Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canerpense

Optimize edilmiş ICS betayı yüklediğimde 3D içerikli oyunlar açılmıyor yada 3D üzerinde 2D overlay resimler olduğunda kasıyor/force close yapıyordu.

Normal ICS betayı yükledim ve şuan için Wifi kopması dışında bir sorunum yok.

zaten bana göre normal beta versiyon optimize edilmiş olandan çok daha stabil bir rom..
  • SLM Arkadaşlar Ben aranıza yeni katıldım ama Asus prime alacağımdan sırf ekran bakış açısı üzünden artık boyun fıtığı olucam EXPER EASYPAD 10 ANG mi 3G li model satmak istiyorum cihazın faturasını kaybettim ama bulursam veririrm yı başında almıştım arızalanınca 2 ay sonra Expere gönderidim seri numarasını sorgulatınca experden kalan garanti zaten gözüküyor sorun yok bana yeni sıfır cihaz yolladılar çok ta kullanamadım üstünde cizik lekedahi yok üzerinde Baki rom yüklü çalışmasından memnunm ısınma ölü pixel vs yok almak isteyen olursa mesaj atarsanız özelden konuşabiliriz yanlız dip not sd kart arızalandı bende Class 6 daha hızlı 8 GB kart aldım cihaza sd karta yüklenen uygulamalar daha hızlı açılıyor ve cihazdaki ufak takılmalar falanda karttan sonra kalmadı mesela Baki romda daha hiç bir tarayıcıdan atmadı demekki kartlan alakalıymış. Fiyat yazmadım eğer yasak değilse yazabilirim satışta yasaksa kaldırabilirm yeni üye olduğumdan kuraları pek bilmiyorum kusurum varsa affola.

• Selam arkadaşlar bakı eryığıtın rom unu kullanıyorum. Şoyle bir sorunum var tablete flash bellek veya 3g modem taktığımda bulamıyor sanırım, sniffer da usb drive gozukmuyor, bu sorunu nasıl cozebilirim?
  • Dostum; tableti öncelikle USB Host moda almalısın. Hatırladığım kadarıyla Baki ROM'da böyle bir uygulama olacaktı (USB Switch gibi). Tablet Host modda kapanıp açıldığı zaman artık usb ve 3g modemi görecektir. USB'nin içeriğini de yine tam hatırlamamakla birlikte, SDkart/mnt/usb gibi bir yerde ararsan bulursun.
  • Arkadaslar ban a yardim ed in market ten uygulama indiricem a a hep indirme hatasi veriyor rom yeni yukledim chimera rom yuklu
  • Arkadaslar ban a yardim ed in market ten uygulama indiricem a a hep indirme hatasi veriyor rom yeni yukledim chimera rom yuklu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatsumi

Arkadaslar ban a yardim ed in market ten uygulama indiricem a a hep indirme hatasi veriyor rom yeni yukledim chimera rom yuklu

tatsumi;

Ana menüden, aplications, manage aplications, all, sekmesine gir. Orada Google Frame Service gibi bir uygulama olacak onu seç ve clear data + clear cache yap.

Tableti kapat aç. Sorunun çözülmüş olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: tatsumi

Arkadaslar ban a yardim ed in market ten uygulama indiricem a a hep indirme hatasi veriyor rom yeni yukledim chimera rom yuklu

tatsumi;

Ana menüden, aplications, manage aplications, all, sekmesine gir. Orada Google Frame Service gibi bir uygulama olacak onu seç ve clear data + clear cache yap.

Tableti kapat aç. Sorunun çözülmüş olması gerekir.

eywallah hakan_a hocam sen de olmasan sağol
  • ayvallah tatsumi. Sorunun çözüldü ise ne mutlu bize...
  • dostlar ics den sıkıldım tarayıcı donup duruyodu bende exe olarak önce chimera yi denedim dokunmatik calismadi sonra bakieryigit romu sonra tekrar ics betayi kurdum dokunmatik bozuldu :S napcam yardım edebilirmisiniz acil :s
  • hakan üstad içimden bi ses ayvayı yedik dio :)
  • :) yok yok sanmam ciddi bir sorun oldugunu ama su an seyehatteyim. ozetle sunu yapmayi dene. orjınal romu kurup dene. dokunmatık calısmazsa mouse takarak kullan. ana menuden sortware tools u bul orada da recaibrate screen i tıkla. kapat ac. yine cozulmezse sanırım yarın bu saatlerde elımın altında bılgısayar olur. bildir baaska bir
    yol yazayım
  • yok üstad mause calşiyo ama sadece orjinal romda fakat calibrasyon olayi yok menüdede ayarlardada yok :S
  • Tp utility nin icindeymis recalibrate fakat işe yaramadi üstad dokunmatik calişiyodu eski roma dönelim dedik gitti dokunmatik :S uyku girmez oldu gözüme iyi yolculuklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

Tp utility nin icindeymis recalibrate fakat işe yaramadi üstad dokunmatik calişiyodu eski roma dönelim dedik gitti dokunmatik :S uyku girmez oldu gözüme iyi yolculuklar :)

Eyvallah.

Sorun duzelmedı ıse. rsmı romu kur ve asagıdakı lınkten moduleap.apk var onu ındır (uye olman gerekıyor)

O apk yı tablete at ve ınstall et. Tabletı sarja tak ve programı calıstır. Kesınlıkle ekrana elını dokunma. Sonra kapat ac.

Bir dene bakalım.
  • quote:

quote:

Tp utility nin icindeymis recalibrate fakat işe yaramadi üstad dokunmatik calişiyodu eski roma dönelim dedik gitti dokunmatik :S uyku girmez oldu gözüme iyi yolculuklar :)

Eyvallah.

Sorun duzelmedı ıse. rsmı romu kur ve asagıdakı lınkten moduleap.apk var onu ındır (uye olman gerekıyor)

O apk yı tablete at ve ınstall et. Tabletı sarja tak ve programı calıstır. Kesınlıkle ekrana elını dokunma. Sonra kapat ac.

Bir dene bakalım.

üstad yardımın için teşekkür ederim rsmı rom derken resmi orjinal rom demek istedin heralde ikincisi de link koymamıssın :S
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah.

Bir dene bakalım.

üstad yardımın için teşekkür ederim rsmı rom derken resmi orjinal rom demek istedin heralde ikincisi de link koymamıssın :S

:) tabletten yazmak sorun oluyor k bakma lutfen hemen eklıyorum

www.tabletroms.com/forums/attachments/vega-frequently-asked-questions/610d1315327236-how-do-i-fix-my-vega-touch-screen-became-unresponsive-buggy-moduleap.apk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah.

Bir dene bakalım.

www.tabletroms.com/forums/attachments/vega-frequently-asked-questions/610d1315327236-how-do-i-fix-my-vega-touch-screen-became-unresponsive-buggy-moduleap.apk

kusur olurmu yardımların için hep minnettarım ama yok olmuyor uff basım belada:S

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah.

Bir dene bakalım.

kusur olurmu yardımların için hep minnettarım ama yok olmuyor uff basım belada:S

Biraz once iki tane yeni ROM ekledim. Birisi APX modda yuklemıyor (CORVUSREBORN). Bir de onu yukle. Yıne olmazsa sana servis yolu gorunuyor ki donanımsal bir sorun var demektir bu da buyuk ıhtımalle

• Rehbere 4.0.4 tabanlı ıkı yenı rom ekledım. Biri APX diğeri CWM modda yuklemıyor. Vakt,m olunca Türkçe'ye cevırecegım. Biri beta biri alpha sürüm. Bu nedenle sorunsuz degıller.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.