Şimdi Ara

Evga 1070 Ti FTW (Fiyat Revize Edildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Evga 1070 Ti FTW (Fiyat Revize Edildi)

Merhaba, kart Antalya' dan bir arkadaşıma ait. Kendisi ev ve iş yaşantısında Laptop kullandığı için ihtiyaç fazlası olan ve kullanmaya pek vakti olmadığı ekran kartını satmam için benden yardım istedi. Kart görsel ve mekanik açıdan sıfırdan farksızdır ve garantisi devam etmektedir.

Kart Antalya içi elden (Whatsapp 0.554.466.2570) diğer şehirler ödeme sonrası kargo şeklinde gönderilecektir.

Fiyat: 5.250 TL > 4950 TL ve pazarlıksız son fiyattır ...

Evga 1070 Ti FTW (Fiyat Revize Edildi)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Temmuz 2021 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• biraz revize gerekebilir hocam gtx1080 lerden fazla olmuş fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Cristo20

biraz revize gerekebilir hocam gtx1080 lerden fazla olmuş fiyat

Valla ben satmam istenen fiyatı yazdım. Ciddi ve makul bir teklif gelirse arkadaşıma sorarım (sordum ve pazarlıksız son fiyatını ilana ekledim) belki bir şeyler yapabilir.

Kartın garantili ve eksiksiz olduğunu da unutmamak gerekiyor. Zira Rx serilerinin fiyatları 2. elde bile 4.500/6.000 TL arasında seyrediyor. Bu kartı alacak olan kişi sanıyorum ki oyun amaçlı alacaktır ve RX serilerinden %40-50 arası daha performanslı bir kart alacak. "Hayırlısı olsun" diyelim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 23 Şubat 2021; 0:8:32 >
  • ToTeM kullanıcısına yanıt

Hocam fiyatı neden indiriyorsunuz. Zaten oyuncu bu dönemde katiyen kart almaz. Minigciler alırdı o fiyattan er yada geç. hata etmişsiniz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Neverdies

Hocam fiyatı neden indiriyorsunuz. Zaten oyuncu bu dönemde katiyen kart almaz. Minigciler alırdı o fiyattan er yada geç. hata etmişsiniz bence.

Miningciler genelde sahibinden v.b platformları mesken tutmuş durumda ve dediğim gibi kart arkadaşıma ait. Başta verdiğim fiyata tepki geldiğini kendine ilettiğimde son fiyat olarak bunu belirledi. Artık satılır veya satılmaz bilemiyorum ...

Anladım hocam buradaki oyuncular ortalık düzelene kadar (En az 6 ay) kart almaz. Bence şansınızı sarı sitede de deneyin yazık olmasın karta bu mining döneminde. En azından bu mining furyasından yararlanırsınız. Belki bi minigçi düşer sarı sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 2 Mart 2021; 21:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Neverdies

Anladım hocam buradaki oyuncular ortalık düzelene kadar (En az 6 ay) kart almaz. Bence şansınızı sarı sitede de deneyin yazık olmasın karta bu mining döneminde. En azından bu mining furyasından yararlanırsınız. Belki bi minigçi düşer sarı sitede.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Arkadaşıma bir söyleyeyim değerlendirmek isterse neden olmasın ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Evga Gtx 1070 FTW
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Valla bu mining furyasinda yapıştırın kazimi iyi kartlardan 5000 den aşağı vermeyin miningciye arkadaşın dediği gibi hiçbir oyuncu bu fiyatlarla kart almaz gider PS5 alır.Miningten önce 1600-1800 civarıydı bu kartlarin fiyatları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanCOO

Valla bu mining furyasinda yapıştırın kazimi iyi kartlardan 5000 den aşağı vermeyin miningciye arkadaşın dediği gibi hiçbir oyuncu bu fiyatlarla kart almaz gider PS5 alır.Miningten önce 1600-1800 civarıydı bu kartlarin fiyatları

Dediğinizde haklılık payı olsa da mining öncesi 1070 Ti' ların fiyatları 2.200/2.400 arası değişiyordu. Açıkçası hiç 1.600/1.800' e satılan 1070 Ti görmedim. Ha bir ara forumda 4.250 TL' ye satılan Rog Strix 2080 Ti gibi denk gelmiş olabilir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Dediğinizde haklılık payı olsa da mining öncesi 1070 Ti' ların fiyatları 2.200/2.400 arası değişiyordu. Açıkçası hiç 1.600/1.800' e satılan 1070 Ti görmedim. Ha bir ara forumda 4.250 TL' ye satılan Rog Strix 2080 Ti gibi denk gelmiş olabilir ...

Alıntıları Göster

Dolar yükselince dediğiniz gibi arttı biraz.1600 e Antep'ten bir arkadaşa msi armor modelinden almıştık 1070 ti nin.1800 e de cerberus bulmuştum ama 2000 e zotac rtx2060 amp almıştım daha cazip gelmişti.Bu arada 4250 ye rtx2080ti yede ben hiç denk gelmedim denk gelsem alırdım ama hızlı satıldı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 11 Mart 2021; 8:59:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanCOO

Dolar yükselince dediğiniz gibi arttı biraz.1600 e Antep'ten bir arkadaşa msi armor modelinden almıştık 1070 ti nin.1800 e de cerberus bulmuştum ama 2000 e zotac rtx2060 amp almıştım daha cazip gelmişti.Bu arada 4250 ye rtx2080ti yede ben hiç denk gelmedim denk gelsem alırdım ama hızlı satıldı herhalde.

Alıntıları Göster

2080 Ti çok kısa sürede satıldı sanırım 15-20 dk. falan ama fiyat da çok uygun olunca insanlar (ben dahil) tedbirli yaklaştı ve elden teslim alamayacak olanlar pek yanaşmadı. Sonuç olarak kart elden satıldı nasip ...

• Kart forum dışına satılmış arkadaşlar. Teşekkürler ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.