Şimdi Ara

Ewan McGregor'lu Star Wars: Kenobi dizisinin çekimleri başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ewan McGregor'lu Star Wars: Kenobi dizisinin çekimleri başlıyor



    Disney Plus'ın yeni yüksek bütçeli projelerinden olan Star Wars: Kenobi dizisinden bugün bazı yeni bilgiler geldi. Ewan McGregor'un Obi-Wan rolüyle Star Wars evrenine geri döneceği dizinin çekimlerinin önümüzdeki ay başlayacağı duyuruldu. CBS Boston'da yer alan habere göre, 4 Ocak'ta başlayacak olan çekimlerin bir kısmı ABD'nin Boston şehrinde yapılacak.



    Çekim tarihlerinin paylaşıldığı Film & Televizyon Endüstri Birliği'nin sayfası productionlist.com'da, dizinin konusuyla ilgili bazı ifadeler de yayınlanmış. Paylaşılan açıklama yazısına göre dizi Star Wars hayranlarının yakından tanıdığı çöl gezegen Tatooine'da geçecek. Jedi Ustası Obi-Wan'ın burada gizlendiği belirtiliyor. Ayrıca Luke Skywalker'ın da dizide küçük bir çocuk olarak yer alacağını işaret eden ifadeler kullanılmış.



    Star Wars: Kenobi dizisinde göreceğimiz karakterler ve oyuncu kadrosu henüz belli değil. Şu an için sadece Ewan McGregor onaylandı. Dizinin altı bölümlük bir mini-dizi şeklinde hazırlanması bekleniyor. Yayın tarihi hakkında ise henüz herhangi bir bilgi yok ancak 2022 içerisinde seyircilerle buluşması bekleniyor.



    ABD ve Avrupa'da büyük başarı yakalayan Disney Plus platformunda şu anda Marvel ve Star Wars markalarına büyük yatırımlar yapılıyor. The Mandalorian'ın ardından Obi-Wan Kenobi dizisinin de aynı şekilde büyük bir popülariteye ulaşacağını tahmin edebiliriz. Disney ayrıca şu anda Diego Luna'nın Cassian Andor karakteri için de bir dizi hazırlıyor.



    Disney Plus maalesef şu an için Türkiye'de servis vermiyor ve ne zaman geleceği de belli değil. Umuyoruz Disney en kısa sürede ülkemize de giriş yapar.




    Kaynak:https://boston.cbslocal.com/2020/12/03/star-wars-kenobi-filming-boston-london/







  • Sırf Ewan Mcgregor varken The Mandalorian gibi kaliteli olacağından eminim

  • HELLO THERE!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 4 Aralık 2020; 23:21:46 >
  • Mandaloriandan daha iyi bir dizi geliyor
  • valla mandalorian güzel dizi ama bir yere gitmiyor ilerlemiyor yani kabak tadı vermez umarım.

  • hayatında bir çizgi roman alıp okumamış adamı/kadını marvelde star wars ta oyuncu diye oynatırlarsa salatalık görüntüsünde kabak tadı olur filimlerde. filmi çeken yönetmende işin ekonomisine abanırsa kurgu hormonlu domatese benzer, görüntü var koku tat yok. grafikler süper ama zevk yok.

  • Mandalorian'da başarıyı yakalayınca hemen yeni diziyi yapıştırmışlar bu kadar dizi yapmaya niyetli iseniz Anakin Skywalker'ın dizisini yapın'da izleyelim senin gibisi bir daha gelmedi be reis

    Ewan McGregor'lu Star Wars: Kenobi dizisinin çekimleri başlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 7 Aralık 2020; 18:4:11 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.