam kimdi? Serdar değil diye hatırlıyorum. Başka biriydi sanki.

Dayının düşmanı halen büyük bir sır.

Serdar idi o adam.

quote:

quote:

Serdar idi o adam.

Dayının düşmanı sır falan değil. Gizleniyor sadece.

O adam sanki farklı biriydi. Serdar gibi zavallı değildi. Ne bileyim. Beyefendi birine benziyordu. Hangi bölüm olduğu aklında olan varsa yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 30 Mayıs 2010; 0:59:53 >

quote:

quote:

quote:

Serdar idi o adam.

Dayının düşmanı sır falan değil. Gizleniyor sadece.

O adam sanki farklı biriydi. Serdar gibi zavallı değildi. Ne bileyim. Beyefendi birine benziyordu. Hangi bölüm olduğu aklında olan varsa yazabilir mi?

TDK:

Sır: Varlığı veya bazı yönleri açığa vurulmak istenmeyen, gizli kalan, gizli tutulan şey.

Sırları algılama şekillerimiz farklı demek ki.

Bahsettiğin sahne Ezel'in üçüncü bölümünde geçiyor. Serdar'ın saçları boyalı o vakit.

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Yeni bölüm mükemmelllll. Fragmanı bile beni yıkıma uğrattı artık diziyi seyrederken nasıl bir halde olacağım.

Bir şey olmaz. İlk bölümleri kadar duygulu olamaz bundan sonra.

quote:

Orijinalden alıntı: çerkes_kızı

lanet olsun ezele de dayısına da intikamına daharcadılar tefoyu anında
    alinin hala anlamaması çıldırtıyo artık. herkes birbirinden habersiz planlar peşinde ama bu planların mantığını, güzelliğini anlayan yok
    her bölüm güzel olacak diye bişey yok tabi ama uzatmak için bu kadar da ucuz yollara başvurulmaz. yürüsün gitsinler

Teyfik'in harcandığı falan yok. Ezel, yapmaması gerektiği halde Teyfik'i kurtarmak için hayatını tehlikeye attı. Ali'yi tanıyordu gerçi. Ama sonuçta Teyfik'i kurtardı. Ve Teyfik, Ezel'in bu tür konularda hassas olduğunu bildiği halde Ezel, ona vurduğunda sinirlendi. Ezel, sahibi olmasa saldırabilirdi. Ezel'e bakışını gördüm. Bir de bununla kalmayıp Şebnem'e bağırdı. Beni yarı yolda bırakmadın dedi Ezel'e. Yani bunun farkında. Fakat Teyfik, tam derdini anlatacakken, Ezel onu dinlemeyip, ona vurduğu için sinirlendi gibime geliyor Teyfik. Normalde tokat yemiş olsa o kadar sinirlenmezdi gibime geliyor.

Ha ayrıca komik olma. Hiç kimse anlayamazdı gerçek hayatta. Biz bildiğimiz için bize basit geliyor. Bilmeyen biri için hiç de basit değil. Düşünsene. Birisine oyun oynamışsın. Oyun oynadığın kişi ölmüş. Yıllar sonra bir başkası(sandığın) tarafından benzeri sana oynanıyor. Sen olsan anlar mıydın? Oyun oynandığını anladı zaten Cengiz. Planın mükemmelliğini falan da anladı. Hapishanede oyunun büyüklüğünden bahsediyordu. Aslında olay basit. Ses ve yüz değişimi var. Fakat bu kimsenin aklına gelmeyecek bir şey. Kaldı ki sözü edilen kişi öldü diye biliniyor. Mezarı bile var. Aksi olsa anlarlardı zaten.

quote:

Dizide büyük hata buldum,isteyen okusun istemeyen okumasın

Dizinin tanıtım fragmanlarında hani kenan abimizin yüzü sargılı olduğu fragmanda sırt kılları gözüküyodu ama geçmişinde sırtında kıl mıl yok,bu adam estetik operasyon geçirdiğinde eğer sırtına kıl ektirmediyse büyük bi hata yapmışlar

Nerde sırt kılları gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 30 Mayıs 2010; 9:25:40 >

• 30. bölümdeki Ali Ezel arasında geçecek olan diyaloglar(konuşma dilinde):
    Ezel: Sana dedim ki bigün senle bi odaya giriceğez. O gün ne istersen konuşucağaz.
    Ali(Çenesini hareket ettirerek soluk bir sesle): Tamam. Bana uyar.
    Odaya girerler.
    Ali: Ömer hakkında ne biliyosun?
    Ezel: Çok şey.
    Ali:(Aceleci ve agresif bir şekilde): Anlat. Anlaat!
    Ezel: Bundan tam 12 yıl önce herşeyini aldılar Ömer'in. Ömer 3 kişiye güvendi bu hayatta. En çok ta, abisi bildiği Ali abisine güvenirdi.(Ali duygusallaşır). Bi kızı sevdi o. O kız Ömer'i peşinden sürükledi. Öyle sevdi ki onunla cehenneme bile giderdi. Bi kankası vardı sürekli başını belaya sokan. Ömer hep yardımına koşardı onun(Ezel duygusallaşır. Yüzü bilindik şekle bürünür). Ömer'in tek suçu vardı. O da güvenmekti. Bigün biri çıktı bi plan yaptı. Kurban Ömer'di. Plan için gerekli bilgiyi Cengiz topladı. Ali adam öldürdü. Eyşan yalan söyledi. Aradan 12 yıl geçti.
    Ali(Durumu anlar): Olmaz. Kimsin sen? Kimsin?
    Ezel: Hala anlamadın mı Ali? Ben Ömer.
    Ali(Kafayı yercesine delirerek): Ne? Yalan söylüyosun.
    Sonrasında da fragmanda geçen diyaloglar vs.
    Tahmini olarak bu tarzda konuşmalar geçer. Cümleler veya kelimeler uyuşmayabilir. Fakat, tarz olarak böyle olacak.
  • Önümüzdeki sene Ramiz Dayı dizide olmayacak sanırım işler yokuşa girdi onun için.
    OZ || LOST || PRİSON BREAK || SONS OF ANARCHY || BREAKING BAD || THE WALKING DEAD || SHERLOCK || GAME OF THRONES || VIKINGS || BANSHEE || 12 MONKEYS || NARCOS || LA CASA DE PAPEL || STRANGER THINGS || THE BLACKLIST || SENSE8 || DARK || THE ALIENIST || THE RAIN || POWER
  • quote:

quote:

Yeni bölüm mükemmelllll. Fragmanı bile beni yıkıma uğrattı artık diziyi seyrederken nasıl bir halde olacağım.

quote:

alinin hala anlamaması çıldırtıyo artık. herkes birbirinden habersiz planlar peşinde ama bu planların mantığını, güzelliğini anlayan yok
    her bölüm güzel olacak diye bişey yok tabi ama uzatmak için bu kadar da ucuz yollara başvurulmaz. yürüsün gitsinler

Teyfik'in harcandığı falan yok. Ezel, yapmaması gerektiği halde Teyfik'i kurtarmak için hayatını tehlikeye attı. Ali'yi tanıyordu gerçi. Ama sonuçta Teyfik'i kurtardı. Ve Teyfik, Ezel'in bu tür konularda hassas olduğunu bildiği halde Ezel, ona vurduğunda sinirlendi. Ezel, sahibi olmasa saldırabilirdi. Ezel'e bakışını gördüm. Bir de bununla kalmayıp Şebnem'e bağırdı. Beni yarı yolda bırakmadın dedi Ezel'e. Yani bunun farkında. Fakat Teyfik, tam derdini anlatacakken, Ezel onu dinlemeyip, ona vurduğu için sinirlendi gibime geliyor Teyfik. Normalde tokat yemiş olsa o kadar sinirlenmezdi gibime geliyor.

Ha ayrıca komik olma. Hiç kimse anlayamazdı gerçek hayatta. Biz bildiğimiz için bize basit geliyor. Bilmeyen biri için hiç de basit değil. Düşünsene. Birisine oyun oynamışsın. Oyun oynadığın kişi ölmüş. Yıllar sonra bir başkası(sandığın) tarafından benzeri sana oynanıyor. Sen olsan anlar mıydın? Oyun oynandığını anladı zaten Cengiz. Planın mükemmelliğini falan da anladı. Hapishanede oyunun büyüklüğünden bahsediyordu. Aslında olay basit. Ses ve yüz değişimi var. Fakat bu kimsenin aklına gelmeyecek bir şey. Kaldı ki sözü edilen kişi öldü diye biliniyor. Mezarı bile var. Aksi olsa anlarlardı zaten.

quote:

Dizinin tanıtım fragmanlarında hani kenan abimizin yüzü sargılı olduğu fragmanda sırt kılları gözüküyodu ama geçmişinde sırtında kıl mıl yok,bu adam estetik operasyon geçirdiğinde eğer sırtına kıl ektirmediyse büyük bi hata yapmışlar

Son bölümde Eyşan'la yatakta yatarken görünüyor omuz kılları.

1- Koskoca Kenan İmirzalıoğlu'na o omuz kıllarını yakıştıramadım. İnsan bakım yapar kaç senelik manken - oyuncu. Kötü görünüyordu gerçekten.
    2- Sırt ve omuz bölgesinde kıl illa ergenlikte çıkmıyor yetişkinlik döneminde hatta orta yaşta bile çıkabiliyor. Yiyeceklerdeki hormonlar, kullanılan ilaçların yan etkileri vs tetikleyebiliyor. Hiçbirşey tetiklemese bile kendiliğinden de çıkabiliyor. Benim omuzumda 25 yaşına kadar tek kıl yoktu şimdi tek tük 2-3 tane çıkıyor onlarıda kopartıyorum. (Mister No için cevap)

Orijinalden alıntı: girye

Ramiz diziden ayrılmasın. Eğer ayrılacaksa onun gibi biri diziye katılmalı, mesela Şener Şen

Tam adamını söyledin gerçekten benim şahsi görüşüm ve kanaatim Türkiye'nin en iyi oyuncusu gelmiş geçmiş...Her rol yakışır mı birine?

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

quote:

quote:

Son bölümde Eyşan'la yatakta yatarken görünüyor omuz kılları.

1- Koskoca Kenan İmirzalıoğlu'na o omuz kıllarını yakıştıramadım. İnsan bakım yapar kaç senelik manken - oyuncu. Kötü görünüyordu gerçekten.
    2- Sırt ve omuz bölgesinde kıl illa ergenlikte çıkmıyor yetişkinlik döneminde hatta orta yaşta bile çıkabiliyor. Yiyeceklerdeki hormonlar, kullanılan ilaçların yan etkileri vs tetikleyebiliyor. Hiçbirşey tetiklemese bile kendiliğinden de çıkabiliyor. Benim omuzumda 25 yaşına kadar tek kıl yoktu şimdi tek tük 2-3 tane çıkıyor onlarıda kopartıyorum. (Mister No için cevap)

Bakım yapmaması daha iyi. Kenan İmirzalıoğlu gibi bir erkeğe kıl yakışır. Karizmatik durur. Erkeksi.

quote:

Dayı ölürse dizinin izlencek tarafı kalır mı ya

Yapımcılar öyle bi mallık yapmaz heralde

Zaten dikkat edin ramiz dayının sahneler azaldı reyting düştü bi de adam diziden çıkarsa iyice düşer

Ramiz'in sahnelerinin azalmasının nedeni Ezel'in eskisi kadar ona ihtiyaç duymamasından kaynaklanıyor. Ezel, ustalaştı artık. Oyunu kendisi yönetiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

Orijinalden alıntı: girye

Ramiz diziden ayrılmasın. Eğer ayrılacaksa onun gibi biri diziye katılmalı, mesela Şener Şen

Tam adamını söyledin gerçekten benim şahsi görüşüm ve kanaatim Türkiye'nin en iyi oyuncusu gelmiş geçmiş...Her rol yakışır mı birine?

Türkiye'nin en iyi oyuncusu olabilir belki. Fakat, Ramiz karakterini, Tuncel Kurtiz yerine Şener Şen oynasaydı bu kadar başarılı olamazdı. Gerek ses tonu, gerekse mimik ve hareket olarak Şener Şen'e Tuncel Kurtiz'e yakıştığı kadar yakışmazdı.
    1,2 ve 3. bölümü izledim dün saat 4'ten itibaren. Dizinin ilk bölümleri çok değişikmiş. Ezel daha yeni yeni tanışıyor Ali, Cengiz ve Eyşanla. Sizli bizli konuşmalar olsun, Teyfik'in Ali'ye Ali Bey deyişi olsun. Ha arada abi dediği oluyor. Ezel, Kâmil'e, Kâmil Abi demişti sırrım size emanet derken. Kâmil de, Ezel'e, Ezel Bey demişti.

quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: loony cooky

quote:

Orijinalden alıntı: blackcold1907

Diziyi izledim hoşuma gitti açıkcası.Prison Break ten sonra bir daha dizi izleyememekten korkuyordum öyle olmadı.Neyse Ömer ile Ezel in ilişkisi %100 olarak belli olmasada Ömer Ezel in eski hali.(Örnek Kurtlar Vadisi Ali-Polat) Yüz değiştirme olaylarına bu bölümde girilmedi sordugunuz sorular diğer bölümlerde yanıt bulur sanırsam.

Birde ilk bölümden birşey dikkatimi çekti.Hakim Eyşan a cinayet günü ne oldu diyor.Eyşan, Ömer bana evlenme teklif etti kabul etmedim diyor.Polisler Ömer i Eyşan in evinde üstüne üstlük onun yatağında tutukluyorlar.

orası ömerin evi değilmiydi. eyşan ve ömer, ömerin evine gidip birlikte oldular.

eyşanın evi ömer bırakmaya gidiyor eyşan diyor "kimse yok gitme" eve çıkıyorlar işte...

Ev, Eyşan'ın teyzesinin evi.
    @blackcold1907
    Ev Eyşan'ın evi değil. Teyzesinin evi ve o evi Ömer'in soygundan sonra saklandığı yer olarak ele alıyorlar. Hakim öyle demişti kararını açıklarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 30 Mayıs 2010; 13:54:50 >
    Ali: Halktan(insanların dilinden anlayan ve insanların kişiliklerini gördüğü anda çözen, fakat ifade edemeyen(hani ben adamı gözünden tanırım derler ya. Onun gibi işte bu.) biri. Doğal davranan, aklından geçenleri saklamayan ve çabucak belli eden biri. Sert, fakat yufka yürekli.
    Cengiz: Sadece kazanmayı isteyen ve kazanmak için herşeyi yapabilecek biri.
    Eyşan: Babası onu yetiştirmeden önce iyi kalpli olan, sonrasında bu iyiliği körelterek kötüleşmiş biri. Buna rağmen içinde ufak bir parça iyilik var Ömer'den kalan.
    Serdar: Para için yaşayan biri.
    Ezel: Herşeyi hesaplayan, yaptığı planları, en kötü olasılığa göre yapan biri. Planlarını hayata geçirirken vicdanına yenik düşmemeye çalışsa da ara sıra yenilgiye uğrar.
    Ramiz: Herşeyi bilen, yapılması gereken bir şey yapılırken sadece yapılması gerektiği şekilde yapan kişi. Yapılacak şeyin sonucunda yaşanacak geçici şeyleri düşünmez(etrafındakilerin üzülmesi vesaire).
    Teyfik; Sahibine bir köpek gibi sadık olan biri. Onu kimse sahibine ihanet ettiremez. Fakat, sadece yoldaşı olabilecek biri onun tarafını seçmesinde şaşırtıcı rol oynayabilir.
    Kâmil: Dostlarına kolay kolay sırtını dönmeyen biri. Yaşanacak olaydan yakınlarının zarar görmesini istemez. Yapılması zorunlu olan bir durum olduğunda eğer yakınları zarar görecekse, bu duruma sebebiyet veren kişiyi iknâ etmeye çalışır(hani Ezel bir şey yaparken sonucunda birilerine zarar gelecektir ve hani Kâmil Ezel'i iknâ etmeye çalışır ya. İşte ondan bahsediyorum ben).
    Şebnem: Saf ve doğal davranan bir tip.
    Mümtaz: Onuru için yaşayan biri.
    Meliha: İnsanların kişiliklerini ve olabilecek olayları sezmede başarılı biri.
    Mert: Hırslı biri.
    Mavi gözlü gizli şahıs: Acıması olmayan, soğuk kanlı ve avını yönlendirebilecek biri.

Aklıma gelen diyaloglar.
    Hani ilk bölümlerde Ali, kumarhanenin güvenlik müdürüydü ya. Cengiz'den maaş alıyordu falan.
    Cengiz, Teyfik'ten Ali'nin Teyfik'in yapmasını istemediği bir şey ister. Ali, Teyfik'e fırça atar.
    Ali: Sen benden habersiz, nasıl kafana göre iş yaparsın?
    Teyfik: Ama Cengiz Bey istedi Ali Bey.
    Ali: Başlatma lan Cengiz Bey'ine.
    Teyfik: Ama maaşımı Cengiz Bey ödüyor Ali Bey.
    Ali: Cengiz sana adam öldür demez. Ama ben derim. Silah kullanıyorsun sen. Bilmem ne yapmıyorsun(bu bilmem ne kısmında yumuşak bir iş var işte. Uygun kelimeyi bulamadım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 31 Mayıs 2010; 12:15:59 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.