Şimdi Ara

Exper NR13A - 1150TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Exper NR13A - 1150TL
    Selamlar,

1 yıldır kullanmakta oldugum ve kesinlikle problemsiz ve yuksek performansli sistemimi satiyorum. Ankara ici elden teslim edebilirim, diger sehirlere kargolarim, garanti belgesi Istanbul'da malesef, bir ara onu da verecegim. 1 yıl garantisi var daha. Asagidaki linkteki cihazin aynisidir. Sandy bridge'in problemli serisi "degildir". Bunun da ispatini aksam bilgisayari acip buraya koyacagim.

Cihaz kozmetik olarak mukemmel durumdadir, kucuk 1-2 cizik disinda birsey yok cihaz uzerinde, bunlarinda fotolarini aksama koyarim.

Sistemi laptop degil desktop gibi sadece haftada 1-2 gun oyun oynamak icin kullandim, dolayisiyla pili ilk gunku peformansindadir, pilini periyodik olarak 2-3 ayda bir bosalttim ve 80% seviyeye kadar doldurup o sekilde sistemden demonte sekilde cekmecede sakladim.

http://forum.donanimhaber.com/m_46754105/mpage_1/key_nr13e/tm.htm

Kisaca ozellikler :

İşlemci TeknolojisiIntel® Core™ i7 İşlemci Hızı2.0GHz Turbo İle 2.90GHz İşlemci Numarası2630QM İşlemci Ön Bellek6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi8 GB Hafıza (RAM) TipiDDR3
    Sabit Disk Kapasitesi640 GB
    Ekran Kartı Hafızası1024 Mb VGA Chipset MarkasıNVIDIA VGA Chipset ModeliGT540M
    Ekran Boyu(inch)15.6" Maksimum Çözünürlük1366 x 768
    Mobil ÖzelliklerBlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim SistemiWin 7 Home Premium Tr Ağırlık2.70KG Ekran Kartı TipiPaylaşımsız Hafıza, DHMI, USB 3.0

Pazarlik teklif edilmemesini rica ediyorum.
    Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Mart 2013 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.