Şimdi Ara

EYVAH! YGS KAPIDA, BEN İSHAL OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://nedenolur.net/ishal-neden-olur/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bezle sicariz hem rakip elemis oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkarıcam eşofmanı atıcam gözetmene bırakıcam tüm kötülükleri kağıdın üstüne
  • Yoğurt ve muz çok iyi gelir. Sınavdan bir gün önce yemekte fayda var.
  • sabah tuvalate git bende hastayım soguk aldım ilac alıcam sınava kadar sınav anında sakin ol sen elinden geleni yaptın önemli olan ygs de sakinlik sakin olursan yaparsın cünkü görme ve dikkat matematigi lys de ise calısma ile dogru orantılı netler.soruyu yapamayınca moral bozmayın ben son 10 dakikada 3 matematik ve 2 tanede fen mi ne yapmısdım bilemedigim ilk 30 dakka birşey yapamamişdim olabilir insanlık hali Allah yardımcınız olsun
  • Tuzlu Leblebi ye kolanın içine asprin at bol su iç ve tuzlu seyler ye (ishal olunca vücut tuz ve su kaybedr) buda toplamassa bi ilaç vardı toz gibi suya atıp içiyodun 3 saatte kesiodu

• Bir çay kaşığı Türk kahvesine limon sık kesiyor biraz. Bunu dene bugün iyi gelirse sınav sabahı yaparsın. Ben dün yaptım iyi geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gidiyorsunuz manava, alıyorsunuz 3 kilo muzu, sınavdan bir gün önce hepsini yiyorsunuz. Eğer sınav günü yerseniz muz doğal bir uyku ilacı olduğu için sınavda muhtemelen uyursunuz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.