Şimdi Ara

EVGA PrecisionX 16 5.2.5 yayında - 5.2.4, 5.2.3, 5.2.2, 5.2.0 ve 5.0.1 - linkleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: menem

dediğiniz ayarları yaptım düzeldi teşekkürler

buna sevindim, iyi oyunlar.
  • Ben bir halt gösteremedim bunda. Ne salak bi tasarım yapmışlar...

Sadece güç, sıcaklık vs. neyse birini seçebiliyoruz. Neyi seçti iseniz ekranda o görülüyor. Ayrı ayrı seçemiyorum ki!?

EVGA PrecisionX 16 5.2.5 yayında - 5.2.4, 5.2.3, 5.2.2, 5.2.0 ve 5.0.1 - linkleri...

EVGA PrecisionX 16 5.2.5 yayında - 5.2.4, 5.2.3, 5.2.2, 5.2.0 ve 5.0.1 - linkleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 27 Eylül 2014; 14:29:11 >

• seçebiliyorsun hocam, o menüde seçtiğin her parametre için ayrı ayar yapman lazım.
    mesela "Power" seçtin listeden sonra liste kapandı, şimdi de "GPU1" in üstüne tıklaman lazım.
    bu " GPU1 için OSD'de Power parametresini göster" anlamına geliyor.
    yani her OSD'de görmek istediğin parametre için "GPU1" seçilmiş olması lazım.

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Sabahtan beri uğraşıyorum, önce parametre sonra GPU yani.

Bi alışveriş bi fiş gibi Gençler hatırlamaz

Framerate'i seçemedim ama!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 27 Eylül 2014; 14:47:11 >
  • evet, önce parametre sonra GPU, fakat bu GPU parametreleri için geçerli.
    Framerate'i nedense EVGA GPU değil de sistem parametresi olarak görmekte yani onda "SYSTEM" seçilecek.
    sanırım daha birkaç parametre bu şekilde, deneyerek anlarsın zaten.
    Teşekkürler, gösterdi FPS'yi zaten. Kurcalayalım biraz
  • kolay gelsin hocam.
  • BF4'te yine çalışmadı. Benchmark'lar gösteriyor. Origin ayarlarınada baktım, her şey olması gerektiği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 27 Eylül 2014; 16:13:44 >
  • bunun senin yaptığın ayarlarla alakası yok hocam, son versiyonda hala buglar var bu da onlardan birisi.
    bazı oyunlarda OSD çalışıyor bazılarında çalışmıyor, maalesef.
  • yeni EVGA PrecisionX 16 5.2.2 sürümü yayınlandı arkadaşlar, indirme linki ilk mesajda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

yeni EVGA PrecisionX 16 5.2.2 sürümü yayınlandı arkadaşlar, indirme linki ilk mesajda.

battlefield 4 te osd çalışıyormu? 64 bit desteği varmı?
  • ben şahsen denemedim ama EVGA forumda bazı deneyenler BF4'de OSD'nin hala çalışmadığını paylaşmış.
  • EVGA PrecisionX 16 5.2.3 indirme linki ilk mesaja eklenmiştir. (son sürüm 03.10.2014)
  • Aynı tas aynı hamam...64 bit desteği yoksa yeni versiyon çıkardık diye piyasaya çıkartmayın artık.

Haber içi teşekkürler.
  • BF4'ü 32 bit çalıştırınca da göstermiyor değil mi? Ben 32 Bit ile de başaramadım OSD'yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çıktığı gün denedim, hiç bir halta yaramıyor. MSI Afterburner'a devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Sabahtan beri uğraşıyorum, önce parametre sonra GPU yani.

Bi alışveriş bi fiş gibi Gençler hatırlamaz

Framerate'i seçemedim ama!?

Nereden aklınıza geldi hocam Zamanında yalnızca TRT vardı günün 12 saati bu reklamı izlerdik yada tanıtımı diyelim.

• Bu 64 bit destekli OSD programı ne zaman çıkar?
  • yeni PrecisionX 16 5.2.4 ile 64bit OSD desteği gelmiş durumda.

sürüm notları:
    quote:

Version 5.2.4
    Release: 10/23/2014

• Adds OSD support for Battlefield 4 (Including Origin overlay compatibility)
    • Fix error that caused incorrect font to be installed. (Recommended system restart after install)
    • Fix memory leak issue.
    • Enable OSD positioning.
    • Link GPU fan speed when use keyboard input

Teşekkürler hemen deniyorum.

Edit:BF4'te çalışıyor.Nihayet beklenen program geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 26 Ekim 2014; 18:33:00 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.