Şimdi Ara

Evet Arkadaşlar İki Çok Sağlam Char Arasında Kaldım ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aslında klasik bir soru ama sizinde düşünceleriniz benim için önemli.
    Çok uzun zamandan beri logosta oynuorum ve oynamadığım tadına bakmadığım bir tek warrior kaldı.
    En son 68 lvl BP yaptıktan sonra dedimki ben bu itemler ile bir warrior açsam iyi iş görürüm.
    Arkadaşlar bir warrior char açıp 59'a kasıcam ve ardream charı olucak.
    Ama sizce hangisi ile logostaki oyun yaşantıma devam etmeliyim??

68 LVL BP ;;

+7 HELL BREAKER,,
    +0 DUAL ROC,,
    +0 DUAL WE,,
    +0 WP,,
    +0 BRONZE BELT,,
    +8 FP SET ( STR ,, HP ),,
    +7 CHİTİN DD (15 ),,
    +7 SPEAR BOT ( 15 ),,

SERVERDA ADI DUYULMUŞ Bİ BP KENDİLERİ.

59 LVL WARRİOR ;;

+7 HELL BREAKER,,
    +0 DUAL ROC,,
    +0 DUAL WE,,
    +0 WP,,
    +8 CHİTİN SET,,
    +7 DD (15)
    +7 SPEAR BOT ( 15 )

evet arkadaşlar itemler ortada çoğunuz bp diyiceksiniz ama ben kasmaktan sıkıldım ve ardream king olabiliceğim bi warrior açmaya karar verdim bakalım siz neler söyliyiceksiniz

• BP yi 72 ye kas bence.

Oyunun tadını işte ozman çıkarırsın :DD
  • prıestı 72 yap yazdığın ıtemlerle zevk alırsın warıora hiç bulaşma bence
  • warrıor kotu ya prıestı al
  • Bp yi oyna
  • Şu an banlı oldugum ıcın arkadasımın accountundan girdim kim oldugumu tahmin edersin belki
    Bence Warrior acma Warrior alacaksan bile Bp yle takas yap +66 bişey al illa Warrior oynıcam dıyosan.
    İlla Ardream king olcam dıyosan 59 Bp yap bi tane bp dd +6 13 dd bul rez ol sc bas dagıt ortalıgı

ARDREAM de WARRİOR zayıftır en kral ıtemler olsa bıle zevk alamazsın
  • sen bp ile oyna warrıorda zora gelince heal yok curesi yok town cekiyo o kadar yolu gelip vs vs
    72 olmaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar olay farklı ama şimdi bp'yi oynarsam mutlaka 72 yapmam lazım okullar yakında açılıyor elimizden geldiince kasıoruz ama bu zaman zarfında 72 olmasının imkanı yok bizde zevk alabiliceğimiz yatmasın arada yatırabilsin bi warrior char açıcaktık ama şöyle bir durum var itemler hiç bir şekilde değişmiyicek yani istediğimde warriora istediğimde priesta atabilicem ama işte süreklilik kazanmasını istioruz herhangi bir charın...
  • Bp...68 nası olsa 72 Olsun Sen Gör...Zaman AZ oLSUN bRo Ne olacak Yavaş Yavaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim®eii.Tr -- 30 Ağustos 2007; 12:46:39 >
  • 72 olsun o ver elini cz hellish le dağıtırsın ortalığı
  • neyse arkadaşlar sanırım herkes bp diyicek zaten biliodum herkesin bp diyeceğini ama sordum işte :)) yau bilmiorum yani warrior çok sağlam olucak gibi gelio bana ama neyse.
  • bp
  • bp kas 72 yap cz nin...annadın sen onu
  • bırak ardreamı yaw önüne gelen ks her şey atıyorlar debuf malice oynayamıyorsun priestle oyna
  • sanırım herkes priesta devam diyicek hadin bakalım zaman göstericek neler yapıcağımı ama warrioru kasmaya başladık warrior 59 olduğunda bi deneme yapabiliriz...
  • kardeş bende 64 yüzde 35 lik warrior var takas ney yapmayı düşünüosan yapak shell set raptor tota grahan dd spear var istewrsen msn ekle konuşak
  • ardreamda bence bp cok iyi degil ardream yapcaksan warrior derim +70 kascaksan bp
  • bpyi 72 kasmaya devam edicez sanırım ama bi yandanda warrioru 59 a kasıcaz neler olucak görücez.
  • Ardream warriorunu tercih ederim
  • peki priesti itemsiz satmayı düşünüyonmu alıcıyımda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.