Şimdi Ara

Evlilik Siteleri Sahtekar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir kaç tane siteye üye oldum. İş hayatı yüzünden sosyal hayatım pek yok o yüzden sanal alemde şansımı deneyeyim dedim. Ama bu sitelerden bir cacık çıkmadı. Söylemesi ayıp tipim iyidir, işim de iyi sayılır ama hiçbir kızdan cevap gelmiyor. Çünkü bu kızlar sahte. O yüzden paranızı kaptırmayın. Zaten kızların yüzde 90'ı 1.70 ve üzeri boyda ki türkiye ortalaması 1.60 falan kızların. 100 tane profil varsa belki 5 tanesi gerçektir, onlar da çok çirkin kızlardır ya da dul falandır.

Fake kız hesapları ile dolu olduğuna emin oldum sahtekar siteleri yazıyorum. Siberalem, Ankara.net, Gayet.net. Buradaki kızların hemen hepsi fake. Boşuna para kaptırmayın. Diğer arkadaşlık sitelerini bilmiyorum. Facebook'tan rasgele kız eklemek bile daha mantıklı bu sitelere nazaran.

• Çık ordan evlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook, twitter, haber siteleri v.b burdan yorum yapanlara mesaj atın gençler. Aranan kız kendini belli ediyor zaten.
  • zaa bende diyorum bu siteleri kim kullanıyor alah iyiliğini versin

tespitler on numara xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatırlaa -- 27 Ekim 2014; 21:49:20 >
  • Kıvanç Tatlıtuğ olsan bile bu sitelerden kız bulmak imkansız çünkü kız profilleri hep fake. herifler google'dan facebook'tan kız resmi kopyalayıp siteye koyuyorlar. Hepsi sahte.

İşin ilginç tarafı evde kalmış bir sürü kız var memlekette, bunlar neden bu sitelerde şanslarını denemiyorlar hayret. Bir sürü abazan var.
  • Biz zaten oyle malliklar yapmayiz anlatmana gerek yok.

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanpandapipisi

Up

hayrola seni demi kazıkladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: uçanpandapipisi

Up

hayrola seni demi kazıkladılar

Yok be ne işim o sitelerde

• Sene 2006 - 2011 arasında kullandığım sitelerdi. Siberalem , Bursa.net , izmir.net , Gayet.net (Ekolay almadan önceki dönem ) O zaman Sahte oranı daha azdı %40 gibi :) .. Şu anda dediklerine katılıyorum.
  • Mühendis olmuşsun ama bunu düşünemedin mi? Esra erola çık bence net çözüm

• up
  • https://www.evlilikler.com bu evlilik sitesinin üstüne site tanımam hem ücretsiz hemde profil yayınladım 1 günde 20 tane bayan aradı. Bu sitede bayan aramıyorsun bayanlar seni arıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkavi -- 5 Eylül 2017; 10:41:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.