Şimdi Ara

Ezan okunurken yüksek sesli müzik tartışması ölümle sonuçlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
6.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alakası yok biraz araştırırsanız Türklerin çoğunun kılıç zoruyla islamla tanıştığını anlarsınız.

Alemi dize getiren atalarımız birlik olamayıp maalesef kendi aralarında savaştığı bir dönemde arap orduları tarafından yerle yeksan edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankura -- 2 Haziran 2020; 7:27:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

İslami ve muslumanlari kötüleyen mesaj yazmak için fırsat kollayanlar ve böyle mesajların bolca begenildigi duruma bir örnek daha olmuş!
    Ezan okunurken yüksek sesli müzik çalan katili savunma çabasına girenler!
    Ezan okunurken yüksek sesli müzik çalanı uyardığı için katledilen ise suçlu!
    yani siz diyorsunuz ki trafikte sinyalsiz şerit değiştirdiğinizde biri sizi uyarsa;

a - siz onu öldürebilirsiniz.
    b - o sizi öldürebilir.
  • Bir kişinin yaptığı hataları dine bağlamak? Ezan okunurken çalan müzikten ben de rahatsız olurum. Tıpkı İstiklal marşı okunurken müzik çalınmasından rahatsız olduğumuz gibi.

Ne demişler?

-Öfkeyle kalkan, zararla oturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

Ya görme yada anlama özürlüsünüz. Orada ve sizin ilk açtığınız konuda kişiler Barış ÇAKAN ı ezan okunurken kürtçe müzik dinlediği için öldürdüler diyordu. Ve o yorumları da bu sebepten yapıyorlardı. Yani Barış ÇAKAN kürtçe müzik dinliyor, birileride geliyor onu Ezan okurken kürtçe müzik dinledi diye öldürüyor. Konuyu açma sebebiniz bu değil mi? o yorumların gelme sebebi bu değil mi? Bu yüzden değil mi İslama vs hakaret etmek Müslümanlara laf söylemek vs vs

Ama ne oldu. Öldürülen çocuk Barış ÇAKAN ezan okunurken kürtçe müzik dinlediği için değil, aksine ezan okunurken müzik dinledikleri için, uyarmasından dolayı öldürülüyor. Yani sizin konuyu açma amacınız ile durumun gerçekleşmesi arasında tam bir tezatlık var. bunu bariz görmenize rağmen görmezden gelip hala saçma sapan şeyler yazıyorsunuz.

Ayrıca buda yetmezmiş gibi beni konuya yorum yazmamdan dolayı tehdit edip, yazarsam şikayet edeceğini söylüyorsun. bu konuya yazı yazıp yazmayacağıma siz mi karar vereceksiniz? Yada sizin istediğiniz gibi yazılar olmayınca böyle tehdit mi edeceksiniz?

Koyunu asıl kirleten sizin açma şekliniz ve o minvalde devam eden yorumlardır.

@atiuser
    Kardeşim sen anlamıyor musun?

Gerçekten cahilin en tehlikelisi hem cahil olup hem cahil olduğunu bilmeyen.

10 kere mi diyeceğim. Bu konuyu açtığım İLK HALİ " EZAN TARTIŞMASINDA ÖLDÜRÜLDÜ" şeklindeydi ve ilk halinde sadece valilik açıklaması vardı. Sonrasında Kürtlükle alakalı olabilir diye editledim, sonra onu da sildim belli değil dedim.

Kendin muhtemelen yanlış anlamışsın konuda yazılanları, direkt kürtlüğe falan çekmişsin alakasızca, şimdi yanlış anlamandan dolayı özür dileyecek erdeme sahip olmadığın için, işte konuda klasik portre edildiğiniz gibi anlayışsız bir müslüman kimliğinle hakaretler edip saldırıyorsun. Engelliyoruz hala konuya yazıyorsun.

Demagoji yapıp duruyorsun, şikayet ederim demek tehdit mi? Hukuki hakkını kullanmak tehdit değildir. Boş konuşmaktan bıkmadın. Şikayet ediyorum yorumlarını bloklamamdan da artık yüzsüzlük yapmaz yazmazsın diye umuyorum.

• Birinci iddia= Kurtce sarki dinliyor diye olduruldu.
    Ikinci iddia= Ezan okunurken sarki dinliyor diye olduruldu.
    Ucuncu iddia ve gercegi= Ezan okunurken, muzik dinleyenlere laf attigi icin muzik dinleyenler tarafindan olduruldu.

Valilik aciklamasindaki anlatim bozuklugunu soylemek istemiyorum bile, akepe genclik kollarinin en kotu dil bilgisine sahip olan uyesini secmisler sanirim. Ayrica konuda goruldugu gibi cogu kisi okudugunu anlayamiyor.
  • Diyosunki ben yazayım her istediğmi söyleyeyim. Sen bana yazma, sen yazarsan tabiki cevabını alacaksın neyin yüzsüzlüğünden bahsediyorsun. Sen cevap yazınca yüzsüzmü oluyorsunda başkasına yüzsüz diyorsun.

Hangi hukiki hakkından bahsediyorsun. Benim yazdıklarımı beğenmeyip konuyu kirlettiğim ithamında bulunuyorsun, Kendine göre hüküm veriyorsun.

Dediğim gibi konunun açılması ve açılan konuya yapılan yorumlar hangi niyet ve düşünce ile açıldığı aşikâr, bu hazin olayın gerçek sebebini ilk başta bilseydin açarmıydın diye sordum cevap bile vermedin.

Seni cezbenden yanı bir kişinin ezan okunduğu sırada kürtçe müzik dinledi diye öldürülmesi idi hatta twitter hashtag #Barış Çakan ıda ekleyerek ne yapmak istediğin belli

senin konuyu açtığın zaman valilik açıklamamı yapmıştıda sen konuyu açarken bunu ekledin. Tabiki hayır konunun açılma sebebi aşikâr yazılanlar ve yorumlarda, siz bu konuyu açarak,

Bak birisi ezan okunurken müzik dinledi heleki kürçtçe müzik dinledi diye öldürüldü düşüncesi ile ve öyle yayıldığı için açtınız. bu konuyu açma nedeniniz ve olayın ilk başta sosyal medya denen yere düşme şekli böyleydi. Ama gerçeklerin farklı olmasının neticeinde oaly değişti ve Bu konuda rağbet görmedi sizde eveleyip geveliyorsunuz. Yorum yazan yada cevap veren kişilere de konuyu kirletiyorsunuz diye itham ediyorsunuz.

Ben seni blokladım bana cevap yazma diyorsunuz. Ama siz fütursuzca hala cevap yazma hakkını kendinizde buluyorsunuz ne güzel işmiş bu,

Demagoji diyorsunuz. kendiniz ve yorum yapan çoğu kişi, İslamı kötülemek amacı ve hedefi ile hareket ederken demagoji olmuyor. Ama sizin yaptıklarınızı söyleyince demagoji oluyor.

Sen yüzsüzlük yapıp cevap yazmazsan bende yazmam.

@atiuser

• @Jeolog

Hocam bir konunun editlenmemiş ilk haline ulaşılması mümkün mü? Konuya bir arkadaş dadandı, ısrarla benim konuyu kürtçülük propagandası için falan açtığımı, ilk halinde valilik açıklaması OLMADIĞINI iddia ediyor.

Varsa böyle bir imkan ben onay veriyorum mesajımın ilk hali yayımlansın, ya da dönüştürülebiliyorsa ilk haline dönüştürülsün konu. Şu iftira atan terbiyesiz, yüzsüz tipler bir sussun. Rica ediyorum, ulaşabilirseniz paylaşın.
  • ağlaşmalı bir ortam olmuş garip

ps. daha dün burada kürtçe şarkı dinleniyor diye cinayet işlendi gibi ifadeler vardı.bugün bunun yalan olduğu ortaya çıkınca da şimdi islamiyete sallıyor aynı insanlar. enteresan yaklaşımlar ancak masum ve iyi niyetli değil.bunların algı operasyonu olduğunu bilinçli insanlar anlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 2 Haziran 2020; 11:46:42 >
  • Ülkede hurafeizm öyle yaygın ki bırakın yüksek sesle müzik dinlemeyi, ezan okunurken kulaklıkla müzik dinleyenlere bile saldırıyorlar. Pandemi nedeniyle kapatılan ibadethaneleri, benim cuma namazımı engelliyorsunuz diyerek inandığı dinin kutsalı olan yapının kapısını tekmeleyecek kadar şuursuzlaşmış bir topluluğa dönüşüyoruz. Münferit olayları görmezden gelmek bir süre sonra o münferit olayın genele yayılmasına sebep olur. Bunun dinle, inançla, sosyal statüyle falan alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Demek ki hoşgörü dini hoşgörü dini değilmiş
    iftira atarak ne ölçüde hoşgörülü bir insan olduğunu göstermiş oluyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

Alıntıları Göster
    Konu iftira atan müslümanlar dolu. Arkadaş bu konudaki kişilere göre gayet haklı senin önermene göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiuser

Konu iftira atan müslümanlar dolu. Arkadaş bu konudaki kişilere göre gayet haklı senin önermene göre.

Alıntıları Göster
    iftira atan var ise İslam'ı bağlamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

Alıntıları Göster
    Niye? Ezan okunurken müzik dinleyene karışırsan hoşgörü dini olamazsın.

Bunun neresi iftira?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık hatalı. Uyarı yapan öldürüldü müzik dinleyen değil. Kişi bende bloklu zaten fakat konuyu şikayet ediyorum çünkü başlık yanlış yönlendiriyor. Konudaki yorumlara bakarsakta millet sadece başlığa yorum yapıyor.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    İyi be, namaz kılarkende önümde zil takıp oynasın, onada cevabın hoşgörü dinimi olacak ?

Saygı karşılıklıdır. Her haltı yapın yapım. Cümlenin sonuna ...ama hoşgörü dini diyin. Bırakın ezan okunmayı, mahallede bile yüksek sesle arabayla gezilmez. Bunun adı görgü kuralıdır, ahlak kuralıdır. Sırf din düşmanlığı yüzünden savunduğunuz şeylere bakın.

Daha 2 gün öncede kürtçe şarkı dinlediği için öldürüldü diye konu açılmıştı. Pravakötörler boş durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiuser

@Jeolog

Hocam bir konunun editlenmemiş ilk haline ulaşılması mümkün mü? Konuya bir arkadaş dadandı, ısrarla benim konuyu kürtçülük propagandası için falan açtığımı, ilk halinde valilik açıklaması OLMADIĞINI iddia ediyor.

Varsa böyle bir imkan ben onay veriyorum mesajımın ilk hali yayımlansın, ya da dönüştürülebiliyorsa ilk haline dönüştürülsün konu. Şu iftira atan terbiyesiz, yüzsüz tipler bir sussun. Rica ediyorum, ulaşabilirseniz paylaşın.
    Ezan okunurken yüksek sesli müzik tartışması ölümle sonuçlandı

Konunun ilk açıldığı hali bu şekildedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Başlık hatalı. Uyarı yapan öldürüldü müzik dinleyen değil. Kişi bende bloklu zaten fakat konuyu şikayet ediyorum çünkü başlık yanlış yönlendiriyor. Konudaki yorumlara bakarsakta millet sadece başlığa yorum yapıyor.

başlığı düzelttim

• quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Konunun ilk açıldığı hali bu şekildedir.

Alıntıları Göster
    ÇOOOK teşekkür ederim hocam. Başlığı değiştirmişsiniz, eski halini de o mesajınıza bırakırsanız başlığın. Ordan da iftira almayayım. Başlık şöyleydi benim bildiğim: "Ezan okunurken yüksek sesle müzik dinledi tartışmasında öldürüldü" burada kim öldürüldü, kim ezana saygısızlık yaptı muallakta kalmış özür diliyorum, ben de zirâ anlayamadım valiliğin anlatım bozukluğu dolu açıklamasından ama hemen editledim kimse yanlış anlamasın diye. Ama kürtçülükle alakası olmadığı görülsün diye benim editlemenizden önceki başlığımı da bırakırsanız sevirinim.

Şimdi.

@ŞAKACI

@Muammer

Özür dileyecek misiniz şimdi? Bakın bakalım valilik açıklamasıyla mı açmışım, KÜRT PROPAGANDASI İÇİN Mİ AÇMIŞIM, hadi konuşun şimdi iftiracılar.
    Neymiş valilik daha açıklama bile yapmamış ben konu açtığımda yalan söylüyor muşum? Konuda kürt tartışması çıkartmışım sonra değiştirmişim başlığı valilik açıklamasını koymamışım başlığı açarken?

Şakacı arkadaş bunu demiş, iftiranı herkes de görsün diye bırakıyorum.

"Seni cezbenden yanı bir kişinin ezan okunduğu sırada kürtçe müzik dinledi diye öldürülmesi idi hatta twitter hashtag #Barış Çakan ıda ekleyerek ne yapmak istediğin belli

senin konuyu açtığın zaman valilik açıklamamı yapmıştıda sen konuyu açarken bunu ekledin. Tabiki hayır konunun açılma sebebi aşikâr yazılanlar ve yorumlarda, siz bu konuyu açarak,
    Bak birisi ezan okunurken müzik dinledi heleki kürçtçe müzik dinledi diye öldürüldü düşüncesi ile ve öyle yayıldığı için açtınız. bu konuyu açma nedeniniz ve olayın ilk başta sosyal medya denen yere düşme şekli böyleydi. Ama gerçeklerin farklı olmasının neticeinde oaly değişti ve Bu konuda rağbet görmedi sizde eveleyip geveliyorsunuz. Yorum yazan yada cevap veren kişilere de konuyu kirletiyorsunuz diye itham ediyorsunuz."

Bu da muammer:

"ps. daha dün burada kürtçe şarkı dinleniyor diye cinayet işlendi gibi ifadeler vardı.bugün bunun yalan olduğu ortaya çıkınca da şimdi islamiyete sallıyor aynı insanlar. enteresan yaklaşımlar ancak masum ve iyi niyetli değil.bunların algı operasyonu olduğunu bilinçli insanlar anlıyorlar"

@Ryan

Benim başlığımda uyarı yapan öldürdü demiyordu zaten, kimin öldürdüğü valilik açıklamasında muallak diye ben de başlıkta muallakta bıraktım. Düzeltilebilir sorun yok. Niyet okuyarak art niyetinizi gösteriyorsunuz sadece diğer iftiracı arkadaşlar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 2 Haziran 2020; 12:43:22 >

• Ezan vaktinde yüksek sesle müzik dinlemek = özgürlük
    "ezan okunuyor, yüksek sesle müzik dinlemeyin" diyen kişiyi öldürmek = çağdaşlık
    Ezana saygısızlık yapanı uyarmak = hoşgörüsüz olmak

katili korumak ve dine saldırmak = katliamcı malum zihniyetin 153714564615 numaralı asli görevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 2 Haziran 2020; 13:58:19 >
  • atiuser A kullanıcısına yanıt
    işine gelince blok kaldırdmış. madem öyle loglara baksınlarbu konuda
    http://www.diken.com.tr/ankarada-bicaklanarak-oldurulen-gencin-ailesi-kurtce-muzik-dinledigi-icin-saldirdilar/

şu kaynak olarak verildimi verilmedimi, bu konu ile ilgili başka konu yok ise bu kaynak olarak verildi

ayrıca, sizin mesajlarınızda zaten dine olan tavrınız aşikâr, Madem yönetim bunu diyor

Ayrıca verdiğiniz #bariscakan hashtag eklenerek orada olanlarda bir şekilde yansıtılıyor. Ve bu durum Dişnsel ve ırksal bir propaganda olarak sunuluyor ve hala bazı çevrelerdede sunulmaya devam ediyor.

Sizinde açmaktaki amacınız ezan okunurken müzik dinlendiği için öldürülen genç olarak yansıtıyorusunuz. Haa siz ırksal olarak bakmayıp işi dinsel olarak bakıp İslamı hedef gösterme merakındasınız amacınız bu, ve sonraki yazdıkalrınızdada hedefiniz bu, Yani bunun oluyor olması sizin yaptığınızın doğru olduğu anlamına gelmez.

Hani ben kürtçe müzik dinlenmesini değil, Ezanın okunduğu sırada müzik dinlenmesine itiraz edilmesine laf söyledim diyorsunuz. Ayrıca olayda müzik dinleyen değil, müzik dinleyeni ikan eden ölüdürülüyor. Yani konunun neresinden bakarsanız bakın yanlışsınız. Siz dinsel vurgulama yaparak yanlışsıız, başkası kürtsel, hatta başkaları dinsel ve kürtsel.

ekleme : ve mesajınızdada ortada ırkçı bir cinayet var diye tabir kullananda sizsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 2 Haziran 2020; 12:45:59 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.