Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun cihaza usb driver yükledim. Sonra cihazın orjinal romunu yukledim. fakat açma tuşuna basınca android logosu çıkıyor ve geri kapanıyor tekrar. 2 kere denedim rom yüklemeyi olmadı yardım??
  • Sarj konusunda denileni yaptim gece %80 ile kapatmistim simdi acinca da ayni seviyede kalmis. Insallah tum sarji boyle yerim :-) yaa arkadaslar su sarj olma suresi hakkindaki goruslerinize ihtiyac var. Daha kimse yazmadi sarj suresini???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Sarj konusunda denileni yaptim gece %80 ile kapatmistim simdi acinca da ayni seviyede kalmis. Insallah tum sarji boyle yerim :-) yaa arkadaslar su sarj olma suresi hakkindaki goruslerinize ihtiyac var. Daha kimse yazmadi sarj suresini???

valla bende de şarj olma süresi 3 - 4 saati buluyor, bir çözümünü bilmiyorum doğrusu. hocam eğer sorununuz tekrarlarsa yine buraya yazarsınız. açıkçası ben bu şekilde çözüleceğine hiç ihtimal vermemiştim donanım kaynaklı sanıyordum sorunu. en kısa zamanda uygulayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkenans

quote:

Sarj konusunda denileni yaptim gece %80 ile kapatmistim simdi acinca da ayni seviyede kalmis. Insallah tum sarji boyle yerim :-) yaa arkadaslar su sarj olma suresi hakkindaki goruslerinize ihtiyac var. Daha kimse yazmadi sarj suresini???

valla bende de şarj olma süresi 3 - 4 saati buluyor, bir çözümünü bilmiyorum doğrusu. hocam eğer sorununuz tekrarlarsa yine buraya yazarsınız. açıkçası ben bu şekilde çözüleceğine hiç ihtimal vermemiştim donanım kaynaklı sanıyordum sorunu. en kısa zamanda uygulayacağım.

En son tableti kapattigimda %65lerdeydi simdi actim aynen kalmis. Takipteyim. Sorun hallolursa yazicam

• merhabalar HONEY ICE RC 3 Chimera Edition ı kurdum ama market vardı hemen sonra kayboldu googledan da kullanamadım marketi
    ne yapmam gerekiyo yeni market nereden bulabilirm
    market olmadığından bunu da yükleyemedim

Vega PerformanceBoost
  • quote:

quote:

quote:

En son tableti kapattigimda %65lerdeydi simdi actim aynen kalmis. Takipteyim. Sorun hallolursa yazicam

sayın gommes şarz problemi nedense herkesın sorunu oldu dıyebılırım.Ne batarya kalıbrasyonu nede başka anlatılan diğer yöntemler göreceksın çözüm olmayacak.Cihazı uyku modunda bırakmanı tavsıye ederım.Genelde şarz seviyesi 50-65-70 arasındayken tableti kapayıp açınca 20-30 arasında şarz sevıyesını bulacaksın.Bu nedenle bu sevıyelrde şarz varken uyku modunda bırakmayı tercıh edıyorum.Ve ben ne yaptıysam nedenını anlamamdığım gıbı çözümde bulamadım.Orjınal rom yukledım aynı sorun devam ettı.Nedenını ve çözümünü bulursan paylaşırsan sevinirim.....

• Simdilik kapatiyorum ben ve kaldigi yerden devam ediyor... hayirlisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbnmkrkt

merhabalar HONEY ICE RC 3 Chimera Edition ı kurdum ama market vardı hemen sonra kayboldu googledan da kullanamadım marketi

Vega PerformanceBoost

Üstad tekrar net bağlantısı kurduğunda market kendiliğinden yenilenecektir...Gerek yok yeni yükleme yapmaya...
  • quote:

Sarj sorunu bende de var. Hakan hocam dedigini bi dahaki sarj sonrasinda yapacam. Benim asil merak ettigim sarj sureleriniz... cihazlariniz tam bitik halden full sarja gelinceye kadar ne kadar sure geciyor.. bende 3-4 saat arasi sanirim tam tespit edemedim ama cok uzun bir sure bu. Problem sadece bende mi?

3 saat yaklaşık benim şarj olma süresi yaklaşık. Sende de bir sorun olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

quote:

quote:

quote:

sayın gommes şarz problemi nedense herkesın sorunu oldu dıyebılırım.Ne batarya kalıbrasyonu nede başka anlatılan diğer yöntemler göreceksın çözüm olmayacak.Cihazı uyku modunda bırakmanı tavsıye ederım.Genelde şarz seviyesi 50-65-70 arasındayken tableti kapayıp açınca 20-30 arasında şarz sevıyesını bulacaksın.Bu nedenle bu sevıyelrde şarz varken uyku modunda bırakmayı tercıh edıyorum.Ve ben ne yaptıysam nedenını anlamamdığım gıbı çözümde bulamadım.Orjınal rom yukledım aynı sorun devam ettı.Nedenını ve çözümünü bulursan paylaşırsan sevinirim.....

Atosun gerek bir önceki easypad tablette gerekse simdiki viewpad tablette kalibrasyon yaptıktan sonra sarjla ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorum. Bu duruma göre acaba senin batarya ile ilgili bir problem olabilir mi? Zira kalibrasyon yapmadan ROM yüklediğim zaman bazen bende de tableti 70 ile kapattıp bir açtığımda bakıyorum 40 yazıyor. Ancak bu kalibrasoyn sonrası düzeliyor. Bir kere kalibre ettikten sonra da hiç bir sorun çıkartmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Romuald9

Bugun cihaza usb driver yükledim. Sonra cihazın orjinal romunu yukledim. fakat açma tuşuna basınca android logosu çıkıyor ve geri kapanıyor tekrar. 2 kere denedim rom yüklemeyi olmadı yardım??

Üstad ilk mesajdaki VegaModdedStockROM V2-yi dener misin bir de...Eğer yine olmazsa "adb komutlarını" kullanarak (ki ben de tam bilmiyorum) tableti formatlamak ve yeniden rom yüklemek gerekebilir. Yine olmazsa servis yolu görünüyor.

Ancak benim tahminim senin NAND bellekteki bad sektorlerle ilgili bir sorun var. Bu bahsettiğim stock ROM'u bir iki kere yüklemeyi dene.
  • quote:

quote:

Benim tabletin sarj olma süresi de 3 saati buluyor. Bence sıkıntı yok

• Arkadaşlar; "mevcut ROM'u olduğu gibi yedekleyip, yeni ROM yüklemek; beğenmezsek bir önceki ROM'umumuza olduğu gibi kavuşmak veya birden fazla ROM'u oldukları gibi içindekilerle birlikte istediğimiz zaman kullanmak" sonucunu doğurabilecek toplu Recocery Bacup/Restore işlemini genel olarak kullanıyor muyuz?

Eğer bu konuda bir ihtiyaç/talep varsa kısa bir "Nasıl yapılır" çalışmasını Resimli olarak bizim rehberdeki ilk mesaja eklemeyi düşünüyorum.

Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: sbnmkrkt

merhabalar HONEY ICE RC 3 Chimera Edition ı kurdum ama market vardı hemen sonra kayboldu googledan da kullanamadım marketi

Vega PerformanceBoost

Üstad tekrar net bağlantısı kurduğunda market kendiliğinden yenilenecektir...Gerek yok yeni yükleme yapmaya...

market yok hala menude gözükmüyor ayarlar-uygulamalar kısmında gözüküyor sildim mi menuden dicem ama bi kere girdim hesabımı actım mx player indirdim playerı kurmak için çıktım playerda markette kayboldu indirilenler kısmında bişey yok
    dosya yöneticisindede bulamadım bi türlü marketi
    tarayıcıdan giriyrum tekrar indirmek için bu seferde cihaz eşleşmedi diyip indirmiyor
    google play i açıyorum oda beklenmedik biçimde durduruldu hatası veriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

quote:

quote:

quote:

Atosun gerek bir önceki easypad tablette gerekse simdiki viewpad tablette kalibrasyon yaptıktan sonra sarjla ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorum. Bu duruma göre acaba senin batarya ile ilgili bir problem olabilir mi? Zira kalibrasyon yapmadan ROM yüklediğim zaman bazen bende de tableti 70 ile kapattıp bir açtığımda bakıyorum 40 yazıyor. Ancak bu kalibrasoyn sonrası düzeliyor. Bir kere kalibre ettikten sonra da hiç bir sorun çıkartmıyor.

hakan hocam forumda bırkaç kişiden aynı problemı duyunca,aynı sorun çoğu kışıde var dıye duşundum yanı batarya kalıbrasyonu olmuyor dıye duşunmuştum.Belkı dıkkat etmedımız bır detay vardır bunu baştan duzgunce rehbere eklermısın

• quote:

Arkadaşlar; "mevcut ROM'u olduğu gibi yedekleyip, yeni ROM yüklemek; beğenmezsek bir önceki ROM'umumuza olduğu gibi kavuşmak veya birden fazla ROM'u oldukları gibi içindekilerle birlikte istediğimiz zaman kullanmak" sonucunu doğurabilecek toplu Recocery Bacup/Restore işlemini genel olarak kullanıyor muyuz?

Eğer bu konuda bir ihtiyaç/talep varsa kısa bir "Nasıl yapılır" çalışmasını Resimli olarak bizim rehberdeki ilk mesaja eklemeyi düşünüyorum.

Ne dersiniz?

Eklersen cok guzel olur. Boylece vinn kullanimi zorunlu oldugunda honeyice wireless oluncada ics yaparim super olur
  • quote:

Arkadaşlar; "mevcut ROM'u olduğu gibi yedekleyip, yeni ROM yüklemek; beğenmezsek bir önceki ROM'umumuza olduğu gibi kavuşmak veya birden fazla ROM'u oldukları gibi içindekilerle birlikte istediğimiz zaman kullanmak" sonucunu doğurabilecek toplu Recocery Bacup/Restore işlemini genel olarak kullanıyor muyuz?

Ne dersiniz?

Üstad tam da benim aradığım ve ihtiyaç duyduğum durumdan bahsettin . Kesinlikle harika olur ... :):)
  • Arkadaşlar;

Dün bahsettiğim kullandığımız ROM'ları içindekilerle birlikte bütün halinde yedekleme ve istediğimiz zaman istediğimiz ROM'u içindekileri kaybetmeden ve ROM yükleme yapmadan geri çağırıp kullanabilmeye olanak sağlayan ROM Yedekleme konusunu Rehberimiz'deki ilk mesajın sonuna ekledim...
  • Hakan hocam eline saglik, tesekkurler... sen bu restore islemini cok uyguladin mi? Yani benim dusundugum sekliyle vinn kullanmak istedigimde honeyice, diger zamanlarda ics ye restore yapsam cihaz sapitir mi diye korkuyorum da...

• quote:

Hakan hocam eline saglik, tesekkurler... sen bu restore islemini cok uyguladin mi? Yani benim dusundugum sekliyle vinn kullanmak istedigimde honeyice, diger zamanlarda ics ye restore yapsam cihaz sapitir mi diye korkuyorum da...

Eyvallah :)

Benim bunu kullanmam şehir dışına çıkış nedeniyle başladı.

Şöyle ki; yoluculukta batarya süresi uzun gitsin diye 2.2 tabanlı Ganbarou veya Corvus kuruyordum. Tabi yolculukta lazım olacak programları da sıfırdan yüklüyordum....Eve dönünce de ICS'ye geri dönüp ya yeniden proğgram kuruyordum ya da Titanium Backup ile aldığım yedekleri getiriyordum ki bu da yeniden yükleme gibi oluyor.

Ama son 3-4 yolculuğumda bu Backup/Restore olayını denedim. Hatırladığım kadarıyla hiç bir sorun çıkmadı. Ve gayet memmunum.

Ha bazen Restore yaptıktan sonra ekran sadece arka plan ışığıyla kalır ve açılmazsa tableti kapanana kadar güç düğmesine basıp geri açınca düzeliyor.

Bir de aha tablet gitti açılmıyor deyip beklememizlik etme :) Restore sonrası ekranda hiçbisey olmasa da ilk açılış biraz uzun sürebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.