Şimdi Ara

EXCON M80T 7'' [AnaKonu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
2
Favori
21.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabletin resimlerini ekledim arkadaşlar.

EXCON M80T 7'' [AnaKonu]

EXCON M80T 7'' [AnaKonu]

EXCON M80T 7'' [AnaKonu]

EXCON M80T 7'' [AnaKonu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 20 Kasım 2013; 19:41:11 >

• Hocam emeğine sağlık. hızlıaldan aldım ama n11 de bu tableti gördum ıyıce karıstı kafam

http://www.n11.com/codegen-dream99-9-tabletde-bomba-kampanya-yeni-nesilrk3168dual-core-cift-cekirdek-islemcili-P16533724
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Tabletin resimlerini ekledim arkadaşlar. Çok Güzel Oyun ve Web performansı videolarıda ekleyeceğim

EXCON M80T 7'' [AnaKonu]

EXCON M80T 7'' [AnaKonu]

EXCON M80T 7'' [AnaKonu]

EXCON M80T 7'' [AnaKonu]

güzel cihazmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, excon m80 de pil nekadar gidiyor işlemci nedeniyle düşük anperli deniyor(2.850),
    wifi çekişi nasıi 3-4 duvar sonra kaç diş,
    2 mp lik kamera gece ev ışığında nasıl, video çekimi nasıl
    dokunmatik kalitesi hızlı algılıyor mu?
    Belirtiğim konularda bilgi verebilirseniz çok yararlı olur.
    ilginize şimdiden teşekkürler.

Ekran parlaklığı %60 düzeyinde 4.5 5saate yakın oyun performansı var pilin.

Wifi çekim gücü 3 4 duvar arkasında kalan modemimden youtube üzerinden video izleyebiliyorum. Hangouts ve skype ile görüşme yapabiliyorum.

Kamerası Gündüz güzel fotoğraf çekiyor ancak gece karanlık ortamda sizi tatmin etmez. Profesyonel makinalar dahi düşük ışıkta iyi fotoğraf çekemezler.

Dokunmatik kalitesi çok iyi diyebilirim. Diğer tabletim Artes Q972. Dokunmatiği onunla aynı.

Fiyatına göre bu tablet alınır

Yeni sorularınızı memnuniyetle cevaplayabilirim

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    selamlar

benim cubemini artık iyice yoruldu video ve oyun oynarken 10dk sonra kilitleniyor

oyun işi artık sarmıyor tabletlerde o yüzden internet ve bazende film için tablet arayışındayım, çindende getirmek istemiyorum

vifi ve pil yeteri derecede iyi gibi görünüyor son soruda acaba usb üzerinden sarj oluyormu?
    işlemci yeni olduğu için root işleri falan zamanla belli olur sanırım

iyi forumlar

Root için çok erken şuan işlemcisi çok yeni ileride inşallah.

Çekinmeden istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Yoğun olarak kullanıyorum
    Selamlar. Tahminim Excon marka 3G modem olmasada çalışır. Yinede denemeden konuşmamak gerekli
  • Almayı düşünenler kaçırmasın. İndirime girmiş tablet. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/excon-m80t-cift-cekirdekli-tablet-pc-97019063

malzeme kalitesi ; elde duruşu ve kalite hissi güzel

ekran kalitesi ; ips ekran kullanmışsanız buna alışmak zor ekranı tam karşıdan görmeniz lazım alt ve üssten görüntü kaybı var sağ ve soldan bakarsanız görüntü kaybı az

işlemci ; rk3066 işlemciden geride performans olarak bi kaç uygulama açıp internette 4,5 sekme açınca tablet yavaşlıyor ram temizlemek gerekiyor

oyun ; denemedim

ısınma ; 2saat full hd mkv izledim çok hafif bir ısınma oldu

pil ; film ve internet 4 saat oldu ve kalan pil %20 civarında

sonuç ; parasını hak eden bir cihaz (garantili oluşundan mütevelli ) cin muadilleri 55-60 dolar civarı
    internete girmek,filim izlemek ve yüksek grafikli oyunlar hariç güzel bir seçenek
    o

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

tablet dün geldi kısaca özetlemek gerekirse

malzeme kalitesi ; elde duruşu ve kalite hissi güzel

ekran kalitesi ; ips ekran kullanmışsanız buna alışmak zor ekranı tam karşıdan görmeniz lazım alt ve üssten görüntü kaybı var sağ ve soldan bakarsanız görüntü kaybı az

işlemci ; rk3066 işlemciden geride performans olarak bi kaç uygulama açıp internette 4,5 sekme açınca tablet yavaşlıyor ram temizlemek gerekiyor

oyun ; denemedim

ısınma ; 2saat full hd mkv izledim çok hafif bir ısınma oldu

pil ; film ve internet 4 saat oldu ve kalan pil %20 civarında

sonuç ; parasını hak eden bir cihaz (garantili oluşundan mütevelli ) cin muadilleri 55-60 dolar civarı
    internete girmek,filim izlemek ve yüksek grafikli oyunlar hariç güzel bir seçenek
    o

Tabletiniz hayırlı olsun gerçekten fiyatına göre harika bir cihaz

• aslında bluetooth bile var ya. bende nette takılmak ve dizi film amaçlı alayım diyorum netbook yerine böyle ufak bişey nasıl olur sizce,netbook'un yerini tutar mı ki
    Toyota Corolla Terra D-4D Best Of 2oo7
    Nevsehir Univercity - Faculty of Arts and Sciences - Archeology
    Galatasaray
  • antony_costa kullanıcısına yanıt
    Ağır oyunlar oynamayacaksanız internet için kesinlikle iş görür. ekran kontrastı pek yüksek değil ancak muadilleri ayarında. Pili ve wifi çekim gücü iyi.
  • ya aslında tablete pek ihtiyacım yok ama elimizde bulunsun internet için yarayışlı olabilir diye düşünüyorum. laptop almam lazım yüksek lisansa tez falan hazırlamak için o sonraki iş ama almışkende tableti real racing 3 falan oynamak isterim
    Galatasaray
    Onarsınız. Oynatmaz demiyorum. Ancak Yüksek donanımlı tabletlerdeki akıcılık yüksek fps olmaz. Hacı murat alıp ferrari sollayamazsınız Oyunda oynarım full detay nettede gezerim derseniz Excon Momo 20s modeli var..

Özelliklerine buradan bakabilirsin.
  • fiyat yazmıyor gladio aslında bak ben bunu düşündüm Dark EvoPad R7940 özellikleri tam benlik gibi ama tabletten pek anlamadığım için kararsızım 300e kadar verebilirim çözünürlük iyi ekran kalite olsun internetten flash videolar oynatsın hızlı olsun yeter
    Galatasaray
    Dark marka hiçbir tablet kullanmadım incelemediğim için nasıl bir tablettir hiç bilemiyorum malesef. Tablet fiyatlarını akakçe.com`dan takip edebilirsin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.