Şimdi Ara

Exp böyle kasılır... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar cidden fena kasıyor. Ama oyun bu gidişe biter. Hiçbirşey kalmaz eski emeklerimiz boşa gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoarseDeath

Adamlar cidden fena kasıyor. Ama oyun bu gidişe biter. Hiçbirşey kalmaz eski emeklerimiz boşa gidiyor.

Slot kalmadı diyebilirim :S
    Oyunda topu topu 10 slot luferde 10 slot eslantta var oyunu oynayan 1.000 kişi 100 kişi böyle yaptıgı için boş slot yok. Her önüne gelen 8 char açmış valla boş slot yok :D
    İyice yayılınca kötü oluyor
  • Ne var bunda bizim clanda dark stone dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Ne var bunda bizim clanda dark stone dönüyor

ADAM TEK BİLGİSAYARDAN TÜM CHARLARI KASIYOR .
  • Kobot un özelliği multi açmak öyle açıyor. 4 çekirdek 4 gb ram pc ile ben 8 char açıyordum :D ionia zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Orijinalden alıntı: CoarseDeath

Adamlar cidden fena kasıyor. Ama oyun bu gidişe biter. Hiçbirşey kalmaz eski emeklerimiz boşa gidiyor.

Slot kalmadı diyebilirim :S
    Oyunda topu topu 10 slot luferde 10 slot eslantta var oyunu oynayan 1.000 kişi 100 kişi böyle yaptıgı için boş slot yok. Her önüne gelen 8 char açmış valla boş slot yok :D
    İyice yayılınca kötü oluyor

k2 gibi gerizekali bir firma

hersey normal

• Bunlar ne ki ilerliyen zamanlarda dahada cıvkı çıkacak o zaman burda ki yorumlarımıza güleriz.
  • oynadığınız 2. servere gidip luferson veya elmorad sg gg slotlarına gidin aynı manzara

aralarına katılmak da istemezdim değil hepsinin o halde cz'ye çktığını düşünün
  • Koxpta virüs derdi olmasa açar 8 char aynı anda kasarım bende yalan yok :)
  • Artık kasamassınız bu şekilde 999 dan kurtuluşunuz yok eskidendi bunlar.
  • ya kullanin kxpu da ex kasarken sorun yok PK alanlara tasimayin sunlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari43

Artık kasamassınız bu şekilde 999 dan kurtuluşunuz yok eskidendi bunlar.

aynen +1
    4 char üstü olunca hemen olmasada ileriki zamanlarda (lwl 45 50 ye geldiginiz zamanlar) 999 ban yiyorsunuz
  • neye dayanarak 999 ban atıyorlar?ip diyip güldürmesin kimse
  • quote:

knight online son demlerini yaşıyor. bırakalı 1 yılı geçti, 4-5 sene bağımlısı olarak oynadım günde 18 saat oynadığım bile oluyordu.Artık hiç oynayasım yok.Gördükçe oynayanlara üzülüyorum.Oyun 2 yıla kadar biter, bu şekilde saçmalıklarla devam ederse ve geliştirilmezse, oynanabilirlik biter...

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

Tek pcde birden çok ko mu açmış? Tam anlayamadım

evet hemde kac tane cok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: amj

neye dayanarak 999 ban atıyorlar?ip diyip güldürmesin kimse

100ün üzerinde ezik charım ban yedi desem sen bana nasıl bir açıklama yaparsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amj

neye dayanarak 999 ban atıyorlar?ip diyip güldürmesin kimse

eskiden hiçbirşey yoktu istediğin kadar char acıp kasabilirdin son donemdeki yenilikleri cıkan yamaları takip etmiyorum ama mantıken exeye eklenmiş kod ile senin o bilgisayardan yaptığın herşey k2 e gidiyor. Banlar banlamaz bu onların takdiri. Prosedür yazıp rapor edilen karakterlerin +60 50-55 kısacası istedikleri level aralıgında olanları oto banlayabilirler.

Oyunun yapısı çok basit oyuna hile yapmakta oyunda apılan hileyi farkedip cezalındırmakta çok ama çok basit...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.