Şimdi Ara

Evleniceğiniz kişinin ailesi önemlimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızın kişiliği iyi hoş fakat aile yapısı kötü ailesi avrupa görmüş rahat ama çok kopuk hepsi 2 şer 4 er evlilik yapmış sıkıntılı davalı insanlar ailenizlede anlaşamıyacak insanlar her yönden yinede kabul edermiydiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızı seviyorsam tabii ki de ayrı şehirdeyseniz yılda en fazla 2-3 kez görüşürsünüz ayrı ülkedeyseniz de yılda en fazla bir kez görüşürsünüz ailesi yüzünden kızdan neden vazgeçeyim ki.

• İlerde sorun olur. Cicim aylarında fark edemezsiniz ama yıllar içinde karşınıza çıkar. Kimse de kızla evleniyorsun ailesi ile değil demesin. Onlarla da iç içe olunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

İlerde sorun olur. Cicim aylarında fark edemezsiniz ama yıllar içinde karşınıza çıkar. Kimse de kızla evleniyorsun ailesi ile değil demesin. Onlarla da iç içe olunuyor.

Kız güzel olsun ve beni deliler gibi sevsin. Ve aylesi benden para istemesiin.

Benim için asla sorun olmas

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

İlerde sorun olur. Cicim aylarında fark edemezsiniz ama yıllar içinde karşınıza çıkar. Kimse de kızla evleniyorsun ailesi ile değil demesin. Onlarla da iç içe olunuyor.

Kız güzel olsun ve beni deliler gibi sevsin. Ve aylesi benden para istemesiin.

Benim için asla sorun olmas

Turbo hocam, bu isteklerin sonsuza dek sürmüyor işte.

Cicim ayları geçince aşk kalmıyor ve o zaman kız ailesini dinler oluyor. Aklı başında bir ailesi varsa kızı yanlışında bile doğru yola sokuyor ama ailesi terelelli ise bu sizin ilişkiye çok olumsuz yansıyor.

• Herkes önerisini belirtebilir

• Aile önemli ama abartmamak gerek, sonuçta karınla evlisin ailesiyle değil. Ayda yılda bir göreceksin zaten ailesini o zamanlarda da sabredeceksin.

Evliliğin altın kuralı her iki aileden de uzak bir yerde oturmak bunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 17 Nisan 2017; 4:39:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soru eklerinin ayrı yazılması benim için daha önemlidir.
  • kızın ailesine bağlılığı önemli hocam, ailseini umursamayacaksa olur neden olmasın... ama devamlı görüşmek zorunda kalacaksanız sıkıntı
  • Oha 2şer 4er ne karpuz mu seçiyon manavdan

• Valla kendisi bile önemli degil taş gibi olsun yeter.ben devamini getiririm

• Tabi ki onemlidir. Kendi aile yapima uygun olmali. Bazi hassas oldugum noktalar var mesela onlar olmasa cok iyi olur ama rahatsizlik duydugum konular varsa evlenecegim kisinin o konulara bakisi onemlidir. Ailesi gibi dusunuyorsa bu tehlikeli.

• Sıkıntılı bir durum ama sonuç olarak kızla evleniyorsun onun kişiliği iyi olsun yeter.Gerçekten seviyorsan arada sırada görmeye katlanmak zorundasın.İnsan sevdiği için bu kadar fedakarlıkta bulunabilmeli bence.

• Benimkiler manyak ya ben ne yapayım. Abileri sokak çocuğu bildiğin serseri. İçkisi sigarası her şey var, silahla bıçakla gezen tipler. Babası keş her gece içip içip mala bağlayan bir tip. Ailenin kız üyeleri kuzenler falan kaşar zaten çoğu genç yaşta evlenip çocuk yapıp boşanmış. Erkek üyeler ise çakma yobaz serseri eğitimsiz.

Ama her şeye rağmen kabulümdür, çok seviyorumm 😊😊

• İlerde sorun olur gardaaaaş hayat öyle toz pembe değil. Kızla(erkekle) evlenirken ailesiyle de evlenmiş oluyorsun. Evlenme kelimesi sadece 2 çiftin beraber bir çatı altında yaşaması demek değildir.
  • Evleneceğiniz kişinin kendisi de ailesi de düzgün olmalıdır. Ailesi elbette önemlidir. Ben kızı seviyorum ailesi zerre umurumda değil derseniz olmaz. İleride sorun çıkabilir. Bir evliliğin temeli sağlam olmalı. Temeli sağlam olmayan bir evlilik yürümez. Temeli sağlam olmayan bir evlilik ayakta durmaz. Ayakta dursa bile en ufak bir depremde yerle bir olur.

En önemlisi ise "Huy" evleneceğiniz kişinin kendisi ve ailesinin huyu iyi olmalıdır. Ben ailesi ile mi evleneceğim demeyin. Birine ümit vermeden önce iyi gözlem yapmalısınız. Bilmediğiniz huylar karşınıza çıkarsa iyi olmayabilir.

Velhasıl kelam, her şeyin hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.