Şimdi Ara

evo 3dyle ilgili birkaç sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evo 3d telefonumda bazen kasma oluyo, ana menüde sayfalar arası geçiş yaparken az da olsa bi kasılma oluyo.. titreyerek geçtiğini görüyorum ilk aldığımda böyle değildi, 1hafta sonra falan çıktı bu sorun.. ayrıca telefonu aldığım gün daha hiç bi şeyine adam akıllı bakmadan ics sürümünü yükledim.. şuan bazı internet sayfalarında flash player hatası veriyo, videoları açmıyo, flash player 11 yüklü olmasına rağmen.. ayrıca normal uygulamalarda falan olmuyo ama internetteyken renkli çizgiler çıkıyo ekranın tamamını kaplıycak şekilde, sonra geçiyo 2-3saniyede, bazen de (yine internette) üst üste 2 sayfa varmış gibi oluyo, sayfaları birbirinin üstünde kayıyo sanki (hem de aynı sayfa) çoğalmış, çift bi hal almı yani =).. bu sorunlar icsden kaynaklanıyo olabilir mi.. başka bi sorun geçirmedi telefon düşme falan gibi.. kasılma olayları da hafızada az yer kalmayınca başladı, dahili hafızanın yarısını boşaltım hediye olarak gelen 8gb class4 kartta da 4gb yer bırakmama rağmen bi değişikjlik olmadı yine kasılıyo.. acaba class6 ya da class10 bi microsd 16-32gb lık alsam sorun düzelir mi? uzattım ama sıkıntıya soktu beni bu durumlar, yardım edin lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: elberp

arkadaşlar evo 3d telefonumda bazen kasma oluyo, ana menüde sayfalar arası geçiş yaparken az da olsa bi kasılma oluyo.. titreyerek geçtiğini görüyorum ilk aldığımda böyle değildi, 1hafta sonra falan çıktı bu sorun.. ayrıca telefonu aldığım gün daha hiç bi şeyine adam akıllı bakmadan ics sürümünü yükledim.. şuan bazı internet sayfalarında flash player hatası veriyo, videoları açmıyo, flash player 11 yüklü olmasına rağmen.. ayrıca normal uygulamalarda falan olmuyo ama internetteyken renkli çizgiler çıkıyo ekranın tamamını kaplıycak şekilde, sonra geçiyo 2-3saniyede, bazen de (yine internette) üst üste 2 sayfa varmış gibi oluyo, sayfaları birbirinin üstünde kayıyo sanki (hem de aynı sayfa) çoğalmış, çift bi hal almı yani =).. bu sorunlar icsden kaynaklanıyo olabilir mi.. başka bi sorun geçirmedi telefon düşme falan gibi.. kasılma olayları da hafızada az yer kalmayınca başladı, dahili hafızanın yarısını boşaltım hediye olarak gelen 8gb class4 kartta da 4gb yer bırakmama rağmen bi değişikjlik olmadı yine kasılıyo.. acaba class6 ya da class10 bi microsd 16-32gb lık alsam sorun düzelir mi? uzattım ama sıkıntıya soktu beni bu durumlar, yardım edin lütfen..

kardeşim, ics'ye güncellerken telefonu fabrika ayarlarına döndürmen lazım. o ekranın etrafının kırmızı olması formattan. format at sorun çözülür.
    Merak ettiğin başka birşey varsa yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.