Bildirim
EXCEL'DE MAKRO İLE MAİL GÖNDERME ..::YARDIM::..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
merak eden varsa yardım edeyim:
Mailin konusuna D1 hücresine yazdığınız içeriği alır.
Mailin içeriğine D2,D3,D4,D5 hücrelerine yazdığınız içeriği alır.
Maili göndereceğiniz kişileri A2 hücresinden başlayarak alt alta yazın
Sub TopluEpostaGonder()
'created by SU
konu = Cells(2, 4) + vbCr + Cells(3, 4) + vbCr + Cells(4, 4) + vbCr + Cells(5, 4) + vbCr + Cells(6, 4)
For i = 2 To 100
If Cells(i, 1) = "" Then
MsgBox ("E-posta gönderimi tamamlanmıştır")
Exit For
Else
Dim OutApp As Outlook.Application
Dim NewMail As Outlook.MailItem
Set OutApp = New Outlook.Application
Set NewMail = CreateItem(olMailItem)
With NewMail
.To = Cells(i, 1)
.Subject = Cells(1, 4)
.Body = konu
.Attachments.Add "C:\Test.xls"
'.Save
.Send
End With
Set NewMail = Nothing
Set OutApp = Nothing
End If
Next i
End Sub
-
Merhabalar,
Sorulan soru ile ilgili benimde sıkıntım var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bana bir veri geliyor ve bu verinin geldikten sonra 20 gün süresi var. Yani o işi 20 gün içinde bitirmem gerekiyor. Bende bunun için kendime mail olarak hatırlatma yapmak istiyorum. Mesela 2 günde bir "kalan gün 18-16-14" gibi bilgi gelmesini istiyorum. Genel excel olarak ve formüllerde iyiyim fakat makro konusunda iyi değilim açıkçası kendimi bu konuda geliştirmek için uğraşıyorum. Bu nedenle yukarıda yazdığınızı tam olarak anlayamadım.
Biraz daha ayrıntılı olarak anlatabilirmisiniz acaba?
Yani benim excelde Sayfa 1'e ne yazmam gerekiyor. alt alta mı, yan yana mı yazmam gerekiyor bilgileri vs. Açıkçası anlamam açısından adım adım yazarsanız çok yardımcı olursunuz benim öğrenmem açısından.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X