Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING 3999 TL Satın Al 21 Ağustos 2021 12:08 1 1 EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING 3999 TL Ürün tamir v.b gibi şeyler görmemiştir, genellikle evde wow oynadım, ekran kartını yoracak şeyler yapılmadı. Mining overclok gibi şeylere hiç bulaşılmadı 3060 ve 3070 ile takas olur farkı neyse anlaşılıp halledilir. Garantisi bitmiştir kutusu evde sanıyordum fakat atılmış ekran kartını şu an aktif olarak kullanıyorum satılana kadarda kullanacağım dileyene test v.b gibi şeyler yapılır, istanbul içi elden teslim edilir gelip görüp deneyerek alabilirsiniz.Düşündüğüm fiyat 3999 TL Az da olsa pazarlık yapılırSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık TERTEMİZ FATURALI STEAMDECK LCD 512 GB! Satılık THE BAZAAR closed beta kodu Satılık Çipli Nintendo Switch Oled + Garantili (SATILDI) Microsoft Xbox Wireless Controller Mavi, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili)
SARI SİTEDE SATILDI ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık TERTEMİZ FATURALI STEAMDECK LCD 512 GB! Satılık THE BAZAAR closed beta kodu Satılık Çipli Nintendo Switch Oled + Garantili (SATILDI) Microsoft Xbox Wireless Controller Mavi, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili)