Şimdi Ara

Evimizi Arılar İstila Etti YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkdaşlar evimizin çatısında 2 gün önce farkettiğim arı kovanı vede bir sürü arı için heryeri aramama rağmen yardım alamadım...
    çok korkutucu bir durum kovanın etrafında binlerce arı vede il ve ilçe belediyeleri aramama rağmen hiç bir şekilde yardımcı olmadılar...
    adamlar bizim haberimiz yok siz çaktırmadan öldürün arıları diyorlar bu nasıl bir anlayıştır okadar arının arasında ölümcül sokmalar olabilir dikkat edin diye uyardılar ama hiç kimse yardımcı olmadı....
    aramadıgım yer kalmadı il çevre orman müd. arıcılar birliği...istanbul ile vede sultanbeyli ilçe belediyesi...
    yardıcmı oalbılırsenız sevınırım...tesekkurler...

• öldürme sakın
  • Böcek ilaçlama çağır. Halledebilirler belki. Ben olsam o evde durmam onlar ordayken, çok korkuyorum arılardan.
  • ufak bir kovanın içinde kozalak yak onlar dumandan rahatsız oluyorlaar yani dumanaltı yap ortalığı

edit: Şaka değil garanti çözüm
  • BİLMİYORUM DA arkadaşlar şaka bir yana cidden büyük sorun oldu...koskoca kovan etrfında binlerce arı ilaçlamayı bizde yaparız ama zarar görmsin dedik hayvanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 10 Ağustos 2012; 16:07:43 >
  • Dumandan rahatsiz olduklarini ben de duymustum, zarar vermeden kacirabilir buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: >>StoRm<<

ufak bir kovanın içinde kozalak yak onlar dumandan rahatsız oluyorlaar yani dumanaltı yap ortalığı

edit: Şaka değil garanti çözüm

Bu taktik arıları sinirlendirir. Ama evet var böyle bir taktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.