Bildirim
ext3 ü nasil ntfs yaparim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Partition magic programını kullanın,
benzer bir sorunu bu programla düzeltmiştim... -
Olmuyor arkadaşim program felan indirip kuramiyorum iniyor ancak kurulmuyor exeleri çaliştirma komutunuda yaptim lütfen kurtarin beni bu linuxtan full sorun -
XP kurarken bölümü D tuşuyla silip C tuşuyla yeniden oluştur. -
quote:
Orjinalden alıntı: batubilir
Olmuyor arkadaşim program felan indirip kuramiyorum iniyor ancak kurulmuyor exeleri çaliştirma komutunuda yaptim lütfen kurtarin beni bu linuxtan full sorun
ben tüm diskinin EXT3 olduğu nüansını gözden kaçırmışım,
benim gibi 1 partitionda Xp diğerinde Pardus var sandım....
Diskte kaybedecek birşeyin yoksa @nForcer'ın dediği gibi yapabilirsin... -
Yardimlariniz için çok teşekkür ederim
ben ilk olarak xpyi sildim tüm dosyalarimi h: diskine attim cye format attim ve pardusu kurdum ardindan sorun üstüne sorun çikti
h: diskine ulaşilamiyor xp yüklenemiyor cdrom gözükmüyor sonra 2 diskede ulaşilamiyor tiklanmiyor ....
en son h diskinin adi değişmiş c: olmuş digeri ı: olmuş h ye windowsu kurdum arkadaşin bahsettigi programla diski ntfs ye çevirdim ve tekrardan biçimlendirdim en sonunda kurtuldum sanirim linuxa olan sempatim bu sorunlar yüzünden azaldi
exe yi açma işini bence geliştirmeliler biraz daha prof. olunca geçeriz inş. linuxa
tekrardan teşekkür ederim -
ben bu tarz sorunlardan kaçındığım için ikinci hdd ye kurdum pardusu.prof. değiliz linux konusunda başıma iş açmasın dedim hiç.arada canım sıkılınca sırf berly de masaüstüyle oynamak için açıp döndürüyom,eğip büküyom pencereleri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X