Şimdi Ara

exit safe mode iletisi ama bu farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bendede exit safe mode yazısı çıkıyor başlıkları ve binlerde google sayfasını okudum ama benim başıma gelen buralardad yok restart diyorum çıkan menude yeni başıyor ama cydia olsun ne olursa olsun hangisine tıklasam 2 sn açılıyor ve kapanıyor. son yüklediğim programı silemiyorum hiç bir şekilde ulaşamıyorum 50 kez DFU modu denedim yedeklediğim son ayarları yükledim aç kapalar felan felan son yüklediğim cydai yı Türkçe yapabilirmiyim side bir programdı sonra bu moda geçti ve halen bu şekilde yardıdmlarınızı rica ediyorum

• Merhaba.

Safe modda cydia yi açıp en son yüklediğin tweak i silip restart yaparsan sorun cozulecektir diye düşünüyorum. Ayrıca Safe modda arka planda da Birsey bırakmamani tavsiye ederim.
  • Cevap için teşekkürler fakat işte cydia ya girsem dediğinizi yapacağım sabah kadar okumadığım forum kalmadı ama benim başıma gelen kimsenin başına gelmemiş bunu öğrendim.
  • ifunbox ile bilgisayardan cydia ya girebilirsin ama bunuda sen yapamazsın. Girsen bile hangi dosyaları sileceksin..

Shsh kaydın varsa bi restora yapsan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.