Bence Pardon şu ana kadar çekilmiş en komik film son yılların
aynen
şans kapıyı kırınca filmi de çok güzel. zaten ferhan şensoy yüz ifadeleri ile filmi daha güzel hale getiriyor. o anki duyguyu yaşatıyor bizlere.
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
osmanlı cumhuriyeti de iyiydi. buda harikaydı gerçekten balığa katılıyorum
Yapma hocam Osmanlı Cumhuriyeti nasıl iyiydi ya ?
Haberlerde Gösterdiler " Arog - Os. Cumhuriyeti - R. İvedik 2 hangisi gişe rekorları kırıcak , hangisi en komik olucak , v.s v.s. " diye
Osmanlı Cumhuriye'ti resmen dram çıktı . Hele sonudna askerlerin ölmesi filan filmi iyice gözümde bitirdi . Sadece konusu güzel olan bir filme iyi denilmez
Ama Eyvah - Eyvah'a güveniyorum , güzel olmuş gibi
pardon var, organize işler var.
ben bu iki filmin yerini tutacak olanı bulamadım daha. her izlediğimde gülerim.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
Evet ikiside çok iyiydi bence. Ama Pardon daha hoşuma gitmişti, Ferhan Şensoy hayranıyım belkide ondandır
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
quote:
Evet ikiside çok iyiydi bence. Ama Pardon daha hoşuma gitmişti, Ferhan Şensoy hayranıyım belkide ondandır
Pardon'nun sorgu odası yeter
quote:
Orijinalden alıntı: YateQo
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
quote:
Pardon'nun sorgu odası yeter
bir ona bir de buna bitiyorum
Kahbe Bizansı diyen hiç olmamış? Bana çok iyi gelmişti biraz eskide olsa ama,Sanırım forumda pek sevilmiyor.Açıkçası film olayındanda pek anlamam, Banamı öyle geldi yoksa gerçekten kalitesiz mi arkadaşlar bu film?
güzeldi gitmeyenlere tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: MaNgOsEr
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
osmanlı cumhuriyeti de iyiydi. buda harikaydı gerçekten balığa katılıyorum
Yapma hocam Osmanlı Cumhuriyeti nasıl iyiydi ya ?
Haberlerde Gösterdiler " Arog - Os. Cumhuriyeti - R. İvedik 2 hangisi gişe rekorları kırıcak , hangisi en komik olucak , v.s v.s. " diye
Osmanlı Cumhuriye'ti resmen dram çıktı . Hele sonudna askerlerin ölmesi filan filmi iyice gözümde bitirdi . Sadece konusu güzel olan bir filme iyi denilmez
Ama Eyvah - Eyvah'a güveniyorum , güzel olmuş gibi
Filmin türü zaten komedi-dram sen onu saf komedi sanıp, aşağılıyorsun kendi bilgisizliğin yüzünden filmi suçlamak...
aynı filmden mi bahsediyoruz ya konusuz ortada geçen ortaları can sıkıcı sonu amaçsız olan bir filmdi sadece sıcak kanlılığı göz doldurdu o kadar film çok iyi falan değildi kötü de değildi sadece orta halli o kadar abartılcak bişey yok
Deli dumrul a gidin. O da çok güzel.
senden ötürü hep biz ne bilelim yanımızdan gocaa geminin geşcceeğni 2 yarıda koptum
ey gidi trakyalım ama iyi yansıtmış ama
Şans kapıyı kırınca , Pardon ve Organize işler hayatımda gördüğüm en dandik komedi filmlerinden.
quote:
Orijinalden alıntı: Dexser
Şans kapıyı kırınca , Pardon ve Organize işler hayatımda gördüğüm en dandik komedi filmlerinden.
Alın bunu dışarı
Keşanlı Biri Olarak Filmi Beğendim Açıkçası .
Film gerçekten güzeldi arkadaşlar 6-7 yıla bakarsak Gora ve Eyvah Eyvah diyebilirim. Siz kesin izleyin.
5 mi 10 mu? Hem kime göre neye göre? :)
yuh be neresi komikti sadece ufak gülümseme yaptırıyor abartmayın ve konu falan çok basitti hiç beklediğim gibi çıkmadı gidecek arkadaşlarda ahım şahım bişey beklemesin ama güzel yani izlenir bir film bence
10 sene önce kaç yaşındaydın ki sen onu bırak son 10 senede kaç komedi filmi izledin bruce lee izleyip etrafa tekme atan gaz ergen misin nesin komedi filmi görmesek neyse de...