Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi netbookun şarjı dolu oluyo ama açılmıyo. Bataryada sağlam şarjdan çıkarttığım zaman yaklaşık 1-1.5 saat gidiyo. Bilgisayar açılmadığı zaman açmak için şarja takıyorum öyle açıyorum açtığımda da full gözüküyo çok ilginç anlamadım bi türlü. WİN 7 STARTER 32 BİT kullanıyorum. Acaba kapatma ayarlarımmı bozuk diye kontrol ettim güç düğmesine bastığımda ne olursa olsun bilgisayarımı kapatması için ayarladım ama yok yine yok hala sıkıntı devam ediyo :)
bataryadan kullanamıyorsan batarya güç bloğunda sıkıntı olabilir.fişte kullanıyorsun galiba batarya sağlamsa çalışması gerekir senin böyle bir sıkıntın var muhtemelen
Batarya saglam ustaaa :) sadece guc almasi gerekiyo heralde ilk acilis icin actigim zaman bakiyorum batarya full cekiyorum sarjdan 1-1.5 saat kadar gidiyo :))
anlatamadınki fiştemi çalışmıyor eğer böyleyse güç kartında sıkıntı var demektir.fişi tektığın yerin anakarta bağlandığı yer garanti varsa gönder.
Evet belkide anlatamadim soyle diyim bak mesela simdi full sarjda kapattim makinayi fisi cektim acmaya calisiyorum acilmiyo neyse bagladim fisi actim pcyi sarji %90 dolu cektim fisi kapanma falan yok yani bu sekilde 1 saat kullanabilirim pcyi anlatabildim umarim simdi :)
yine güç kartıyla alakalıdır niye diyeceksin.normalde batarya tam doldumu otomatik gücü keser fişten beslenir.sen diyorsun fişi tkmadan bataryayı görmüyor.güç kartı bataryayı fişten güç gelmeden harekete geçirmiyor.normalde dolu bataryayla açılacak fakat fişi takınca devreye girebiliyor batarya.sıkıntı yine dediğim yerde.bazısında hiç devreye girmiyor yine senin giriyor devreye.