Şimdi Ara

///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 EVGA DG-86 Full Tower + 5x 120mm Fanlı (Custom soğutma için kasa) - AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ - 1.000 TL
    Ürünü daha önce sıfır olarak forumdan bir arkadaşa ben sattım, custom pc olarak kullandığı sistemi dağıttığı için kasayı ben aldım. İlan içeriğinde tüm bilgiler mevcuttur, lütfen tamamını okumadan mesaj atmayınız.


    Kasanın tercihen custom sıvı soğutma yapacak bir arkadaşa gitmesi iyi olur, 2x 420mm veya 2x 360 radyatör ile rahat bir dual loop dizilim yapılabilir. Kasa oldukça geniş olup, fazlalık olarak görülen disk kafesleri modüler olduğundan sökülebilir.


    Kasanın kapağı yoktur, orjinal halinde de pleksi olduğundan modlayarak alacak kişi ona uygun bir şey yapabilir. Kasada kullanılan i/o portlarının kabloları iptal edilmiştir, üzerinde herhangi bir port bağlantısı yoktur. Bazı bağlantılar modüler soketli yapıda olduğundan, alacak arkadaş bunları tekrar aktif edebilir. (Ürün fiyatı da tüm bu unsurlar göze alınarak belirlenmiştir.)


    Kasa Türkiye'de yoktur, dilerseniz evga'dan yedek parçalarını da talep etmeniz için fatura örneği iletebilirim. (Evga yedek parçaları ücretli gönderir.)


    İskelette herhangi bir kesme, biçme yoktur. Görsellerde göründüğü gibi teslim edilecek olup, ürünün kutusu olmadığından yalnızca elden teslim edilebilir.


    Kasanın üzerinde dahili olarak molex üzerinden güç alan 5x 120mm kasa fanı mevcut, ayrıca satadan güç alan beyaz led bar mevcuttur, dileyen olursa o bölge için argb led şerit de verebilirim. (Ücretsizdir.)


    * Kasaya 2x usb 3.0 portu kazandırmak isterseniz elimde bulunan ekstra kabloyu da verebilirim, üst veya yan panelde kullanmak için modlayabilirsiniz. (Ekstra 250 TL'dir.)










































    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.