Şimdi Ara

Exchange Server e-posta hesabı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Outlook'taki bazı özellikler Microsoft Exchange Server e-posta hesabı kullanmanızı gerektirir. Exchange Server, işyerlerinde kullanımı amaçlanan elektronik posta tabanlı bir ortak iletişim sunucusudur. Exchange Lisansları Microsoft'tan ve satıcılarından alınabilir.

Kuruluşunuzda Exchange sunucusu kullanılıyorsa, ancak hesabınız olup olmadığını ya da bu hesabı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız, hesabınızla ilgili yardım almak için kuruluşunuzun yardım masasına veya ağ yöneticisine başvurun.

Genellikle ev kullanıcılarının Exchange Server e-posta hesabı bulunmaz; bunun yerine bir Internet servis sağlayıcısı (ISS) aracılığıyla POP3 e-posta hesabı veya MSN® Hotmail® gibi bir Web tabanlı e-posta hizmetini kullanırlar. POP3 e-posta hesabı kullanıyorsanız, ISS'niz özel hesap bilgilerinizi size verebilir. Exchange Server hesabı olmayan kişiler Outlook'ta Exchange Server gerektiren özellikleri kullanamazlar.

Bu özelliklere ilişkin Yardım'da aşağıdaki gösterimlerden biri yer alır:

* Bu özellik için bir Microsoft Exchange hesabı gerekir. Birçok kişisel ve ev e-posta hesabı POP3 (POP geçidi: Internet e-posta sunucusundan e-posta iletileri almak için kullanılan genel protokol.) veya IMAP (IMAP (Internet İleti Erişim Protokolü): POP3 gibi yalnızca tek bir Gelen Kutusu klasörü sağlayan Internet e-posta protokollerinden farklı olarak, IMAP, iletileri kaydetmek ve düzenlemek için birden fazla bilgisayardan erişilebilen birden fazla sunucu klasörü oluşturmaya izin verir.) gibi farklı bir hesap türü kullanır; bunlara Windows Live Hotmail veya Google Gmail dahildir. Bu hesaplar bu özellikle kullanılamaz. Alıntıdır

• sagol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.