Şimdi Ara

____EVLİ ERKEKLERİN DİKKATİNE____ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kastalia

iki tarafta yapıyor evet ve bende bir bayan olarak biraz daha kabahatli olarak hanımları görüyorum neden ? derseniZ çünkü müsade etmediğimiz müddetçe bizlerle bir şeyler yaşama şansınız yok .Ben nasıl olsa gencim güzelim diyerek bir çok evli erkeği ayartanı biliyorum .Hoş erkeğinde içinde olmayacak

işte bu yaaa.son nokta

• quote:

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

uyarın için saol evet değiştiriyorum pek çok çok çok çok çok evli erkek eşini aldatıyor.ufak bir azınlık var sadece aldatmayan.

quote:

Orjinalden alıntı: wise

Bütün evli erkekler aldatmaz. Bazıları diyebilirdin...Bir kısmı diye sorabilirdin.. Yarısı diyebilirdin.. Büyük çoğunluğu da diyebilirdin..

Ama sorudaki üslubun tüm evli erkeklerin aldattığına işaret ediyor.

Teşekkür ederim :) Şimdi cevap verebilirim :)

Bunlar savunduğum şeyler değil, sadece gözlem ve yorumlarım.

Bazı evliliklerde ilk sebep bence evlendikten sonra bazı şeylerin tekdüze ve monoton bir hal alması. Bu durum özellikle çalışmayan bir eşe sahip erkeklerde karşımıza çıkabilir. Erkek işe gidip geldiği için sürekli bakımlı olmak zorundadır. Oysa evlenmeden önce her zaman bakımlı görmeye alıştığı eşi, artık evde oturmakta ve kendine bakmamaktadır. Erkek de dışarıdaki alımlı bayanların cazibesine kapılır.

Bir başka etken, bazı bayanların özellikle evli erkeklerle beraber olmak için çaba sarfetmeleridir. Bu, bir nevi kendini ispatlama, "ben evli bir erkeği bile kendime aşık edebilirim" düşüncesini uygulamak amacıyla olabilir bence..

Belli bir yaşın üzerine çıkmış olan erkeklerde de yukardaki benzer duygu hakim olabilir. "Ben, genç bir kızla beraber olabilirim, hala eski etkileyiciğime sahibim" kompleksi, evliliğinde mutlu olmayan erkekleri 18-22 yaş grubu kızlarla ilgilenmeye sevkedebilir.

aklıma gelenler bunlar şimdilik.

• Her evli erkek aldatır veya aldatma ihtiyacı hisseder(yani fırsat olmadığından aldatamaz) diye bir kaide yok. Yakın çevremden çoğu insan dürüst ve eşine/sevgilisine bağlı. Benimde 4 senelik bir ilişkim oldu ve bu anlamda hiç sorun yaşamadık. Ama bir yandan da eğer erkek aldatıyorsa da direkt adama saldırmak doğru değil. Tamam, birini aldatmak büyük hata, eğer o aşamaya gelmişsen eşine anlatırsın gerçekleri, yollarını ayrırısın ve yeni rüzgarlara yelken açarsın. Ama tabi bunlar mantığın çerçevesindenki öngörüler, gerçekte bunu uygulamak çoooooook zor ama bence olması gereken bu. Neyse, dediğim gibi eğer aldatma söz konusu ise o ilişkiden hayır gelmez, ama olayı o aşamayan getiren tek kişi de genelde aldatan kişi olmuyor. Aldatılan kişi de zamanında çok şey yapmıştır ki olay o aşamaya gelmiştir bence..Yani öldüren suçlu da ölenin hiç mi suçu yoktu diye düşünmek gerek..

Gerçi bir taraftanda öyle onursuz ve doyumsuz insanlar var ki, yani böyleleri için söylenecek birşey yok. Tek temennim böylelerini Allah benim ve sevdiklierimin karşısına çıkarmasın. Ağzınızla kuş tutsanız da böyle birinin sizi aldatmasını engelleyemessiniz.

Ama dediğim gibi her insan bir değil..

Bir de bana öyle geliyor ki her erkeğin derinliklerinde de olsa dışa dönük bir taraf var. Yani başka bir partner ihtiyacı ve arzusu bazen kendine bile itiraf edemese de var. Ama biz insanız. Mantığımız, gördüklerimiz, kültürümüz, inançlarımız, sevdiğimiz, kaybedeceklerimiz, kendimize/sevdiklerimize olan saygımız gibi unsurlar sayesinde bu arzular pekçok erkekde mezara gidiyor. Yani biraz içgüdüsel ama çoğu erkeği kontrol eden birşey değil..Böyle şeyler bayanlarda da vardır ama erkeklerde çok daha fazla olduğu aşikar, zaten memeli hayvanlara baktığımızda da bu içgüdünün etkileri ortada..

aldatma olayı çok kötü ve bence geri dönüşü olmayan bir hata. Tek suçlu sadece aldatan kişi olmayabilir. Biraz insan kendini karşısındakinin yerine koymalı ve kendine o gözlerle bakmalı, en azından denemeli.
    Bunu genelde yapmak istemeyiz ve en hızlı şekilde tüm suçu karşı tarafa yıkarız, zaten kötü birşey yapmıştır, daha fazla düşünmenin alemi yoktur. Çünkü, hem aldatılan olup hem kendini kısmen de olsa suçlu bulmak psikolojinin kolay kaldıracağı bir durum değil..Özellikle ilk başlarda...

• Belli bir yaşın üzerine çıkmış olan erkeklerde de yukardaki benzer duygu hakim olabilir. "Ben, genç bir kızla beraber olabilirim, hala eski etkileyiciğime sahibim" kompleksi, evliliğinde mutlu olmayan erkekleri 18-22 yaş grubu kızlarla ilgilenmeye sevkedebilir.

işte bu yaş grubu hanımlar daha yeni yeni bir şeylerin farkına varım kadın olduklarını ve beğenilen taraf olduklarını hissediyorlar.Bunu kötüye kullanan olduğu gibi edebiyle yaşayanda var .Ama çok samimi bir itiraf ben hanımlara kızıyorum erkekleri ilişki sürecinde başlarını başka yere çevirtmeyecek kadar iyi kendilerine bağlarken evlendikten sonra kabahat onlarda.Giyinip süslenip gezmeye gideceklerine benim kanımca evde eşlerine bunları yapmalılar.O zaman evden dışarı çıkyor mu bakın
  • DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE...HEP AYNI İNSANLA OLURMU
  • çok ayıp

quote:

Orjinalden alıntı: belamy

DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE...HEP AYNI İNSANLA OLURMU
  • quote:

heheh, oldu

ortaya karışık da sööliim mi sana? çeşit olsun
  • quote:

o zaman karında böle yapsın demi ya hep aynı insanlarla olurmu
  • arkadas ben evli değilim..ve bunun bundan baska açıklaması yok bence...
    quote:

Orjinalden alıntı: tarum82

quote:

• quote:

• quote:

arkadas ben evli değilim..ve bunun bundan baska açıklaması yok bence...
    quote:

Orjinalden alıntı: tarum82

quote:

ha açıklama yaptıysan doğru.değişiklik olsun diye aldatılıyor

• Selam gülgüzeli.

Lütfen genelleme yapma. Evli değilim ama kısa bir süre önce nişanlandım, kısa bir süre sonra evleneceğim.
  • her insanın bir zaaf yönü vardır.

bildiğiniz gibi insan şeytan ile mücadele halindedir.

bazı insanlar paraya, bazıları makama, bazıları gösterişe ve çoğuda bayanlara karşı zaaf içerisindedirler.

bir insan evendikten sonra bile bazı duygularını tatmin etse de içindeki bayanlara karşı olan zaafiyetini bastıramayabilip başka kadınlara ilgi duyabilir.

ilgi duyan insanlar gerek evliliğini,, gerek yuva saadetini gerekse günah olduğunu düşünerek kendini frenleyebilir.

bu konuda yuva saadeti veya günah olmasını düşünmeden davranan erkekler de olacağı kesindir.

burda bayanın yapması gereken bana göre

- erkeğine karşı bakımlı olmalı
    - erkeğini kıskandıracak giyim ve davranışlardan özelllikle kaçınmalı (o kıskandırırsa ben de kıskandırırım der bir yola girer, geriye dönemeyebilir)
    - eşi ile fazla sorun yaşamamlı gerektiğinde alttan almayı bilmelidir.

erkeğin yapması gereken ise

- eğer bayanlara yönelik bir zaafı varsa (genelde bütün erkeklerin vardır)
    bayanlar ile birebir veya senli benli diyaloglardan kaçınmalı
    - teketek aynı ortamlarda kalmamalı
    - kendini ailesine adamalıdır....

• acayip bilgi edindim saolun yani sizler evlenince eşiniz sizden sıkılsın aldatsın siz eşinizden sıkılın aldatın.

BEKARLIK SULTANLIKTIR.
  • Selam ya yanlış anlamayın her erkek aynı değildir.tebrik etmiştim değilmi
    quote:

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

Selam gülgüzeli.

Lütfen genelleme yapma. Evli değilim ama kısa bir süre önce nişanlandım, kısa bir süre sonra evleneceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga

bekar erkekler evli erkeklerden daha çok şey bilirler bilmeselerdi onlarda evlenmiş olurdu

• script evlimisin ?

quote:

Orjinalden alıntı: script

quote:

bekar erkekler evli erkeklerden daha çok şey bilirler bilmeselerdi onlarda evlenmiş olurdu

• yanlış işte arkadaşlar tartışmanın ötesi berisi yok yani
  • Çok eskilerden geliyor bu. Temel İçgüdülerden biri... Karnını doyur ve çoğal. Atalardan kalan hayvani içgüdülerden biri... Tabi sadece erkeklere has değil. "Yapmıyorum" veya "asla yapmam" diyen birine asla inanmam. Temel içgüdülerden vazgeçmek çok zor. Neden kışın kilo alıyoruz? Hayvanlar neden kışa girerken yiyebildikleri kadar yer ve yağ olarak depolar? Hepsi; ilkel çağlardaki atalarımızın genlerine yazılan bu bilgilerin, bizlere kadar gelen silik kalıntıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 4 Şubat 2005, 12:06:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

script evlimisin ?

quote:

Orjinalden alıntı: script

quote:

hayır,daha üniversitenin bitmesine 2 sene var,ondan sonra askerlik,sonra iş,sonra..........

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.