Şimdi Ara

Eylemciler! Ağaç dikmeye gidiyoruz. Geliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU HAFTA SONU KIRAÇ BİR ARAZİYE AĞAÇ DİKMEYE GİDİYORUZ DESEK; " SÖZDE AĞAÇ İÇİN TAKSİME GİDENLERİN " KAÇI BİZİMLE AĞAÇ DİKMEYE GELİR ACABA?

Sözde ağaç katliamı için taksimde yürüyenler hayatlarında kaç ağaç dikmişler acaba? "Ağaç bahane, Ak parti düşmanlığı şahane " onlar için. Tüm gericilerin çabalarına karşı artık bu ülke seçimini yapmıştır ve bu istikamette inancıyla, şerefiyle, müslümanlığıyla, kardeşliğiyle, hoşgörüsüyle ilerlemeye devam edecektir. Ülkenin kardeşliğine, bütünlüğüne, hoş görüsüne tahammül edemeyenlerin ortak platformu haline gelmiş olan "taksim provakasyonuna" kimsenin düşmemesi gerekir. Yönetim hatalı bile olsa anarşizim çözüm getirmez. Eğer bu provakasyonun sahipleri "biz cumhuriyetin sahipleriyiz" diyorlarsa; yazık bu ülkeye, yazık bu cumhuriyete. Bu ülkeyi sahiplenen kendi değerlerine ihanet etmez. kendi geçmişine ket vurmaz. Geçmişinin doğrularıyla geleceğini şekillendirir.

Taksimde yürüyen rast gele 100 kişiye sorsanız : "Niçin yürüyorsunuz.*" diye acaba kaç kişi ne amaçla yürüdüğü söyleyebilir. Eminim her birinin farklı farklı bahaneleri olmakla beraber bir şey söyleyemeseler de en azından ağaçları bahane edeceklerdir. Aslında bilmezler ki; taksim projesi aslında chp li il meclisinin de desteğiyle uygulamaya geçmiştir (http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/849221-chp-taksimden-uzak-dursun ) ve bilmezler ki; ağaçlar kesilmemekde yalnızca yerleri değiştirilmektedir. Hadi diyelim yöneticiler haksız taksim konusunda. Bu tepki haklı mı? Şekli haklı mı?

Bu olaylardan sonra şöyle düşünmeye başladım: " Bu kadar kişi veya grup taksimdeki ağaçları bulduysa bahane olarak Ak parti demek ki; iyi yönetiyor bu ülkeyi ". Yani ortalamanın üstünde iyi yönetiyor en azından.

Kim ne derse desin ilk defa ak parti bu ülkede büyük oranda çoğunluğun sesi olmuştur. Türkiye farklı fraksiyonlardan meydana gelen bir mozaik yapıda ve bu yapıyı muhafaza etmek, ortak payda da toplulukları birleştirmek çok zor ve bu oran en fazla sevsek de sevmesek de ak parti iktidarı zamanında artmıştır. Huzurla doğru orantılı olan ortak payda da birleşme ruhunu bir döneme kadar pkk bozuyordu. Şimdi o gidince bu misyon başkalarına mı kaldı? Kusura bakmayın ama pkk nın misyonunu devam ettirmek isteyenin ve sahiplenenin; o misyon elinde patlar. Bu ülke artık huzur istiyor, inanca saygı istiyor, ülke menfaati doğrultusunda yapılması gereken ortak projelerin artmasını istiyor. Teknoloji ithal eden değil, üreten olmak istiyor.

Yurt dışında Türkiye başbakanını şikayet edip kendi ülkesinin imajına zarar verenler, ağacı bahane edip huzuru bozanlar, ak parti düşmanlığına sebep arayanlar ne istiyor çok merak ediyorum doğrusu.

Bu ülke hepimizin.

Herkesi sağ duyuya çağırıyorum.

Amaç ağaç değil diyenlere de bir çift sözüm var: " Amacınız ne olursa olsun, anarşizimle çözemezsiniz. Kanunlara karşı gelerek çözemezsiniz. Milleti ayrıştırarak çözemezsiniz. Bir hesabınız varsa sandıkta görürsünüz. Böyle yapmazsanız emin olun beğenmediğiniz ak parti çok daha fazla güçlenerek karşınıza çıkacak. Türk halkı zorbalığı ve zorbaca hak iddia etme yöntemlerinden asla hoşlanmaz.

• Sen her ne kadar sandikta kendinizi gosterin desende birazdan gelip sandiklarda adalet yok diyenler olucak.Bunlara bisey soylenmiyorku hemen yok sakirt yok koyun suclu polis vs vs gibi laflar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP direnemez buna:

Eylemciler! Ağaç dikmeye gidiyoruz. Geliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 2 Haziran 2013; 2:32:00 >
  • Lan hala olayi agac meselesi sananlar var

• Olay ağaç değil diyoruz, anlatamıyoruz. Gezi Parkı sadece araçtı ve son olarak oraya müdahale edilecek olması insanları bezdirdi. Şuan halk hükümetin diktalığına, dediğim dedikliğine, yasaklarına tepki gösteriyor. Olay ağaç meselesi değil. Olay anarşistlik değil. İnsanlar oraya ilk olarak oturma eylemi için gitmişti, kitap okuyordu. Polis durduk yere müdahale edince, gaz bombalarına davrandıkça, halkta karşı geldi haklı olarak. Olaylar büyüdü, bundan yararlanmak isteyen provakatörler, halkın içine girdi. İnsanlar birbirlerini provakelere gelmeyin diye uyarıyor zaten.
  • quote:

Bir hesabınız varsa sandıkta görürsünüz.

Orantısız güç, diktatörce yaklaşım vs. yanlıştır, katılıyorum ama genel olarak şu gelinen noktaya bakarsak, üzüntü verici... oynanan oyunlara iştirak etmemek ümidiyle, herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum.
  • hala agac diyor ya hala agacccccccc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Teyze ampule bascan" diye oy alan bir parti. Hala "sandıkta görüşelim" diyorlar...

Gülücem gülemiyorum, biberden heryerim yandı.
  • ilk paragrafı okuduktan sonra devamını okumadım. Sadece olay ağaç olayı değil artık bunu kavrayın diyorum ve gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

ilk paragrafı okuduktan sonra devamını okumadım. Sadece olay ağaç olayı değil artık bunu kavrayın diyorum ve gidiyorum.

Keşke okusaydın.

Okusaydın bunu demezdin.
  • Ağaç dikmeye diye götür bunları, mevcut ormanı yakıp gelirler.
  • Zamanında atatürk padişaha karşı çıktı diyerek onu düşman belleyen, kurtuluş savaşını desteklemeyen kesim halen aynı yerinde aynı kafayla durmakta. Din diye müslümanlık diye sömürüyorlar işte sizi. Kaldırın kafanızı da bakın biraz sağınıza solunuza.

Düzenleme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagueMan -- 2 Haziran 2013; 2:54:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Olay ağaç değil diyoruz, anlatamıyoruz. Gezi Parkı sadece araçtı ve son olarak oraya müdahale edilecek olması insanları bezdirdi. Şuan halk hükümetin diktalığına, dediğim dedikliğine, yasaklarına tepki gösteriyor. Olay ağaç meselesi değil. Olay anarşistlik değil. İnsanlar oraya ilk olarak oturma eylemi için gitmişti, kitap okuyordu. Polis durduk yere müdahale edince, gaz bombalarına davrandıkça, halkta karşı geldi haklı olarak. Olaylar büyüdü, bundan yararlanmak isteyen provakatörler, halkın içine girdi. İnsanlar birbirlerini provakelere gelmeyin diye uyarıyor zaten.

Neyin diktasi oglum bırakın şu ergen ergen hareketleri sandığa giden her iki adamdan biri akpyi seçti kabul edin artik milletin kararina saygı duyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben anladım maksat ağaç değil "provakatör'lük"
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

"Teyze ampule bascan" diye oy alan bir parti. Hala "sandıkta görüşelim" diyorlar...

Gülücem gülemiyorum, biberden heryerim yandı.

İşte sizle aynı oksijeni mi alıyorum soluyorum demenin sonu

şaka şaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmehmed

quote:

Olay ağaç değil diyoruz, anlatamıyoruz. Gezi Parkı sadece araçtı ve son olarak oraya müdahale edilecek olması insanları bezdirdi. Şuan halk hükümetin diktalığına, dediğim dedikliğine, yasaklarına tepki gösteriyor. Olay ağaç meselesi değil. Olay anarşistlik değil. İnsanlar oraya ilk olarak oturma eylemi için gitmişti, kitap okuyordu. Polis durduk yere müdahale edince, gaz bombalarına davrandıkça, halkta karşı geldi haklı olarak. Olaylar büyüdü, bundan yararlanmak isteyen provakatörler, halkın içine girdi. İnsanlar birbirlerini provakelere gelmeyin diye uyarıyor zaten.

Neyin diktasi oglum bırakın şu ergen ergen hareketleri sandığa giden her iki adamdan biri akpyi seçti kabul edin artik milletin kararina saygı duyun

Siz milletin atasına saygı duymayı öğrenince o günler de gelecek inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

quote:

Siz milletin atasına saygı duymayı öğrenince o günler de gelecek inşallah.

MustaFa kemal benim atam olmadı olmayacak öğrenin artık gerçek halk sokağa çıkarsa önünü alamazsınız katlolursunuz siz bunu oyun mu saniyorsunuz Türk milletiyle oynamayın kötü olur

Senin osmancıkların da hiçbir zaman benim atam olmadı.Hiçbirine saygım yok.Atatürk ne güzel tüm osmancık sülalesini ülkeden sürdü ve sefalet içinde ölmelerini sağladı.
    Gerçek halk sokakta zaten istersen çık karşılarına.Türk milleti de biziz senin gibi devşirme kırıntıları değil.

• Çok önceki dönemlerde yaşayıp bu tür olaylara aynı şekilde tepki gösterseydiniz şu an tahta kimi geçirelim derdinde olurdunuz.
  • Bende aynı şekilde düşünüyorum arkadaşın beğendim yorumunu ama ne kadar anlatırsan anlat mantıklı düşünmezler huzur istemezler
  • Ne dikicem
    Olum agac magac bizimki maksat senlik olsun.bira yasaklaninca beyne okjisen gitti.ondan boyle hizimizi alamadik

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.