Şimdi Ara

EXPLORER SORUNU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masa üstündeki internet explorer açılmıyor scan bulaşmıştı onu regetid yapıp buldum sildin fakat bu seefr explorer açılmadı vede karekterli bişe atadı özelliği şöle format atömadan düzeltebilirmiyim

• spy doctor-ad-aware- bunları dene
  • ad avereyi aç/settigns/defaults ve reset all demen yeterli olmassa

denetim maSASI/program ekle kaldır/windows bileşenlerini ekle kaldır oradan int. exploreri kaldırıp yine yükleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgurses -- 31 Ağustos 2006; 19:39:38 >
  • deenetim masasından dediğin işleri yaptım ama kaldırmadı birde exploreri nasıl geri yüklerim ad ware de reset all nerde yazıyor öle bişe görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerzoone -- 31 Ağustos 2006; 19:53:30 >
  • aşagıdaki resimde seçtigim yerleri sırasıyla tıkla

denetim masasından int.exploreri gördün dimi orada yan tarafındaki işareti kaldır tamm faln de sora saatin ordan gittigini görcen simgesinin sora aynı şekil yine ama sadece o işareti yine ekle
  • kaldır dırdım tekrara ekledim açıldı ama o resimdeki yerler hala donuk senin ad ware yükledim dediğin gibi yaptım bişeler buldu allat quarentine bişe daha var yanında da next avr ben şimdi bulduğu şelerin yanındaki kutucukları işaretliyim quarantina mı diycem ?
  • ztn kendısı buldugu zmn sen ısaretliyip next i tıklıycaksın o otomatik olarak karantina'ya atıyo senin yapman gereken bu kadar.(karantina'da olanları silme)

+

Ad-aware o kdar basarılı degıl spyware doctor gibi daha iyi yazılımları kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 31 Ağustos 2006; 21:32:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.