Şimdi Ara

Evmanya 40 TL lik çek 20 TL (yakala.co, alt limitsiz) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
5.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alabilen kişiler benimle satış yada takas için irtibata geçebilirler
  • hesaplardaki bonuslar kullanılıyorken 1 saatde yaklaşık 250 çek satıldı bonusları kapadılar 1 günde 40 tane çek ancak satıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

hesaplardaki bonuslar kullanılıyorken 1 saatde yaklaşık 250 çek satıldı bonusları kapadılar 1 günde 40 tane çek ancak satıldı.

ee peki ne olur sence bu bonusların hali. geri mi alırlar geri mi açarlar sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

hesaplardaki bonuslar kullanılıyorken 1 saatde yaklaşık 250 çek satıldı bonusları kapadılar 1 günde 40 tane çek ancak satıldı.

ee peki ne olur sence bu bonusların hali. geri mi alırlar geri mi açarlar sence

bence geri almazlar fake hesaplar varsa belki onların geri alabilirler ama o da düşük bir ihtimal gibi kısa bir süre sonra bonusları kullanıma açarlar gibi geliyor.
  • 12den sonra düzelecek tahminime göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

12den sonra düzelecek tahminime göre

bence de çakallık peşindeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

12den sonra düzelecek tahminime göre

bence de çakallık peşindeler

bakalım bi yarım saat kaldı.düzelmeyebilirde :D kullanılmayanları sıfırlarlar belki :( yada çok sağlam bi fırsat gircekler o yüzden kapadılar :D

• evmanya fırsatı bu gece sona ermez ki. 3-4 gün daha devam edeceğini düşünürsek bonusların durumu meçhul.
  • evmanya için mi kapadılar ki bonusları bu kadarda saçma sebep olmaz ki yahu.bu yüzdende artık hepsinde kaparlar.
  • yarın gece son evmanya çünkü 23ünde aktif olacak yazıyor tüm kodlar, biraz müş.hizmetlerine yüklenmek gerek birazda facede yazarsak çözülür bu mesele
  • quote:

yarın gece son evmanya çünkü 23ünde aktif olacak yazıyor tüm kodlar, biraz müş.hizmetlerine yüklenmek gerek birazda facede yazarsak çözülür bu mesele

Çözülmez,yapacaksa yaparlar zaten bizim yazmamızlada olmaz.
    Yakala.co'yu benden iyi tanıyan kişi az çıkar,ne kadar vurdumduymaz bir firma olduklarını ben bilirim.
    Face'den istediğin kadar isteğini dile getir hatta mesaj yağmuruna tut,tınlamazlar bile böyle acayip bir firma bu.
    Tam 2,5 ay önce açtığım ve şimdiye kadar en az 30 kez aradığım şikayet kaydı için 1 tane bile cevap vermeyen bir firma bu yakala.co.Daha ne söylenebilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

yarın gece son evmanya çünkü 23ünde aktif olacak yazıyor tüm kodlar, biraz müş.hizmetlerine yüklenmek gerek birazda facede yazarsak çözülür bu mesele

Çözülmez,yapacaksa yaparlar zaten bizim yazmamızlada olmaz.
    Yakala.co'yu benden iyi tanıyan kişi az çıkar,ne kadar vurdumduymaz bir firma olduklarını ben bilirim.
    Face'den istediğin kadar isteğini dile getir hatta mesaj yağmuruna tut,tınlamazlar bile böyle acayip bir firma bu.
    Tam 2,5 ay önce açtığım ve şimdiye kadar en az 30 kez aradığım şikayet kaydı için 1 tane bile cevap vermeyen bir firma bu yakala.co.Daha ne söylenebilir ki?

Doğru söylüyorsunuz, benim de başıma geldi. Müşteri hizmetleri berbat demek isterdim ama müşteri hizmetleri yok demek daha doğru olacak

• arkadaş sanki elle düzeltiyolar 24 saat oldu hala faliyet yok bonuslar yalan oldu
  • sanırım evmanya bitmeden düzelmicek sistem, bir de evmanyayla alakası yok diyolar yalana bak yalanaaa
    biraz daha faceden rahatsız edelim belki açarlar
  • bonuslar için form oluşturmak gerekiyormuş.mh nin de tam bilgisi yok.Bonus yüklü hesabınız ile mail atın dedi mh aslında yapmak lazım ben bu verilen 20 tlbonus için hürriyet oto ve emlağa çokyazdım ne zaman son diye 3-4 farklı yerden teyitile 31.12.2011 tarihinede kadar kullanılabilir dendi yakala co bu bonus ile ilgilenmiyor bonusları silecek olan hürriyet gerçi hepsi aynı firma vurdumduymazlıklarıda doğru ama ne kadar çok kişi sorunu dile getirirse çözüm almak daha kolay olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

bonuslar için form oluşturmak gerekiyormuş.mh nin de tam bilgisi yok.Bonus yüklü hesabınız ile mail atın dedi mh aslında yapmak lazım ben bu verilen 20 tlbonus için hürriyet oto ve emlağa çokyazdım ne zaman son diye 3-4 farklı yerden teyitile 31.12.2011 tarihinede kadar kullanılabilir dendi yakala co bu bonus ile ilgilenmiyor bonusları silecek olan hürriyet gerçi hepsi aynı firma vurdumduymazlıklarıda doğru ama ne kadar çok kişi sorunu dile getirirse çözüm almak daha kolay olabilir

yakala.co Merhaba,Şu an için site üzerinde bir çalışma yapıldığı için kullanamıyorsunuz.Size gün içinde bilgisi verilecektir.Bonuslarınız kullanıma kapanamaz.En kısa sürede kullanabileceksiniz.İyi günler dileriz
  • Hesabınızda bulunan yakala.co puanlarınızı daha etkin bir şekilde kullanabilmeniz için iyileştirme çalışmaları yapılıyor. yakala.co puanlarınızı en kısa zamanda yeniden kullanabileceksiniz. etkin hızlı derken anlamadım limit gelebilir beyler yani yüzde 50si bonustan olacak şartı gelebilir bekleyip görecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 22 Kasım 2011; 12:25:11 >
  • Evmanya fırsatı artık görünmüyor.

Ne yakalanacak fırsatlarda, ne de kaçan fırsatlarda görünmüyor... Linkini yer imlerime kopyalamıştım, link ile bağlandığımda Fırsat Stoğu Tükenmiştir yazıyor. Geçmiş olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Evmanya fırsatı artık görünmüyor.

Ne yakalanacak fırsatlarda, ne de kaçan fırsatlarda görünmüyor... Linkini yer imlerime kopyalamıştım, link ile bağlandığımda Fırsat Stoğu Tükenmiştir yazıyor. Geçmiş olsun....

kupon aldıysan ordaki %50 indirimli yazan başlığa tıkla "fırsat tükenmiştir" sayfası çıkıyor 300 kişide bitirmişler.
  • Arkadaşlar evmanya çekini nakit 15 liraya satmak isteyen olursa firsatiyor.com'dan ilan açarsa alabilirim. Başka şekilde olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.