Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önce Experin orijinal romu 2.2'yi yükleyin sonra, tekrar yüklemek istediğiniz romu yükleyin. Ne alakası var ben de bilmiyorum ama, şu anda hatırlamadığım bir romu yükledim, sürekli problem çıkardı, tekrar yükledim olmadı hatta cihaz kilitlendi ben de experin orijinal romunu kurdum, sonra tekrar cebelleş olduğum romu kurdum problemsiz çalıştı.

Alakasız bir durum ama yine de bir deneyin derim.
  • Arkadaşlar, CyanogenMod dün itibariyle bir tane daha vega rom yayınladı. Deneyen arkadaşımız fikrini belirtirse iyi olur.

cm-7-20120610-NIGHTLY-vega.zip

http://get.cm/get/2Hv
  • Ahmet kardeşim; bunlar bir türlü 4.0 için yayınlamadılar ya. Advent tasletleri en sona mı bırakıyorlar acaba? Bu nightly versiyonları yerine bir 4.0 çıkarsalar süper olacak.
  • Hocamlarım vegacream beta 2.1 de modern combat 3 oynarken aynı anda yön ve ateş etme tuşuna bastığımda oyundan çıkma,ayarlar vb şeylerin olduğu menüler geliyor,aynı sorun nerdeyse bütün oyunlarda oluyor deli oldum bir çözümü var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

Ahmet kardeşim; bunlar bir türlü 4.0 için yayınlamadılar ya. Advent tasletleri en sona mı bırakıyorlar acaba? Bu nightly versiyonları yerine bir 4.0 çıkarsalar süper olacak.

Bu yayınladıkları 4.0 değil mi? İnan ben hep android 4.0 zannediyordum. Çünkü sitesinde hep ICS olduğu yazıyor.

Branch = ICs yazısı vardı. Bu açıklamaya binaen ben ICS zannediyordum.

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fakafuka

2..1 vegacream da su kilit ekranindan cikabilen babayigit varsa bir zahmet yardimci olsun bana da

APX olarak kurup dener misin? İlk açılışta kilit açılmazsa; kapat aç ve yeniden dene. Olmazsa, bir üstteki mesajda yazdığım gibi bildir başka bir çözüm yoluna bakalım.

denedim olmadı bir türlü en az 7 kere hem cwm modda hemde apx yöntemiyle kilit ekranından cıkamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Ahmet kardeşim; bunlar bir türlü 4.0 için yayınlamadılar ya. Advent tasletleri en sona mı bırakıyorlar acaba? Bu nightly versiyonları yerine bir 4.0 çıkarsalar süper olacak.

Bu yayınladıkları 4.0 değil mi? İnan ben hep android 4.0 zannediyordum. Çünkü sitesinde hep ICS olduğu yazıyor.

Ahmet ben de baktığımda branch stünları hiç yoktu :)

Hatta geçen hafta yazdığını da epey aramıştım; sütünda ICS yazıyor diye söylemiştin, baktım bir türlü bulamamıştır ICS yazısını.

Düzeltmiş/eklemiş olabilirler.

Dur ben bunu bir deneyeyim o zaman :)

• quote:

quote:

quote:

2..1 vegacream da su kilit ekranindan cikabilen babayigit varsa bir zahmet yardimci olsun bana da

APX olarak kurup dener misin? İlk açılışta kilit açılmazsa; kapat aç ve yeniden dene. Olmazsa, bir üstteki mesajda yazdığım gibi bildir başka bir çözüm yoluna bakalım.

denedim olmadı bir türlü en az 7 kere hem cwm modda hemde apx yöntemiyle kilit ekranından cıkamadım

CWM'de ROM'u flasladıktan sonra hemen arkasından şu dosyayı da flashlayıp denedin mi?

http://www.mediafire.com/?botig3ws9azaa9g

• quote:

quote:

quote:

Ahmet ben de baktığımda branch stünları hiç yoktu :)

Hatta geçen hafta yazdığını da epey aramıştım; sütünda ICS yazıyor diye söylemiştin, baktım bir türlü bulamamıştır ICS yazısını.

Düzeltmiş/eklemiş olabilirler.

Dur ben bunu bir deneyeyim o zaman :)

Bu arada resmini eklediğin tablodaki chizlar vega deği; o resmi tam olarak hangi adresten aldın? Ben resmi cynogen sayfasında göremiyorum bu şekilde bir tablo?

• quote:

quote:

quote:

quote:

CWM'de ROM'u flasladıktan sonra hemen arkasından şu dosyayı da flashlayıp denedin mi?

denemedim deneyip hemen yazacağm sonucu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

denemedim deneyip hemen yazacağm sonucu

sonuç yine hüsran malesef

• şimdide rom yükledikten sonra ekran kilitlendi öyle kaldı farklı romlarda yükledim ilk ekranda dokunmatik işlmeiyor sarjının bitmesini bekliyeceğim bakalım sonuç ne olacak
  • çok denedim ama dokunmatik hiç cevap verm,yor yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Bu arada resmini eklediğin tablodaki chizlar vega deği; o resmi tam olarak hangi adresten aldın? Ben resmi cynogen sayfasında göremiyorum bu şekilde bir tablo?

http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=vega

Hakan, adres bu. Mesajından sonra daha da dikkatli baktım.Vega rom olduğu ifade ediliyor. Artık değilse de önemli değil. VegaCream 2.1 beta gayet stabil maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 13 Haziran 2012; 15:57:59 >
  • Tabi bir de şöyle bir sıkıntı var bu romda,

Youtube da video seyrederken, video yarıya kadar oynuyor sonra duruyor. Operayı kurdum onda da aynı, dolphini kurdum onda da aynı. Buradaki yorumlar ve benim yaşadıklarım ışığında bu romda bir kaç sorun var ama onun haricinde maşallah nazar değmesin

1-usb flash belleğe yazamıyor ve silemiyor
    2-Youtube'a alerjisi var
    3-bazı arkadaşların yaşadığı ekran kilidi sorunu

Bunları çözerlerse olay bitmiş demektir beta ibaresini kaldırabilirler. Yapanın eline sağlık.

Durun bir de şöyle bir şey var;

Google haritalar yok ve marketten yüklemiyor telefonunuz uyumlu değil diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gercekelektronik738

......

1-usb flash belleğe yazamıyor ve silemiyor

gercekelektronik738, haala flas belleğe yazdırma işi olmadı mı? ntfs mounter ve shutle tools' host modla sorun çözülmedi mi? Ben de aynı 2.1 beta rom var ve okuma-yazma sorunu yok. 11. sayfadaki mesajlarından ben meseleyi hallettiğini düşünmüştüm.
  • bnm soruna bir çare yok galiba?
  • quote:

quote:

http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=vega

Hakan, adres bu. Mesajından sonra daha da dikkatli baktım.Vega rom olduğu ifade ediliyor. Artık değilse de önemli değil. VegaCream 2.1 beta gayet stabil maşallah.

Üstad o adresteki Vegaya ait romlar malessef 2.3.4 sürümü imiş.

• quote:

çok denedim ama dokunmatik hiç cevap verm,yor yardım ederseniz sevinirim

Dostum, aynısı başıma Beta 2.1'i ilk yükledikten sonra geldi.

Önce şu uygulamayı SD karta kopyala :http://www.tabletroms.com/forums/attachments/vega-frequently-asked-questions/610d1315327236-how-do-i-fix-my-vega-touch-screen-became-unresponsive-buggy-moduleap.apk

Sonra;

1-Exper'in resmi romunu yükle ve bir mouse bağla tanıyacağı (örneğin Logitech i tanıyordu)
    2-Mouse ile giriş ekranlarını geç.
    3-Sd karta attığın o apk dosyasını install et.
    4-Çalıştır ve Recalibrate'yi tıkla. (Burada kesinlikle elini ekrana değdirme)
    5-Recalibrated deyip tamamlanınca, yine mouse kullanarak önce programdan çık, sonra da tableti kapat
    6-Mouse'u çıkart ve tableti aç.

Dokunmatik sorununun çözülmüş olması gerekir bu şekilde.

Eğer olmazsa, aynı işlemi bu kez Baki ROM'u kurarak yap.

• quote:

quote:

çok denedim ama dokunmatik hiç cevap verm,yor yardım ederseniz sevinirim

Dostum, aynısı başıma Beta 2.1'i ilk yükledikten sonra geldi.

Önce şu uygulamayı SD karta kopyala :http://www.tabletroms.com/forums/attachments/vega-frequently-asked-questions/610d1315327236-how-do-i-fix-my-vega-touch-screen-became-unresponsive-buggy-moduleap.apk

Sonra;

1-Exper'in resmi romunu yükle ve bir mouse bağla tanıyacağı (örneğin Logitech i tanıyordu)
    2-Mouse ile giriş ekranlarını geç.
    3-Sd karta attığın o apk dosyasını install et.
    4-Çalıştır ve Recalibrate'yi tıkla. (Burada kesinlikle elini ekrana değdirme)
    5-Recalibrated deyip tamamlanınca, yine mouse kullanarak önce programdan çık, sonra da tableti kapat
    6-Mouse'u çıkart ve tableti aç.

Dokunmatik sorununun çözülmüş olması gerekir bu şekilde.

Eğer olmazsa, aynı işlemi bu kez Baki ROM'u kurarak yap.

denedim experde olmadı baki eryiğit rom da da mouseyi tanımadı biraz daha uğrasayım

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.