Şimdi Ara

EZCOOL SMART HD8 TABLET İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
10.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tabletimden çok memnunumda, ancak google play marketten iyi bir e-kitap uygulaması bulamadım. Bildiginiz, önereceğiniz bi uygulama var mıdır?

teşekkürler
  • valla hocam e-kitap ile hiç işim olmadı ne yazık ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem4

bugün geldiği gibi geriye postaladım..
    Kesinlikle IPS falan değil..

Tam bir hayal kırıklığı oldu bende codegen ultimix 88

hocam çin malı bişey kullanırken ithlatçısı ürünün arkasında mı öne ona bakın, bu çok önemli. yazımın başında da belirttim, ezcool ithalatçısı olan oksid bilişim çok ciddi çalışan bir firma. ürünlerinde sorun çıkarsa üç gün içinde çözüm üretebilme çabası içindeler ve ürün tanımınlarında kesinlikle yanıltıcı bir ibareye rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: erdem4

bugün geldiği gibi geriye postaladım..
    Kesinlikle IPS falan değil..

Tam bir hayal kırıklığı oldu bende codegen ultimix 88

hocam çin malı bişey kullanırken ithlatçısı ürünün arkasında mı öne ona bakın, bu çok önemli. yazımın başında da belirttim, ezcool ithalatçısı olan oksid bilişim çok ciddi çalışan bir firma. ürünlerinde sorun çıkarsa üç gün içinde çözüm üretebilme çabası içindeler ve ürün tanımınlarında kesinlikle yanıltıcı bir ibareye rastlamadım.

aynen katılıyorum. türkiyedeki her ithalatçı firmaya güven olmuyor. bir ürünü almadan önce ithalatçısını araştırıp sormak , lazım...

• quote:

valla hocam e-kitap ile hiç işim olmadı ne yazık ki :(

acaba kim ne tavsiye eder, e-kitap olarak?

ingilizce - türkçe farketmez. ücretsiz bir şekilde kitapları indirip okuyabileceğim bir uygulama arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_ken

quote:

ingilizce - türkçe farketmez. ücretsiz bir şekilde kitapları indirip okuyabileceğim bir uygulama arıyorum.

Moon reader kurun keyfinize bakın, yalnız prg. Ayarlarını biraz kurcalayıp ışık, zemin, harf büyüklüğü gibi ayrıntıları yapmanız lazım ama bu ayarları zaten tüm ekitap okuyucular için yapmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

quote:

quote:

Moon reader kurun keyfinize bakın, yalnız prg. Ayarlarını biraz kurcalayıp ışık, zemin, harf büyüklüğü gibi ayrıntıları yapmanız lazım ama bu ayarları zaten tüm ekitap okuyucular için yapmanız gerekiyor.

çok güzel harika bir tavsiye oldu benim için... en kısa zamanda pro sunuda alacağım. şuanlık pdf dosyaları açmıyor. ama dropbox ile entegre olması da çok büyük bir artısı. çok sağolun tavsiyeniz için...
     EZCOOL SMART HD8 TABLET İNCELEMESİ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

quote:

quote:

çok güzel harika bir tavsiye oldu benim için... en kısa zamanda pro sunuda alacağım. şuanlık pdf dosyaları açmıyor. ama dropbox ile entegre olması da çok büyük bir artısı. çok sağolun tavsiyeniz için...
     EZCOOL SMART HD8 TABLET İNCELEMESİ

pdf için az şarj tüketen ve kullanımı çok kolay olan "EZ pdf reader" tavsiye ederim, pdflerin üzerine not alıp istediğinizi yapabiliyorsunuz...adobe reader sorunlu bir pdf okuyucusudur android için iyileştirmeyi bir türlü yapamadılar, 5 dk. da hangi alet olursa olsun bir saatlik şarj yer ama ez pdf reader öyle değildir...

• merhabalar.

çok güzel bir paylaşım olmuş. elinize kolunuza sağlık. Ürün çok dikkatimi çekti alınır gibi, ancak benim küçük bir sorum olacaktı. Ses benim için çok ama çok önemli. Arka kapağında çift ses çıkışı var sizce ses seviyesi nasıldır merak ediyorum. ?

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşçu72

merhabalar.

çok güzel bir paylaşım olmuş. elinize kolunuza sağlık. Ürün çok dikkatimi çekti alınır gibi, ancak benim küçük bir sorum olacaktı. Ses benim için çok ama çok önemli. Arka kapağında çift ses çıkışı var sizce ses seviyesi nasıldır merak ediyorum. ?

iyi forumlar.

kardeşim, ses çıkışı süper. kaç çıkışı var bilmem ama. tatmin edici bir sese sahip. sorun etme.
  • quote:

quote:

merhabalar.

iyi forumlar.

kardeşim, ses çıkışı süper. kaç çıkışı var bilmem ama. tatmin edici bir sese sahip. sorun etme.

Sağol kardeşim, geçen hafta sonu hızlıal.com dan aldım. birkaç gündür bakıyorum. şükür herhangi bir sorun yok. fırsat bulup buraya da yazamadım. sağolun yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuşçu72 -- 7 Haziran 2013; 10:31:29 >

• quote:

quote:

quote:

merhabalar.

iyi forumlar.

Sağol kardeşim, geçen hafta sonu hızlıal.com dan aldım. birkaç gündür bakıyorum. şükür herhangi bir sorun yok. fırsat bulup buraya da yazamadım. sağolun yorumlarınız için.

beyler sizce ezcool smart hd8 mi artes d821 mi acaba ?

• tabiki ezcool smart hd8 bence zaten ezcool da dör çekirdekli mali 400 grafik kartı varken artes d821 de çift çekirdekli var burdan bile donanım açısından ne kadar üstün olduğunu anlıyabilirsin.
  • aynen kardeşim. Ezcool Smart HD8 ile birçok oyunu rahatlıkla oynamaktayım. ciddi anlamda bir kasıntı sözkonusu değildir.
  • bu saatten sonra rk3066 işlemcili tablet almak mantıklı değil. rk3188 işlemcili tabletler piyasada yaygınlaşmışken, samsung 4122 (kodunu yanlış hatırlıyor olabilirim.) işlemciler artık 7" tabletlere bile düşmüşken rk3066lı tablet almak ölü yatırımdır.
  • Dediklerin dogru olabilir ama rockchip rk3066 dual cote islemci 1024*768 (yanlis olabilir rakamlar) cozunurlukte yağ gibi akıcıdır ve ezcool hd8 tablet bana göre doğru bi seçim f/p açısından iyi bir ürün.

• 4 çekirdekli işlemci ve 4 çekirdekli 530mhzlik mali ekran kartına sahip tabletler varken 2 çekirdekli işlemci ve 4 çekirdekli (üstelik 250mhz) ekran kartına sahip bu modeli almak artık abesle iştigaldir. gereksiz masraftır.

şu an piyasada samsung 4çekirdekli 7" modeller bile var.
  • Fiyatlari ne kadar bilmiyorum onlari incelemedim bir kac tane ornek link atarsan bakarim onlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

quote:

quote:

quote:

merhabalar.

iyi forumlar.

beyler sizce ezcool smart hd8 mi artes d821 mi acaba ?

Ezcool Smart HD8 kötü bir tercih olmadı. canavar gibi çalışıyor şarjı 4 saat kadar gidiyor. wi-fi internetide iyi. keşke kamerası da 8mp falan olsaydı. Ipad mini gibi olurdu.

• codegen quantum 4 modeli var 4 çekirdekli. hyundai t7s in aynısı diye biliyorum. samsung işlemcili.

artes q812 var yine 4 çekirdekli. dediğim gibi 4 çekirdekli işlemciler çıkmışken çift çekirdekli tabletin 1 sene sonra kasacağı aşikar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.