Şimdi Ara

EYY KONU DIŞI YALNIZLIĞIN BİTİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

mağara sıcak mıydı kardeşim?

Dün tesadüfen gördüm , demek sen deli gibi bunları araştırıyordun günler önceden bulmuşsundur

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

quote:

Dün tesadüfen gördüm , demek sen deli gibi bunları araştırıyordun günler önceden bulmuşsundur

net ortamında çok iyi bilinen bir grupta paylaşıldı ve araştırma konusuna gelirsek elektroniğin olduğu her alet ilgimi çeker. bu da güzel bir başlıkla açılmıştı ve dikkatimi çekti ve izledim. asıl sen hayırdır bu heyecanla konu dışına konu açmak aklına nasıl geldi? gözlerimde şuan yalnızlık abidesi bir liseli canlandı.

• quote:

quote:

quote:

net ortamında çok iyi bilinen bir grupta paylaşıldı ve araştırma konusuna gelirsek elektroniğin olduğu her alet ilgimi çeker. bu da güzel bir başlıkla açılmıştı ve dikkatimi çekti ve izledim. asıl sen hayırdır bu heyecanla konu dışına konu açmak aklına nasıl geldi? gözlerimde şuan yalnızlık abidesi bir liseli canlandı.

"EYY KONU DIŞI YALNIZLIĞIN BİTİYOR"

"Hadi iyisiniz "

YalnızlığıMIZ ya da iyiYİZ mi yazıyor sence ?

Türkçe öğretmenine de selamlarımı iletirsin , kişilik eklerinde biraz eksiklerin var

Eksiklerin , yani senden bahsediyorum

• hepiniz yalnızsınız

bknz:psikolojide savunma mekanizmaları-karşı tepi oluşturma
  • quote:

quote:

quote:

quote:

"EYY KONU DIŞI YALNIZLIĞIN BİTİYOR"

"Hadi iyisiniz "

YalnızlığıMIZ ya da iyiYİZ mi yazıyor sence ?

Türkçe öğretmenine de selamlarımı iletirsin , kişilik eklerinde biraz eksiklerin var

Eksiklerin , yani senden bahsediyorum

laf dolandırma mağara kelimesini sende çok iyi biliyorsun. şimdi gelmiş bana yok türkçe hocana selam vs söyle diyorsun? asıl senin paragraf çalışman lazım paragrafta çok hatan var. kısaca okuduğunu anlamada.

ben ne yazmışım sen ne yazmışsın? ben demişim ankara sen demişsin bilmem nere kara. kısaca ilk önce tartışmanın ana kurallarını öğren.

"Hadi iyisiniz"

al bu da sana gelsin. bu cümlede kullanılan özne yüklem ve tümleci göster. ondan sonra başkalarının bilgisini ölçmeye kalk ki her insan dil bilgisinde usta olacak diye birşey yok belli kurallara uyduğun sürece.

bu arada yukarıdaki mesajı okumak için soluğum yetmedi. hadi git şimdi biraz noktalama işaretlerine çalış. bu arada en son dil bilgisi dersine 8 sene önce girdim. kısaca senin gibi bilgileri taze biri noktalama vs kullanmaması dilin ne kadar gerilediğini gösteriyor.

şimdi sen mesajlarında vs knk bn bgn okula glmyrm vs diye yazıyorsundur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu aktif olmuyor DH bitmiş
    10 yıl önce açıldı
    Konu dışı bitmiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börte Çene

hepiniz yalnızsınız

bknz:psikolojide savunma mekanizmaları-karşı tepi oluşturma

Yapayalnızsın

bknz:psikolojide saldırı girişimi

• paradoks oldu

not:yalnızım,gururluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börte Çene

paradoks oldu

not:yalnızım,gururluyum

Üzücü bi durum
  • Alti ustu bi video paylastin bu heyecan ne?
  • randevunuz yoksa, akşama kadar devam edelim.
  • Bombom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.