Şimdi Ara

Exp İçin Yeterlimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +60 kasıyorum +7 murky +7 raptor +3 giga 2hlr iyi bir görünüm olsun diye +7 toto mp reco +7 shell set sizce yeterlimidir bunlarla +60 warrior

• cevap vericek birisi yokmu?
  • Yeter Yeter.
  • +3 2h giga yanıomu
  • yanmıyormu +3 unique itemler yanıyor diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: shard_31

yanmıyormu +3 unique itemler yanıyor diye biliyorum

yanar hb +6 da yanıo
  • +6 da yanar diye biliyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bn yeni patch gelmeden önce tek el +3 giga basmıstım o yanıodu ama cift el yanmıo glba Flame dmg ler +6 yanıo onu bliorumda 2h giga +3 de yanımıo kesn bi cvp lazım..!
  • quote:

+60 kasıyorum +7 murky +7 raptor +3 giga 2hlr iyi bir görünüm olsun diye +7 toto mp reco +7 shell set sizce yeterlimidir bunlarla +60 warrior

toto + murky niye?
    murky varken totoya ne gerek?
  • çift el yanıyor olması lazım neyse boşwerin onuda iimi yukarda dediklerim exp kasmak için
  • bosdan düşen itemler +3 de yanar
    kutudan veya bf taşından cıkan itemler +6 da yanar
    gemden cıkan itemler +7 de yanar (gemden hanguk swordde cıkıyor ama o +6 da yanıyor)
  • +7 Raptor +7 toto mp recov yanına, +7 shell set yeterli hatta buglı shell kullan
  • Yeter Arkadaşım Bayağı İdare Eder Seni. Zamanla Herşey Yoluna Girer Zaten.
  • zaten +75 yapınca felan +8 raptor +8 shell set dual m.e +0 dual rom +0 +1-2 wp warrior için belt ne önerirsiniz fazla uçmadan 25 dd +6 ds alıcam zamanla olurda dediklerim exp için +7 toto +7 raptor mp reco ve buglu shell diyorsunuz deilmi?
  • warior kasıosun dual rom dual m.e diosun :D

Dual w.e
    iron neck veya w.p
    Dual rof veya Dual roc
    iron belt weya string of bilmem ne wardı o rom fln olmaz
  • senin dediğin iyi olurda o kadar param yok :D i.n i.b alamam ama diğerlerine alabilirim :D rofta olmaz :D
  • quote:

zaten +75 yapınca felan +8 raptor +8 shell set dual m.e +0 dual rom +0 +1-2 wp warrior için belt ne önerirsiniz fazla uçmadan 25 dd +6 ds alıcam zamanla olurda dediklerim exp için +7 toto +7 raptor mp reco ve buglu shell diyorsunuz deilmi?

parmağı olana oynatıyorlar bu oyunu...
  • quote:

zaten +75 yapınca felan +8 raptor +8 shell set dual m.e +0 dual rom +0 +1-2 wp warrior için belt ne önerirsiniz fazla uçmadan 25 dd +6 ds alıcam zamanla olurda dediklerim exp için +7 toto +7 raptor mp reco ve buglu shell diyorsunuz deilmi?

Bak arkadaşım sen bence hiç paranı ve zamanını verme oyuna tamam mı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4HeaveN

quote:

Bak arkadaşım sen bence hiç paranı ve zamanını verme oyuna tamam mı..

• bence hava olsun diye konu açmış olblrsn :D Cünkü exp kasma itemi arayısında olan ilk insansın :D o itemlerin varsa şekil gzkdqnü anlardın ztn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.