Şimdi Ara

Exper EasyPad H7G İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
4
Favori
20.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Flashli videolari acmak icin napmaliyim arkadaslar. Tablet bende de var.

Diger sorum bu videolarimi tablete indirip izleyebilir miyim. Ders dinleme amacli kullanacam

İos kullanicisiyim soru basit gelmesin bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Flashli videolari acmak icin napmaliyim arkadaslar. Tablet bende de var.

Diger sorum bu videolarimi tablete indirip izleyebilir miyim. Ders dinleme amacli kullanacam

İos kullanicisiyim soru basit gelmesin bilmiyorum

Flashlı şeylere pek ihtiyacım olmadı ama hatırladığım kadarıyla tablette yüklü gelen tarayıcı flash nesnelerini açabiliyor.
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben edebiyatsemineri.com diye bir siteden video izlemek istiyorum acmiyor ondan. Bunda da puffin gibi bise var mi sorim dedim

• Arkadaşlar benim şarjım çok hızlı bitiyor bunu nasıl düzeltebilirim sadece bu düzelsin diye format bile attım tablete!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerSalvo

Arkadaşlar benim şarjım çok hızlı bitiyor bunu nasıl düzeltebilirim sadece bu düzelsin diye format bile attım tablete!!!

Hocam tableti şarj ediyorken kullanıyor musunuz ? Ben ilk aldığımda sarjı iyiydi ama bende bir ara sarjda kullanıma başladım ve o zamandan beridir şarj çok hızlı boşalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    peki samsung tablet ve telefonlardaki gibi yani illa onun gibi değilde üstteki cubugu çekince gelen bildirim panlei gibi çekince gelmesini istiyorum üstte olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprndnya

peki samsung tablet ve telefonlardaki gibi yani illa onun gibi değilde üstteki cubugu çekince gelen bildirim panlei gibi çekince gelmesini istiyorum üstte olacak

Hocam yanlış bilmiyorsam dediğinizi yapmak için root gerekiyor. Root etmeyi başarabilirseniz(bu tablet için nasıl yapıldığını bulabilirseniz lütfen bana da yollayın) SidePro gibi uygulamalar yükleyerek dediğinizi büyük olasılıkla gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba50 -- 16 Ekim 2014; 21:02:02 >
  • side pro ne işe yarar ve nerden indiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprndnya

side pro ne işe yarar ve nerden indiririm

Tableti rootlamadıysanız işe yarayacağını sanmıyorum. Google Play'den satın alabilirsiniz. Genel ağdan(internette) .apk şeklinde yasadışı olarakta indirilebilir. SideBar Pro şart değil. Bir arama motorunda "android notification bar app" vb. aramalar yaparak çeşitli uygulamalar bulabilirsiniz.
  • hocam bu tabletten bende de var. uygulama güncelliyorum yetersız alan dıyor halbuki 5.60 gb boş yer var daha bunu nasıl çözecegiz hiç birşey yükleyemıyoruz, lütfen birisi yardım etsin.
  • Sayın arkadaşlar Exper EasyPad H7G cihazımız EXPER yazısında takılıyor chaz açılmıyor ne yapmamız lazım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

Sayın arkadaşlar Exper EasyPad H7G cihazımız EXPER yazısında takılıyor chaz açılmıyor ne yapmamız lazım???

Önceki sayfalarda anlatımı var. ROM yükleyeceksiniz. Rom yüklemeden önce; ROM dosyasınında doğru indiğinden, kabloda ve şarjda(%80'den fazla şarjı olursa iyi olur) herhangi bir sıkıntı olmadığından emin olun. Yanlış yaptığınız takdirde tablet çöpe gidebilir. Kolay gelsin.
  • Uzun zamandır açmadığım bir köşede duran, şarj girişi arızalı H7G tableti dün söktüm. Açarken yapacağıma dair bir umudum yoktu. Ancak arızanın basit bir şey olduğunu gördüm. Şarj soketinin ortasındaki demir biraz içine kaçmıştı. Tornavidanın ucuyla ittiğimde geri yerine oturdu. Sorunun bu olduğunu tahmin ederek şarj cihazını taktım. Takarken demirin tekrar içeri kaçtığını gördüm. Demiri japon yapıştırıcısıyla yapıştırıp tableti kapattım.(Elektrik geçişini sağlayan yere yapıştırcı sürmeyin!) Sorun çözüldü. Usb girişinden şarj pek sağlıklı olmuyor. Uygun şarj cihazı olmazsa şarj sırasında ilginç sorunlar ortaya çıkıyor. (Dokunmatik ekran sapıtıyor vs.)

Eğer sizin de şarj soketinizde aynı sıkıntı varsa açıp onarabilirsiniz.
    Tablete root atmak ile ilgili, düzenlenmiş rom(custom rom) yüklemeyle ilgili sorulan sorular vardı. ableti açtığımda ankartta r76 yazdığını görüp araştırdım. Şu tabletle H7G 'nin arasında pek bir fark yok.http://www.goclever.com/uk/products,c1/tablet,c5/archive,c98/tab-r76-2,a115.html

Bu tablet için yapılmış romların H7G'de de çalışacağını düşünüyorum. Genal ağdan(internet) araştırıp rom bulabilirsiniz.

Açarken veya rom yüklerken yapacağınız hatalarla ilgili sorumluluk kabul etmiyorum.
    Etiketler: Exper h7g şarj, h7g rom, h7g rom yükleme

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.