Şimdi Ara

EXCON M80T 7'' [AnaKonu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
21.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş ben tarafsız olarak bakıyorum olaya..

Mesajınızdaki içerik "kargoya vermeye üşeniyorum" şeklinde olmuş.
    Burada gizliliğinizle veya özel hayatınızla ilgili bir durum yok ki..
    Bunun paylaşılmasında bence bir sakınca görünmüyor, çünkü saklanması gereken özel bir durum değil..

Firma yetkilisi sadece kendini savunmuş.
    Size birkaç kez mesaj atıp yardım teklif ettiklerini ve sizin bunu reddettiğinizi belirtmiş.
    Ve yardım teklifine verdiğiniz yanıtı söylüyor.

Bunu yazmak onun en doğal hakkı bence, çünkü ürünü her anlamda çok kötülediniz.
    Onlar size ellerinden gelen yaklaşımı göstermişler.

Yanlış anlamayın, cidden tarafsız bakıyorum.
  • Merhaba,

Konu başlığı her ne kadar da farklı bir model olsa da bu modelden de bahsedildiği için bir sorum olacaktı:

excon m70t GPS modelini kullanan arkadaşlar tablet hakkında genel kullanım özellikle GPS hakkında kullandılar ise (Navigasyon olarak) yorumlarını öğrenmek istiyorum.

7" GPS özellikli bir tablet ararken bu modeli buldum ama kullanıcıların Navigasyon olarak kullandıklarında yorumları benim için önemli.

Bir navigasyon cihazı al diyebilirsiniz ama benim amacım hem tablet olarak kullanabilmek hem de navigasyon olarak kullanabilmek.

Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Ayrıca bir servis yetkilisinin de forumda yazması da oldukça güzel.
  • selamlar

bu tableti yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ve genel düşüncelerimi paylaşabilirim.

ekran parlaklığı ve görüntü kalitesini begendim. 1024 piksel olması gerçekten avantaj. çok yüksek kapasiteli oyun oynamadık ama oynadığımız diğer tüm oyunlarda tablet hiç kasılmadı. Hızı gayet yeterli.

gelelim eleştireceğim konulara. Tabletin içinde orjinal lisanslı Co-pilot navigasyon çıkmadı. Yetkili servis arkadaşımıza da bir eleştirim var. Bu konuyu burdan ce özelden 2 defa yazıp sordum ama net bir cevap yok?

Ben bunu ikinci el olarak aldım ama sahibi de ilk aldığında içinde navigasyon yüklü değilmiş. Sanırım firma ile co pilot arasında bir anlaşmazlık var?
    Eğer böyle ise bunu açıkça belirtmek gerekir Çünkü birçok insan navigasyon artısı nedeniyle bu ürünü tercih ediyor. Ama navigasyon yok?

Yetkili bana google play den indirebilecegimi söyledi ama ordan da lisanslı olmuyor. 14 günlük deneme sürümü veriyor. Full sesli tarifli sürüme sahip olamıyoruz.
    Firmanın vaad ettiği gibi üzerinde full sürüm lisanslı navigasyon olması gerekir. Kutuda bu yazıyor.

İkinci eleştirim tabletin sesi pek yüksek sayılmaz gerçekten. Daha güçlü olabilirdi.

Hız olarak iyi. Kasilmiyor.
    Tarayıcı ile internette sörf yapayım dedim bugün. İnternet sörf hızını test etmek icin. Sans işte tam o an ev interneti kesildi :)))
    Arıza bildirimi yaptım. Açılınca görüşümü paylaşırım.

Pil ortalama 2 saat gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fotbes

selamlar

bu tableti yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ve genel düşüncelerimi paylaşabilirim.

ekran parlaklığı ve görüntü kalitesini begendim. 1024 piksel olması gerçekten avantaj. çok yüksek kapasiteli oyun oynamadık ama oynadığımız diğer tüm oyunlarda tablet hiç kasılmadı. Hızı gayet yeterli.

gelelim eleştireceğim konulara. Tabletin içinde orjinal lisanslı Co-pilot navigasyon çıkmadı. Yetkili servis arkadaşımıza da bir eleştirim var. Bu konuyu burdan ce özelden 2 defa yazıp sordum ama net bir cevap yok?

Ben bunu ikinci el olarak aldım ama sahibi de ilk aldığında içinde navigasyon yüklü değilmiş. Sanırım firma ile co pilot arasında bir anlaşmazlık var?
    Eğer böyle ise bunu açıkça belirtmek gerekir Çünkü birçok insan navigasyon artısı nedeniyle bu ürünü tercih ediyor. Ama navigasyon yok?

Yetkili bana google play den indirebilecegimi söyledi ama ordan da lisanslı olmuyor. 14 günlük deneme sürümü veriyor. Full sesli tarifli sürüme sahip olamıyoruz.
    Firmanın vaad ettiği gibi üzerinde full sürüm lisanslı navigasyon olması gerekir. Kutuda bu yazıyor.

İkinci eleştirim tabletin sesi pek yüksek sayılmaz gerçekten. Daha güçlü olabilirdi.

Hız olarak iyi. Kasilmiyor.
    Tarayıcı ile internette sörf yapayım dedim bugün. İnternet sörf hızını test etmek icin. Sans işte tam o an ev interneti kesildi :)))
    Arıza bildirimi yaptım. Açılınca görüşümü paylaşırım.

Pil ortalama 2 saat gidiyor.

Öncelikle teşekkürler.

Ekran IPS mi? yoksa görmek için sadece bir açıdan mı bakmak gerek?

Siz deneme sürümü de olsa bir navigasyon yazılımı yükleyip test edebildiniz mi? Sygic GPS, igo gibi yazılımlar da var bunları deneyebilirsiniz. En azından sistem stabil çalışıyor mu? Evet navigasyon yazılımı kutuda belirtilmişse içinde de olmalı. O navigasyon yazılımı ile anlaşma yapamadı ise başkası ile de yapabilir şirket.

Görsel özelliği fazla olan real racing gibi oyunları da deneyebildiniz mi?

Pil süresi daha fazla olsaydı daha iyi olabilirdi. Şarj süresi ne kadar acaba?

Otg kablo ile USB bellek bağlayıp veri aktarabiliyor musunuz? Yedekleme, resim vs. aktarmak bilgisayara bağlamaktan daha pratik oluyor.

Kablosuzu test ettiğinizde çekim gücü hakkında da bilgi verebilir misiniz?

• SELAMLAR..

İnternetim bu sabah itibarıyla geldi ne yazık ki..
    Ürünün tarayıcı ile internet hızını test edemeden geri gönderdim, sahibinden.com dan yaptığım satışı iptal ettim.
    Ama daha öncesinde google playden uygulama indirmiştik sadece..

Burada gördüğüm netice iyiydi. Hızı yeterliydi.
    Tabii bir de sitelerde gezmek var, bu nasıldır bilmiyorum. Bilmeden yorum yazamıyorum.

Navigasyon olayına geleyim;

Aslında ciddi bir sorun.. Daha düne kadar bu ürünü farklı sebeplerle savundum ve sözlerimin arkasındayım.
    Ama Kutusunda GPS vardır diye yazan ve bu şekilde satılan bir üründe GPS olmaması büyük fiyasko..

Firma yetkilisine önce burada uluorta sordum ama cevap vermedi. Cevap gelmeyince, bir bit yeniği olduğunu hissettim.
    Özelden de sordum bu defa..
    Ama gelen cevap 'Google playden indirebilirsiniz" oldu. Ki bu kabul edilemez.

Siz bu ürünü GPSli tablet diye satıyorsunuz.
    Ama kullanıcıya "google playden deneme sürümü indirebilirsiniz" diyorsunuz
    Nerde lisanslı tam sürüm??

Ben ürünü biraz bu yüzden, biraz da sahibinin ürün faturasını bulamaması yüzünden geri gönderdim.
    Yani ürün normal olarak garantisiz olacaktı.

Ekran IPS değil ama parlaklığı ve keskinliği beni tatmin etti. Önceki tabletimden sonra bana pek bir güzel geldi ekran..
    Ekran çok aşağıdan bakınca biraz soluk görünüyor ama zaten bu kadar aşağıdan bakılarak ta bir işlem yapılmaz.
    Normal kullanımda iyiydi bence...

Navigasyonu hiç deneyemedim ama co-pilotla ilgili olumlu görüşler okumuştum.
    google playdeki notu da iyi zaten..

evde deneme maksatlı bir adres yazdım. Menü işleyişi ve adres bulma kaabiliyeti iyiydi.

Yazdığınız oyunları denemedik ama oynadığımız oyunlarda hiçbir kasılma olmadı.
    Orta segment oyun oynadık diyebilirim.
    Mesela buz devri stratejik oyunu ve subway surf..

2 önemli eleştirim;

NAVİGASYON YOK (kutuda var yazıyor ve bu aldatmaca sayılır)
    SESİ YÜKSEK DEĞİL

Firmanın sanırım co pilot GPS ile anlaşması bozulmuş. Ama bu tüketiciyi bağlamaz.
    Başka bir GPS firması ile anlaşsa bile bunu sonradan nasıl kullanıcıların hepsine sunacak, o da ayrı bir soru?

Bunlar dışında ürünü beğnmiştim.

• Hocam kolay gelsin. Tablet hakkında yorumlara bakarken forumda bi arkadaşımız cihaz hakkında rk 3168 den kaynaklanan yoğun donma kasma olduğunu ve ses çıkışının yetersiz olduğunu söylemiş. Gerçekten böyle mi? Günlük kullanım performansı, oyun ve net performansı nasıl? Arayüz stabilitesi ne durumda? Ses çıkışı nasıl? Bilgilendirirsen sevinirim şimdiden teşekkürler :)
    @Gladiotürk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 7 Şubat 2014; 17:55:56 >
  • İnceleme için teşekkürler. Bataryası oldukça düşükmüş , ama genel olarak bu fiyatlarda çokta seçici olunamıyor malesef.
  • quote:

SELAMLAR..

Ürünün tarayıcı ile internet hızını test edemeden geri gönderdim, sahibinden.com dan yaptığım satışı iptal ettim.

Tabii bir de sitelerde gezmek var, bu nasıldır bilmiyorum. Bilmeden yorum yazamıyorum.

Aslında ciddi bir sorun.. Daha düne kadar bu ürünü farklı sebeplerle savundum ve sözlerimin arkasındayım.
    Ama Kutusunda GPS vardır diye yazan ve bu şekilde satılan bir üründe GPS olmaması büyük fiyasko..

Firma yetkilisine önce burada uluorta sordum ama cevap vermedi. Cevap gelmeyince, bir bit yeniği olduğunu hissettim.

Ben ürünü biraz bu yüzden, biraz da sahibinin ürün faturasını bulamaması yüzünden geri gönderdim.

Ekran IPS değil ama parlaklığı ve keskinliği beni tatmin etti. Önceki tabletimden sonra bana pek bir güzel geldi ekran..
    Ekran çok aşağıdan bakınca biraz soluk görünüyor ama zaten bu kadar aşağıdan bakılarak ta bir işlem yapılmaz.

evde deneme maksatlı bir adres yazdım. Menü işleyişi ve adres bulma kaabiliyeti iyiydi.

2 önemli eleştirim;

SESİ YÜKSEK DEĞİL

Firmanın sanırım co pilot GPS ile anlaşması bozulmuş. Ama bu tüketiciyi bağlamaz.
    Başka bir GPS firması ile anlaşsa bile bunu sonradan nasıl kullanıcıların hepsine sunacak, o da ayrı bir soru?

M70T Gps modelimiz Gps li bir tablettir, üzerinde navigasyon uygulaması olarak co-pilot isimli program kuruludur, Co pilot uygulaması 1 ülke haritası için lisans gerektirmemektedir ve cihazlarımızda kurulu olarak gelmektedir ayrıca M70t Gps modelimizin üzerinde bulunan gps özelliğini istediğiniz herhangi bir navigasyon programı ile kullanabilirsiniz. Cihazın gps li diye satılarak gps li olmaması gibi bir ifade kullanmışsınız lütfen bu konuda yanıltıcı bilgi vermeyiniz. M70T-Gps kodlu modelimizinüzerinde Gps modülü bulunmaktadır ve şu anda binlerce müşterimiz tarafından gps özelliği ile birlikte kullanılmaktadır, sizin bahsettiğiniz konu navigasyon programıdır cihazın satışın esnasında hiç bir mecrada cihaz ile birlikte herhangibir navigasyon programının lisansını vermekte olduğumuza dair bir reklam veya tanıtım yapılmamıştır. Firma olarak sadece Gps özellikli olan bu tableti müşterilerimize ücretsiz kullanılan co pilot navigasyon programı ile sunmaktayız. Cihazı satın alan sayın müşterilerimiz istediği navigasyon programını tablete yükleyerek kullanabilir. Bu şekilde cihazı kullandım gps yoktu gibi bir cümle kurarak malesef yanıltıcı bilgi vermektesiniz. Lütfen konuyla ilgili gerekli düzeltmeyi yapınız .

Saygılarımızla.

• Hocam sanırım yukardaki arkadaş Gps in ne olduğunu tam olarak bilmiyor :) ayarlar menüsünden konum hizmetleri seçeneği içerisinde gps uyduları diye bir seçenek var bunu seçmek gerekiyor gps i açmak için, Gps özelliği olmayan bir tablette bu seçenek zaten bulunmuyor. Kısacası tarif ettiğim yerden gps uyduların açtığın tablette kurulu istediğin navigasyon programı ile konum bulabilir adres arayabilir yol tarifi alabilirsin. Bende m70 gps modelini arabamda kullanıyorum gps i de baya güzel çalışıyor navigasyon programı olarakta co pilot fena değil adres tariflerinde güncel haritalarda başarılı. Yani fotbes isimli arkadaş tablete suçu atmak yerine tableti kullanamadım gps nasıl kullanılır bir yardımcı olun deseydi daha mantıklı olurdu.... en azından birileri tarif eder arkadaşa yardımcı olurdu.....
  • Tablet ağir oyunlarda nasil acaba real racing 3. Ve asphault 8 falan deneyen varsa yazabilir mi (excon m80t)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cubeturkiye

Sayın yetkili size bir soru sorabilir miyim?

m70t-gps modelini aldığımızda, pilinin ne kadar süre sonra değişimi gerekecek? Bir de bu değişim maliyeti ne olur?
    Yanlış anlaşılmasın bir ürün almadan önce yetkili servisini ve bakım ücretlerini araştırırım ki sonradan bir sorun olduğunda bir sürpriz ile karşılaşmak istemem. Üzerinde gps modülü olan 7" bir ürün arıyorum. Piyasada çok fazla tanınmamış, servis hizmetinin de nasıl verildiği belli olmayan ürünler olduğundan daha çok servis hizmeti verebilecek, sorun olduğunda muhatap bulabileceğimiz ve fiyatı ekonomik, kalitesi de biraz daha iyi bir ürün arıyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

cubeturkiye

Sayın yetkili size bir soru sorabilir miyim?

m70t-gps modelini aldığımızda, pilinin ne kadar süre sonra değişimi gerekecek? Bir de bu değişim maliyeti ne olur?
    Yanlış anlaşılmasın bir ürün almadan önce yetkili servisini ve bakım ücretlerini araştırırım ki sonradan bir sorun olduğunda bir sürpriz ile karşılaşmak istemem. Üzerinde gps modülü olan 7" bir ürün arıyorum. Piyasada çok fazla tanınmamış, servis hizmetinin de nasıl verildiği belli olmayan ürünler olduğundan daha çok servis hizmeti verebilecek, sorun olduğunda muhatap bulabileceğimiz ve fiyatı ekonomik, kalitesi de biraz daha iyi bir ürün arıyorum.

Teşekkürler.

Merhaba,

Cihazın pil ömrü kullanım ile doğru orantılıdır, uygun şartlarda şarj edilmesi halinde lityum polimer pillerin ömrü yaklaşık 1000 şarjın üzerindedir. Şu anda bu modelimizde pil değişim ücreti 35 TL dir, ancak bu güne kadar bu model için fiilen pil değişimi gerektiren hiç bir cihaz servisimize gelmemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

quote:

SELAMLAR..

2 önemli eleştirim;

SESİ YÜKSEK DEĞİL

M70T Gps modelimiz Gps li bir tablettir, üzerinde navigasyon uygulaması olarak co-pilot isimli program kuruludur, Co pilot uygulaması 1 ülke haritası için lisans gerektirmemektedir ve cihazlarımızda kurulu olarak gelmektedir ayrıca M70t Gps modelimizin üzerinde bulunan gps özelliğini istediğiniz herhangi bir navigasyon programı ile kullanabilirsiniz. Cihazın gps li diye satılarak gps li olmaması gibi bir ifade kullanmışsınız lütfen bu konuda yanıltıcı bilgi vermeyiniz. M70T-Gps kodlu modelimizinüzerinde Gps modülü bulunmaktadır ve şu anda binlerce müşterimiz tarafından gps özelliği ile birlikte kullanılmaktadır, sizin bahsettiğiniz konu navigasyon programıdır cihazın satışın esnasında hiç bir mecrada cihaz ile birlikte herhangibir navigasyon programının lisansını vermekte olduğumuza dair bir reklam veya tanıtım yapılmamıştır. Firma olarak sadece Gps özellikli olan bu tableti müşterilerimize ücretsiz kullanılan co pilot navigasyon programı ile sunmaktayız. Cihazı satın alan sayın müşterilerimiz istediği navigasyon programını tablete yükleyerek kullanabilir. Bu şekilde cihazı kullandım gps yoktu gibi bir cümle kurarak malesef yanıltıcı bilgi vermektesiniz. Lütfen konuyla ilgili gerekli düzeltmeyi yapınız .

Saygılarımızla.

Gayet detaylı ve yeterli şekilde açıklamışsınız.
    da......
    Keşke bu açıklamaları daha önce sorduğumda yapsaydınız??

İlk sorduğumda cevap bile yazmadınız, tek cümleyle geçiştirdiniz. Özelden sorduğumda da yine detaylı br açıklama yapmak yerine bana google play marketi önerdiniz.
    Bu durumda önceki kanılarımın sorumlusu olamam değil mi..

• Excon m70t - gps cihazından aldım. uyku moduna geçince kilitlenip açılmıyordu sürekli olarak. Bir de normalden hızlı çalışıyordu bazen. herşey hızlı hızlı açılıp kapanıyor ekran kapalıyken tuşuna bastığımda ekran gelip hemen gidiyordu ve bir süre sonra da kilitleniyordu. ertesi gün değişim istedim. Yeni cihaz geldi. elime aldım güncellemeleri falan yaptı navigasyon haritasını indirdim sonra kilitlendi ve birdaha hiç açılmadı excon yazısında kalıyor. Arkasındaki reset tuşuna bastım. kırmızı ünlem çıktı. kapatım açmaya çalışınca dıdıt yapıyor excon yazısında kalıyor. 5 sn aralıkla dıdıt diyor öyle bekliyor. Ben şimdi bunu geri yollasam bi daha kargo parası vereceğim.

Hiç kullanamadığım bir cihaz için 2. kez 12.5 tl kargo parası vermek istemiyorum. Sizce ne yapayım ben bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casici -- 19 Şubat 2014; 23:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casici

Excon m70t - gps cihazından aldım. uyku moduna geçince kilitlenip açılmıyordu sürekli olarak. Bir de normalden hızlı çalışıyordu bazen. herşey hızlı hızlı açılıp kapanıyor ekran kapalıyken tuşuna bastığımda ekran gelip hemen gidiyordu ve bir süre sonra da kilitleniyordu. ertesi gün değişim istedim. Yeni cihaz geldi. elime aldım güncellemeleri falan yaptı navigasyon haritasını indirdim sonra kilitlendi ve birdaha hiç açılmadı excon yazısında kalıyor. Arkasındaki reset tuşuna bastım. kırmızı ünlem çıktı. kapatım açmaya çalışınca dıdıt yapıyor excon yazısında kalıyor. 5 sn aralıkla dıdıt diyor öyle bekliyor. Ben şimdi bunu geri yollasam bi daha kargo parası vereceğim.

Hiç kullanamadığım bir cihaz için 2. kez 12.5 tl kargo parası vermek istemiyorum. Sizce ne yapayım ben bunu?

Bende 13.02.2014 Tarihinde n11 sitesinden ramson elektronikten aldım ürünü. Senin şikayetlerinin hemen hemen aynısı bende de oldu. Kendi kendine kapanma, tuş kilidine girince ekran gelmeme, ekran gelince hemen gitme. En andik oyunu bile açamama. Sarj dolu gösteriyor tak kapanıyor boş diyor. Tam bir fiyasko. Cube gtu2 var bende servisi aynı firma diye tercih ettim. Ama siz siz olun uzak durun excon dan. Ben çayma hakkımı kullanıp geri iade ettim. Firma kanun geri kargoyu karşılaması gerekirken saçma saçma mahaneler uyduruyor. Mesafeli satış sözleşmesi 48. maddeyi okuyun diyor. Diyorum öyle bir madde yok bulamadım. Biz bunu kullanıyoruz diyor.
    Buyrun;
    4077 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereğince, alıcıların teslimat tarihinde itibaren 7 gün içinde cayma haklarını kullanarak, sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Yönetmeliği her kurumun uygulaması gerekmektedir.
    Nasıl bir firmaysa devletin kanundan başka kendine yeni bir kanun çıkarmış. Diyorum nerde bu madde bulamıyorum. Biz bunu kullanıyoruz. Ürün ellerine ulaşmış ek süre istiyormuş bastım hayırı. Tüm belgeleri topluyorum. Değil 7.5 lira 75 bin harcasam alacağım o kargo parasını. Sorun para değil, bir bluray filme 30-40 lira veriyorum. Bulamadım gösterin diyorum mesafeli satış sözleşmesini biz ona uyarız madde 48 i okuyun. N11 müşteri hizmetlerini aradım. Elektronik ürünlerde servis onayı lazım firma siz ne dedi diyor. Ürünü geri gönder. 2 günlük ürünü servise mi gönderceğim diyorum cevap yok. Dedim hadi servise gönderdim, kargoya verip ulaşana kadar cayma hakkı günü doluyor o ne olacak diyorum cevap yok. Tamam firma kabul etmiş sorun ne diyor teldeki bayan. Dedim kargo parası almamaları lazım niye alıyorlar. Şikayet oluşturacağım dedi.
    N11 sitesinde sorun yok müşteri hizmetleri bayan gayet yardım severdi sizi mağdur etmeyiz vs dedi. Sorun tableti satan firmada. Şu ana kadar N11 den 3000 lira ya tv, 180 liraya süperge başta olmak üzere 5000 liraya yakın alış verişim oldu. Ama bu kadar laçka bir firma görmedim. Cihaz mı tam çöp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol.star -- 20 Şubat 2014; 4:08:16 >

• ben de iade edeceğim galiba. alıcı ödemeli yollasam sorun çıkarırlar mı? n11 sitesinde cayma hakkı ile ilgili yazıda kargo ücretini ödemeden diye altını çizerek yazmışlar. Kargocu da eğer ödemezlerse ürün geri gelir bu sefer hem gidiş hem geliş ücretini ödersiniz demişti. Kabul etmezlerse bu sefer 180 tl yi de alamam diye şüphelerim var.
  • Cihaz şans eseri açıldı hemen fabrika ayarlarına getirdim. Kapatıp açtım tekrar açılacak mı diye denemek için. Şu an sorun yok gibi. Güncellemeleri yapıp navigasyon haritasını indireceğim. Bakalım sorun çıkacak mı. Çünkü en son haritayı yüklediğimde arızalanmıştı. Acaba sorun Rom da mı fikri olan var mı

Edit: Ben daha bu mesajı yazarken hızlı hızlı çalışmaya başladı yine. (Şöyle örnek vermek gerekirse temple run 2 oyununda oyun başındaki ipe tutunduğu yere gelmesi 1 saniyeden az sürüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casici -- 20 Şubat 2014; 9:39:47 >
  • An itibari ile yine açılmaz oldu. Birkaç oyun deneyeyim dedim. oyun sırasında g-sensör ve dokunmatik gitti. Sonra düzelir gibi oldu ve kilitlendi. Şimdi açılmıyor.
  • casici kullanıcısına yanıt
    Geri ver elinde kalacak uğraşma boşuna. 3. tabletim buydu. İlki polypad di 7 inç bunu görünce poly muhteşem kalıyor. Diğeri zaten cube gt2 üst sınıf ürün onda sıkıntı yok. Kargoya gelince n11 müşteri hizmetleri aradı firma kargo ücretini ödemiyor zaten ürün ücretsiz kargo verilmiş diyor.
  • Dün servisle konuştum rom atabilirseniz atın dedi. Ben de rom attım fakat yine aynı hatalar devam ediyordu. Sonra sitedeki tarih yazmayan romu indirdim. o daha da beter yaptı makineyi. sonra tarih yazan romu "update" butonuna basarak üstüne tekrar attım. Bu sefer sadece bir kere hızlı çalışma hatasını yaptı o da güncelleme esnasında oldu. Güncellemeler bitince gayet stabil oldu hiç sorun yok. Şarjı biraz yavaş doluyor ama olsun artık. Antutu puanı 6456 oyunlarda falan takılma yok. Böyle sorun yaşayan arkadaşlar için yazayım dedim. Bence excon destek sitesindeki romlarda bir sıkıntı var güncellenmesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.