Şimdi Ara

EXAsystem Yazılımları (Tamamen Ücretsizdir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  EXAsystem Yazılımları (Tamamen Ücretsizdir)

Programlar tamamen ücretsizdir, resimlere tıklayarak tanıtım ve indirme sayfalarına ulaşabilirsiniz...

Not : Aslında konuyu Rietveld in başlığı altında BURAYA yazdım ama başlık olarakta açmayı uygun gördüm, birde aklıma geldi sizde uygun görürseniz bu konunun başlığını değiştirip Türk yapımı ücretsiz programları burda paylaşıp tanıtımını yapabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 6 Eylül 2008; 15:32:11 >

• Hocam çok saol yhaa bana cd takip programı lazımdı ellerine sağlık
  • Hocam Cd takip,kasa defteri,exa radio ve sözlük programlarını indirdim hepsi birbirinden güzel ellerinesağlık çok saol
  • Teşekkürler,işe yarayacak programlar.
  • Paylaşım için teşekkürler
  • eline sağlık
  • EVET GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR PROGRAMDIR VE BİZ İŞ YERİNDE BUNUN TÜM PROGRAMLARINI İNDİRDİK KULLANIYORUZ!
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR ÇOK PROGRAMLARDIR.

HATTA BENDE DH DA EXARADYO'YU VERMİŞTİM,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EXAradyo çok güzel prgram....Herkese taviye ederim...
  • paylaşım için tşkler
  • Sözlük ve Radyo programları süpermiş, teşekkürler.
  • sağolasın
  • şimdi sözlük programınızı indirdim çok güzel çok kullanışlı fakat Ramdan 25 MB ve üzerinde yiyor. 6 dilde çeviri yaptığı için ve ücretsiz olduğu için gözardı edip teşekkür ediyorum. Uğraşanlardan allah razı olsun.
  • İyi olmuş böyle.Bende birkaç program vermiştim burdan ama hepsini toplu olarak vermedim.Hepsi bir arada daha iyi olmuş.Sağol.

• Paylaşım için teşekürler.Sözlük nasıl deneyen var mı?Yani; program hafif mi,tıklandığı gibi açılıp tıklandığı gibi kapanıyor mu, kasmayan programları severim de.Bir de sözcük kapasitesi nedir, dilden dile fark eden kent ülke, mezhep vs. gibi özel isimlerin de çevirileri var mı?Mesela "Kıbrıs:Cyprus" gibi... Genelde TR-İNG sözlüklerde olmuyor da ondan sordum.
  • bu firmanın exa bilgisayarla bağlantısı var mı
  • Arkadaşlar program açık kaynak kodlu programlar gibi gerçekten iyi niyetle yapılmış bedavalardan değil. Sadece birini indirip ne yaptığına baktım. İnternete görünürde reklam için girip veri gönderip alıyor. Başka şeyler de gönderiyor mu bilemem. İndirecek arkadaşların bilgisi olsun.

Outpost Security Suite Pro'da, CDtakip programı için aldığım ekran görüntüleri.

Benden uyarması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuiWan -- 4 Haziran 2009; 7:58:39 >

• Konuyu hortlatmış oluyorum ama EXA poliçe takip programına çok ihtiyacım var. Baya aradım bulamadım. Elinde olan varsa atabilir mi acaba?
  • Elinde olan yok mu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.