Şimdi Ara

Evlilikte Korunmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yararli konu olmus benimde evlenmeden once aklimi kurcalayan bir konuydu esime soylemekten cekiniyordum.Sonra esime soyledim bir omur kondom kullanamayacagimi aramizda bir bariyel istemedigimi (ne kadar ince olursa olsun) o da ilac icemeyecegini belirtti.Birlikte doktorla konustuk spiral takti birkac yil.Cocuk istedigimiz icin cikartti dogumdan sonra da takmadi.Iliskimizi takvimine gore ayarladik.Ayarlayamadigimiz durum oldugunda da mecbur kondoma basvuruyoruz artik Sakin ilac icmesini isteme ve bekleme dedigin gibi bencillik.Nisanlinin sagligi hicbir seyden kiymetli degil.Cekinmeden nisanlinla konus evlilik oncesi doktorla gorusun.Onemsiz gibi gorunse de onemli bir konu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evli değilim ama benim bildiğim yöntemler.

1.prezarvatif
    2.takvim yöntemi
    3.3 ve 6 aylık iğne
    4.doğum kontrol hapı
    5.spiral taktırma
    6.geri çekilme

Tabi doktora sormak en iyisi daha fazla cevap için googlede "kadınlar kulübü korunma" diye aratın.

• Adeta depresti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Anilarin mi

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Evet hocam nerden bildin

Benimde depresti

• quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

Benimde depresti
    Sen degisik bi arkadasa benziyon aldim seni listeme
    Actigim konulara olur maz mesajlar yaz destekle beni

Allah razi olsun hocam kabul edim isteginizi
    Cokta guzel bi konuda listeye almis oldunuz

• Merhaba hocam,

Doğum kontrol haplarından uzak durmanızı tavsiye ederim. Size bir şey olmaz fakat eşiniz incinir. Yan etkilerini ufak bir araştırmayla öğrenebilirsiniz.

Prezervatif kullanmak iki tarafı da etkiler. Yani evlilik gibi müşterek. Ama bu ince ve tırtıklı prezervatif kullanılarak aşılabilir.

Kadınların kullandığı tamponlar var bunlar da oldukça başarılı ama bazı kadınlarda sivilce gibi hoş olmayan durumlar meydana getirebiliyormuş.

İğneler var diyorlar ama hiç bilmiyorum. Ama bu iğnelerin de doğum kontrol haplarından farkı yoktur bence.

Ejekülasyonun kontrolünü sağlamaya başladığınızda prezervatifi çıkarabilirsiniz, doruk noktasına geldiğinizde geri çekilme yöntemiyle korunabilirsiniz ama tehlikelidir biraz. Şüphe uyandırırsa ertesi gün hapı kullanabilirsiniz.

Stop&start tekniği ile doruk noktanızı yukarılara çekebilirsiniz.

-Ben sevgilimle prezervatif kullandım riskli pozisyonlara girdik hatta bir prezervatifi çok yıprattık ama bir şey olmadı. Durex klasik kullandım, hem ekonomik hem kaliteli. Okeyin geciktiricili prezervatifini önermem çok kayıyor çıkabilir.
    Ha bu arada prezervatif kullanırken jellerden alın sürün partnerinizde tahrişe yol açmasın.

İyi günler, esenlikler dilerim.

• @Kanatlandırmayan_Redbull kardeşim sen bu @Machine Wizard'la aynı konularda çok boy gösteriyorsun, muhabbet ediyorsun. Hayırdır, yan çarın mı?
  • Gaddar.Kerim kullanıcısına yanıt
    yok yav bugün 2 konuda konuştuk
    Bana daha fazla gelmiş o zaman kusura bakmayın sizi de zan altında bıraktım.
    ne demek.esenlikler dilerim
    Kerim gardas bende yan car olmaz
    Arkadas buranin yabancisiymis korkuyorum bana yardimci ol kol kanat ger koru dedi
    Bende insaniyetlik namina kabul ettim
    Ne var bunda kerim gardas?

Selam ve dua ile muhterem din kardeşim.
  • Esaslı bi' gardaşımızsın ha
    Helal olsun sana asil duyguların adamı

Adamın imzasında engineer titrı var reyiz sence bu adam buralarda yabancılık çekecek bi' adam mı

Kesin böyük bi oyun döniyyi

@TATAR RAMAZAN boz bu oyunu yiğidim.
    hem mühendisim hem ölücüyüm
  • Eşiniz gün sayma yöntemini iyice öğrensin ve master etsin, kendisini takip etmeyi çok iyi öğrensin. Düzgün takip edildiği takdirde çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.
  • Aile hekimliğine gidin 3 aylık iğne vuruyorlar hemde bedava.

• spiral dışındakilerde tehlike her zaman var ,gerçi spiral taktırdığı halde hamile kalan dahi gördük :)
    en istenmeyeni ise prezervatif ,şimdiye kadar kadınların istediğini hiç duymadım
    geri çekilme yöntemini savunan adamın şuan 4 çocuğu var ,en tehlikelisi bu çünkü :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.