Şimdi Ara

EVİMİZ GECELERİ ÇOK SICAK OLUYOR [CİDDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
8.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu anda ellerim terli tuşlara zor basıyorum sıcaktan mayıştım evimizin çatısı yok çatı yoktan kastım evin terası düz kiremit vb. hiç bir şey yok sadece alçı var geceleri ev ayrı bir sıcak oluyor sanki gündüz sıcağı emip içeri veriyormuş gibi kışında tam tersi soğuk oluyordu fakat bundan pek şikayetçi değildim soğuğu severim ama yazın bu katlanılmaz oluyor resmen evde can çekişiyorum ev işlerinden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• aynen bizim evin üstü de teras. yazın çekilmez oluoyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

aynen bizim evin üstü de teras. yazın çekilmez oluoyr

Hocam sadece soğuk suyla banyo yapıyorum oda yarım saat etkili sonra yine yanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrion Lannister

Beyler şu anda ellerim terli tuşlara zor basıyorum sıcaktan mayıştım evimizin çatısı yok çatı yoktan kastım evin terası düz kiremit vb. hiç bir şey yok sadece alçı var geceleri ev ayrı bir sıcak oluyor sanki gündüz sıcağı emip içeri veriyormuş gibi kışında tam tersi soğuk oluyordu fakat bundan pek şikayetçi değildim soğuğu severim ama yazın bu katlanılmaz oluyor resmen evde can çekişiyorum ev işlerinden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Dostum üst katta dayımlar oturuyor bizim çatıda aynen tarif ettiğin gibi. durumunu anlıyorum... hele temmuz-ağustosta yumurta koysan pişer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

aynen bizim evin üstü de teras. yazın çekilmez oluoyr

Hocam sadece soğuk suyla banyo yapıyorum oda yarım saat etkili sonra yine yanıyorum

strafor- yalıtım döşetmeli tavana
  • Aynı benim oda da öyle evin üstü boş sıvasızdı. Aynı dediğin gibi terasta tek odayı düzelttim orada kalıyorum ben. Kışın dışarısı 5 ise oda -20. Yazın 25 ise içerisi 45 :D
    Termosta çay alırım kışın yanıma. Çayı doldurup karıştırana kadar soğur :D Allahtan 2 senedir soba yakıyorum.
    Sıcak konusuna ben çözüm bulamadım hala. Zaten yazın en fazla 1 ay kalıyorum evde. Ondada altta boxer ve vantilatör iş görüyor
  • çatının zemine izocam çatı şiltesi ser. üstünüde su almayacak şekilde saç ile kapat. sıcaklığı içeriye almaz, dışarıya da vermez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler şu anda ellerim terli tuşlara zor basıyorum sıcaktan mayıştım evimizin çatısı yok çatı yoktan kastım evin terası düz kiremit vb. hiç bir şey yok sadece alçı var geceleri ev ayrı bir sıcak oluyor sanki gündüz sıcağı emip içeri veriyormuş gibi kışında tam tersi soğuk oluyordu fakat bundan pek şikayetçi değildim soğuğu severim ama yazın bu katlanılmaz oluyor resmen evde can çekişiyorum ev işlerinden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Perlitle ya da beyaz kireçle badana yapın ışığı yansıtacağı için ferahlık az da olsa gelir baskada bi ççözüm yolu yok sanırım.
  • Muğladayıım yazın en sıcak gününde bile geceleyin Muğlada üşürsün arkadaş şuan bile yatakta üstümde yorgan var .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.