Şimdi Ara

eywahhh.. tatil resimlerim silinmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ..20 günlük tatil fotoğrflarını kardeşim silmiş. hafıza kartı nokia 7610 ile gelen 64mb lık hafıza kartı.

sanırım bunları geri getirmem mümkün.. daha önce hdd için kullandığım bir programdan sonuç alamadım..

sizlerden ricam resimlerimi mümkünolduğu kadarını kurtarmak.hafıza kartı silindiğinden üzerine foto çekmiyorum..

bana 1.dosyaları kurtarmam için program önerirmisiniz.

2. olarakda ubs bağlantılı kart okuyucu almak istiyorum.. ileride fotoğraf hafıza kartlarınıda kullanabileceğim ve cep telefonu hafıza kartımada uygun kaliteli bir okuyucu..

acele cevap beklerim efendim .. ilgilenenlere teşşekür ederim..

• geçmiş olsun

1. file scavanger senin işini göreceğini umuyorum.. programı bulamazsan haber verirsin

2. piyasadaki hemen hemen her marka aynı kalitede işini görecektir(kendi tecrübeme göre) ama daha ileri bir cevap için forumdaki arama tuşunu kullanabilirsin
  • cevap için teşşekür ederim.. araştırıcam.. olmazsa yarın mesaj yazarım .. saol
  • arkadaşım .. program için biraz araştırdım ama indiremedim.. mümkünse linkini verirmisin.. saol..
  • bende aynı sorunu yaşadım bir sürü resimden sadece 1 yada 2 tanesini geri alabildim ...

pek umut bağlama büyük ihtimalle geri alamazsın ama denemekte fayda var tabiki.
  • verilen cevaplar için teşşekürler..

deneyeceğim .. buraya not bırakırım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufziya

verilen cevaplar için teşşekürler..

deneyeceğim .. buraya not bırakırım ..

umarım resimleri geri getirebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.