Şimdi Ara

EVKUR'dan bilgisayar aldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ürün özellikleri
    İşlemci Numarası 6410M
    Ekran Kartı Chip Seti AMD RADEON HD 8570M
    Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    Ekran Tipi HD LED
    Ekran Boyutu 15.6"
    Optik Sürücü DVD+/–RW SuperMulti DL
    İşlemci Hızı 2,4 GHz
    Bellek (RAM) 8 GB
    CPU Ailesi AMD A SERİSİ
    Grafik Kartı 2 GB
    Depolama 750 GB

http://www.evkur.com.tr/p/51486/hp-amd-a8-6410m-24ghz-%C4%B0%C5%9Flemci-8gb-ram-750gb-hdd-2gb-ekran-kart%C4%B1-156-siyah-diz%C3%BCst%C3%BC-bilgisayar

Ablam için aldım haftasonu indirimi peşin 1415 ₺ verdik aldık nasıldır çok bir şey yapmaz bilgisayarda belki photoshop.

Yanında kulaklık çanta mouse ve 1 yıl sigorta verdiler..

ARADA BEN DE BAKABİLİRİM BELKİ GTA 5i KALDIRIR MI ? KAÇ BİT EKRAN KARTI VAR ?

FİYATI NASIL ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangal_kangal123 -- 23 Kasım 2014; 14:41:49 >

• 8570m güçlü bir kart değil 64 bittir giriş seviyesi kartlardandır ağır oyunlarda ayarları düşüğe çekip oynarsınız işlemcisi i3 seviyesindedir.Ablanızın işine fazlasıyla yarar ama oyun konusunda pek performans beklemeyin.Fiyat konusundaysa ortalama bir fiyat evkur olmasına rağmen normal demek lazım daha yüksek fiyata almamış olmanız iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soner_asi_kral1

Özellikler
    Ürün özellikleri
    İşlemci Numarası 6410M
    Ekran Kartı Chip Seti AMD RADEON HD 8570M
    Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    Ekran Tipi HD LED
    Ekran Boyutu 15.6"
    Optik Sürücü DVD+/–RW SuperMulti DL
    İşlemci Hızı 2,4 GHz
    Bellek (RAM) 8 GB
    CPU Ailesi AMD A SERİSİ
    Grafik Kartı 2 GB
    Depolama 750 GB

http://www.evkur.com.tr/p/51486/hp-amd-a8-6410m-24ghz-%C4%B0%C5%9Flemci-8gb-ram-750gb-hdd-2gb-ekran-kart%C4%B1-156-siyah-diz%C3%BCst%C3%BC-bilgisayar

Ablam için aldım haftasonu indirimi peşin 1415 ₺ verdik aldık nasıldır çok bir şey yapmaz bilgisayarda belki photoshop.

Yanında kulaklık çanta mouse ve 1 yıl sigorta verdiler..

ARADA BEN DE BAKABİLİRİM BELKİ GTA 5i KALDIRIR MI ? KAÇ BİT EKRAN KARTI VAR ?

FİYATI NASIL ?

Günlük işer ve photoshop yaparsın ancak ben gta 5 i low da bile açabileceğine pek imkan vermiyorum belki en düşük ve en düşük ayarlarda çalıştırabilir.

• Sağolun kardeşler işmizi görüyor açılış 3 sn maşallah hızlı başlatma olayı güzelmiş. Hard diskin yarısını doldurdum hızda tek kademe oynama yok teşekkürler...
  • Oncelikl3 gule gule kullan.

http://www.kipadirekt.com/elektronik/hp-pavilion-a8-quad-core-dizustu-bilgisayar-g5e70ea.html?___SID=U

Kipa magazasindan 999 liraya aldim.

Gunluk kullanim icin cok uygun. Photoshop,office,torrent icin is goruyor
    1080p fragmanlarda agirda oynatiyor(islemci gucu yuzunden olsa gerek) 15 fps'de wow oynayabiliyorum.

Keske almadan once buraya konu acsaydiniz. Ya da sicak firsatlari takip etseydiniz arkadaslar sana daha iyi sistem onerebilirlerdi paranizin bir kismi cebinizde kalirdi. butceniz yeterliymis. Benim butce en fazla bu makineye yetti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 26 Kasım 2014; 22:03:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.