Şimdi Ara

Evim Şahane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir program bence. Öğlen canım sıkılınca genellikle karşıma çıkıyor izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulu şaka

En guzel bolum bu bolumdu ve Selim Bey gercekten muhtesem bir adam..cok guzel bir is yapiyor..ve en duygusal bolum..
    Edit : selim bey ve tabii arkasinda muthis bir ekip var..

Kesinlikle katılıyorum.En güzel bölüm buydu.Hepsi birden ağlayınca bi fena oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Orijinalden alıntı: sulu şaka

En guzel bolum bu bolumdu ve Selim Bey gercekten muhtesem bir adam..cok guzel bir is yapiyor..ve en duygusal bolum..
    Edit : selim bey ve tabii arkasinda muthis bir ekip var..

Kesinlikle katılıyorum.En güzel bölüm buydu.Hepsi birden ağlayınca bi fena oldum.

Cok duygulandim bende , Selim beyinde kol kanat germesi cok hostu ictendi yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuma günkü program gerçekten iyiydi sıfırdan ev nasıl yapılır gördük ayrıca ihtiyaç sahipleri olması hoşuma gitti

• Bugün işitme engelli çifte yapılan mutfak harikaydı.Amerikan mutfakları gibi hem şık hem de çok kullanışlı oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten ihtiyacı olan kişilere yapılmalı.
    bazen görüyorum lüx semtlerde orta hal üstü ailelere gidiliyor.
    bir de aptal aptal kapris yapıyor evsahipleri
    o zaman çok itici oluyor.
  • Sadece ihtiyaç sahiplerinin evi yapılsa güzel olur ama o zaman da program izlenmez.Çünkü evinin dekorasyonunda fikir edinmek için bakan bir sürü insan var.O evler genelde çok küçük.Zaten Selim Bey biraz ihtiyaç sahiplerinin, biraz da modern evlerin tasarımını yaparak dengeyi çok güzel bir şekilde sağlıyor.

Yalnız çok lüx evlerde oturanlara ben de şaşırıyorum.Kendi parasıyla yaptırsa da başka bir ihtiyaç sahibi olanlar sebeplense keşke.
  • 10 numara program.
  • tüylerim diken diken oldu cok duygulandım varya boyle evde yasayan aile hic gormedim

• Selim bey yaptı yapacağını.Evi komple değiştirdi.İhtiyaç sahibi ailenin mutfağı-salonu-banyosu-çocuk odası herşeyi deişti..Gündüz kuşağına saçma saçma program koyacaklarına böyle yararlı işler yapsınlar.
  • Dünkü program harikaydı.Selim Bey çok iyi bir iş çıkardı.O eski bakımsız ev gitti; modern, yenilikçi yepyeni
    bir dizayna kavuştu.Dar alanlardan maximum seviyede yararlanıp en pratik çözümleri sundular.
    Böyle ihtiyaç sahiplerinin evleri yapılınca daha bir hoşuma gidiyor program.
  • Selim bey zaten çok başarılı bir mimar. Acaba bizde mi başvursak. Evimizi bi alalım da inşallah
  • Genelde annemin seyrettiği bir program.
  • sehit ailesinin evini yeniledikleri bolumde dayanamamis aglamistim. guzel program..

• piyasada ki çoğu programlardan daha mantıklı ve güzel. en azından iyi bir amaca hizmet ediyorlar.
  • Bence çok güzel yapıyorlar işlerini
    ++ bazen öyle ailelere gidiyor ki insan inanılmaz mutlu oluyor
  • Program devam etmiyor mu şu an ben mi rastlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan.33

Program devam etmiyor mu şu an ben mi rastlayamadım?

Eylül gibi başlar.
  • quote:

Kaç tane evin içini yaptılar.Biraz da tatil yapıp dinlensin adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Kaç tane evin içini yaptılar.Biraz da tatil yapıp dinlensin adamlar.

O da dogru tabi haklılar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.