< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam zaten istesekte evlenemeyiz artık bir çoğumuz bu ekonomik durumda ben dahil evde kaldık ancak şu duyguları bastırmakta sorun yaşıyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 12 Şubat 2025; 0:15:14 > |
|
Böyle ölüp kalacaksın dayı İzmir'de yalnız yaşayan yaşlı kadının kemikleri bulundu https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/izmirde-yalniz-yasayan-yasli-kadinin-kemikleri-bulundu< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sorun evlenmek değil. Kadın-erkek ilişkilerinde başarısız bir arkadaşımız. Henüz ilişkinin ilk adımlarını yürütemediği için de kendini bu şekilde avutmaya çalışıyor. Bak açtığı konulara, ya "evlilik kötü, bekarlık çok iyi" konuları, ya da benim bahsettiğim başarısızlık hikayeleri... |
|
Her sabah niçin uyanıyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dayı seni düşünüyorum, Babalık duygusu bile tadamadan göçüp gideceksin bu hayattan. Kendi hayatının bir gündemi yok. Kötü evlilikler Evlililiği eleştirmekle geçiyor günlerin…. Yıllardır aynı şeyleri karalayıp durmuşsun. Seni yürekten seven bir kadın olmamış hayatında sadece cinsel zevk uğruna kullanılmışsın, bir yuvan yok ailen yok. Başaramamışsın dayı o yuvayı kuramamışsın. Senin yerinde olmak istemezdim dayı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bloklu o kullanıcı, okumuyorum mesajlarını. Geri kalana cevap vereyim. Benim çevremdeki, mutlu ilişkiye sahip herkes hem kendisini, hem de karşı cinsi çözmüş insanlar. Hepsi travmalarından arınmış, kendisiyle ve hayatıyla barışık, tek başına mutlu insanlar. Ne zaman karşılarına kendileri gibi düşünen, ortak hedeflere sahip biri çıkıyor, o zaman bu yola birlikte devam etmeye karar veriyorlar. Fakat bunun tam tersi sürekli "kadınlar şöyle" ya da "siz erkekler hepiniz aynısınız" diyen bütün tanıdıklarım ise ilişkilerinde sürekli başarısız. İş arkadaşlarım, Tinder'da, kafede, barda ya da sosyal hayatta tanıştığım kadınlar... Bu travmalar, sorunlar, sıkıntılar, az biraz sosyal zekan yüksekse eğer 10 dakika muhabbet edince ortaya çıkıyor. Hayata bakış açısını, travmalarını, takıntılarını, özgüvensiz hissettiği alanları görüyorsun, "heh işte, bu yüzden..." diyorsun. Senin söylediğin durum, hissettiklerin, verdiğin bütün örnekler; travmalı, takıntılı ve özgüvensiz kişiler için geçerli. Haklısın, haksızsın demiyor. Fakat senin normal gördüğün ile, gerçekler farklı. Daha önceki mesajımda söylediğim gibi, hayatı yalnızca kendi tecrübelerinden ibaret zannettiğin için de bizim verdiğimiz örnekleri anlayamıyorsun. Herkesi de kendin gibi zannettiğin için, ilişki yaşamak kötü zannediyorsun. Tekrar söylüyorum, haklısın. Evet, kendine güveni olmayan, başarısız erkek, "ben bir daha sevişecek kadın bulamam, elimdeki kaçmasın" diyerek, toksik ilişki yaşadığı kadınla evleniyor. Zaten böyle düşünen, özgüvensiz bir bireyin normal ve başarılı bir ilişki yaşaması mucize olur. Travmasız, başarılı bir kadın, özgüvensiz bir erkeğe bakmaz çünkü. Yine aynı başarısız erkek, sevişebileceği başka kadın olmadığı için kalitesiz kadınlarla birlikte olup, aradan iki hafta geçmeden tokadı yiyor, iş yeri basılıyor, darp ediliyor. Ama tam tersi, başarılı erkek, başarılı bir kadın buluğu zaman birlikte kaliteli geçirip, mutlu mesut yaşamına devam ediyor. İlişki yürümediği zaman, planlar değiştiğinde de medeni bir şekilde yollarını ayırıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 12 Şubat 2025; 13:45:37 > |
|
Maddi yoksunluk bence. Maddi anlamda zor durumda olmayan herhangi bir kadın ya da erkek bu zamanda kolay kolay evlenmez. |
Okuduğunu anlayacak kadar Türkçe bilmediğini düşünmeye başladım. Ben kişisel gelişimden, özgüvenden, ortak hedeflerden bahsediyorum. Erkeğe suç atmıyorum, başarısız, özgüvensiz, takıntılı ve travmalı bir bireyin ikili ilişkilerinde de başarısız olacağını söylüyorum. Bunun hem erkek, hem kadın için geçerli olduğunu söylüyorum. Seni ezdikleri için zannediyorum, "ama erkeği eziyorlar" diye, konudan alakasız saçma bir mesaj atıyorsun. Neyse, uğraşamam Türkçesi ilkokul üçüncü sınıf seviyesindeki biriyle. Bol şans. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 12 Şubat 2025; 15:23:58 > |
|