Şimdi Ara

Everton maçında vurulan seyirci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alakasız başlıklarda gsli ve bjkliler ikidebir bunu dile getirdiği için böyle bir başlık açmayı uygun gördüm.

Öncelikle fenerbahçe nin bir maç seyircisiz oynama cezası adam vurulduğu için değil sahaya biletsiz seyirci alındığı içindir.Adam vurulduğu için fenerbahçe ceza felan almamıştır.Çünkü ortada birşey yok.

Şimdi şunları okuyun;
    Stadta adam vuruluyor bir tane gören duyan yok.Maç olağan şekilde devam edip sonlanıyor.

Vurulma olayı hakkında bir tane zanlı yok silah yok kurşun yok(kurşun adamın bacağındaymış aşağıda onuda anlatıyorum).

Maç bir hazırlık maçı ve hiçbir iddiası olmayan birşey yani birinin stada silah sokup ateş etmesi için bir neden yok.

Maça alınan biletsiz seyirciler maç başlamadan 20 dk önce alınmıştır yani o anda olmuştur olay o ana kadar stadta herşey normal olarak yapılmaktaydı(aramalar) yani biri kapıda bekleyip dur belki stada beleş alırlar bende silahımla girerim diye düşünmüş olacağını sanmıyorum.

Polisin yaptığı açıklamaya göre gelen kurşun yere düşmekte olan bir kurşundur yani sersem kurşun.Böyle bir kurşun en fazla bir yere değerse sıyırır veya derinin biraz altına iner ayrıca kurşun havadan yere düşmekte o anda adam oturuyor veya ayakta.Ama adamın tvde çıkıp söylediği diz üstünde bir kurşun yarası var kurşun oradan girip adamın kalçasının altına kadar ilerliyor(düşen kurşun adamın vücudunda yeniden yükseliyor(!)).Bu yüzden kurşun adamın vücudunda kalıyor ve çıkarılamıyor.

Bu vurulan adam güya fenerbahçeli.Ertesi gün fenerbahçeli yöneticiler hastaneye ziyarete gidiyorlar geçmiş olsun hastane masraflarını biz karşılayalım şeklinde fakat adam kabul etmiyor.Ve ertesi gün daha yarasının pansumanı geçmemişken gidip fenerbahçe hakkında 250 milyarlık tazminat davası açıyor.

Ayrıca adam 1 haftada tüm kanallara çıkıp konuşuyor fb tvdekilere diğerleri bana aziz yıldırımı kötülemem için para teklif etti diyor.Diğer kanallar bunu soruncada yok ben böyle birşey dememişim diyor.

Umarım anlaşılmıştır.Başka olaylarla karşılaştırmayın bunu.

saçma diyenlerin mesajı silinmiş ciddi ciddi yorum yapacaklara tek soru yukardan düşen bir kurşun diz kapağının üstünden girip 20-30 cm nasıl vücutta ilerler bunu açıklayın yeter başka yorum yapmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 9 Eylül 2005, 20:00:40 >

• yukarıdan geldiğini nereden biliyorsun ya alt tribünlerden birinden geldiyse?
    oturan bir adamın dizinden girip kalcaşına ilerlemesi çok normal
    sen neresini anlamadın bunu?
    siz hala havadan gelen kurşun arıyorsunuz,alt tribünden çaprazdan gelebilecek kurşunu hiçmi düşünemiyorsunuz?

ayrıca modlara bir hatırlatma bir topicde yavşak falan yazmış arkadaşın biri.
    madem duyarlısınız onuda silin bakalım görelim.
    sizinde gücünüzün zayıfa yettiğini biliyorum.çünkü bu ülkede kanun nizam böyle...
    merak etmeyin beklemiyorum böyle birşey....
  • ben demiyorum yukardan geldiğini polis diyor.Sende biliyorsun bunu ama işine gelmediği için söyleyemiyorsun.
  • ya polis nerden biliyor abi kurşunun nereden geldiğini.
    hani kimse birşey görmemişti?kovan yoktu,ateşleyen görünmemişti?
    bi öle bi böle nedir bu ya..
    spor forumumu burası çocuk bahçesimi anlamadımki?
  • Nasıl nerden biliyor adamların işi bu kurşunun nerden geldiğini bilemiyeceklermi ?Polis olan bir arkadaş varsa açıklasın lütfen ben anlamam bundan.

Ayrıca polis bilmiyorsa bile böyle bir açıklama var yalanmı söylüyor polis ?

Kovan görünmedi tabiki yukarıyı düzgün okusaydın anlardın kovan ortada ama gören yok çünkü adamın bacağında kendisi söyledi bu kurşunla ömür boyu yaşıyacağım diye onuda anlamadım ama tvde çıkıp böyle söyledi.

Bak insan gibi sana söylüyorum düzgün yorum yapacaksan yap amenna ama sırf bana zıt gitmek için saçma tabirler kullanma ben böyle şeyler için kimseyi kırmam düşmanda olmam ama haddini aşma.
  • bırak şimdi haddi maddi hiçbirşey yok yazdıklarımda benim...

polis talimat alır,saçmalar....
    sanki yaşanmayan şeyler bunlar...yüzde yüz herşeyin nizami yaşandığı bir ülkede yaşıyoruz çünkü...

peki ben bikaç soru sorayım sana madem.
    bir insan kendini dizinden vurup kurşunu nası kalçasına kadar çıkarabilir.
    kim bu kadar salak olabilir ayrıca en ufak bir hatada kendini öldüreceğini bile bile bu kadar salakça bir işe girişir?
    peki stada nasıl gelir,sürünerekmi yürüyerekmi?
    vurulmuş vucudundan kan akan birini kimse görmezmi Allah rızası için içeri girerken?

ve birde cidden sen söylediğine inanıyormusun gerçekten merak ettim...gerçekten çok ilginç çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 9 Eylül 2005, 20:40:31 >
  • ben kurşunun yerini bilmiyorumki adam diyor kurşun benim kalçamda diye zaten yara izide bir acaip üste doğru giden kurşun sigara başı gibi yuvarlak yara nasıl açar anlamadım ayrıca o kurşun deri altında ilerlediğine göre neden bacakta başka iz yok oda ilginç ayrıca diyor ömür boyunca kurşun kalacak bu nasıl oluyor kurşun alınmıyormu???.İşin en önemli noktası adam 3. gün acele fenerbahçe ye dava açıyor 250 milyarlık.Olay burada yatıyor sen yukarda yazdıklarımı bir bütün olarak okursan ne demek istediğimi anlarsın.

edit:Polis nasıl talimat alır ? zaten en büyük sorun fenerbahçe ile emniyet arasında biri diyor o suçlu diğeri o.Fenerbahçe polise para yediripmi böyle konuşturdu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 9 Eylül 2005, 20:43:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o günlerde haberlerde çıktı adamın röntgenini gösterdi TV.
    kuşun gerçektende kalçasına kadar gitmiş.
    ve şu anda alınmamasını söylemiş doktorlar riskli olabilirmiş.
    ilerde ameliyat gerekirse yapacaklarmış.

şimdi havadan gelen kurşun nasıl dizden girip kalçaya kadar ilerler ben sorayım bunu sen cevapla.yada cevaplayacak birisi cevaplasın...
  • valla kimin kime para yedirdiğini kimin kimden talimat aldığını bilemem....
    ama bunlar olağan şeyler,nelerin örtbas edildiğini duysan küçük dilini yutarsın bu basit iş...
  • quote:

(düşen kurşun adamın vücudunda yeniden yükseliyor(!))

kurşun yere düşüp sekebilir. eğer böyle birşey olursa o zaman seken kurşun ayakta duran bir adamın dizüstünden girip kalçasına doğru ilerleyebilir.

kurşun, seken bir kurşun mu yoksa direkt vucuda saplanmış kurşun mu belli olur. çünkü seken kurşun deforme olur. bu konuda bir açıklama oldumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ayrıca modlara bir hatırlatma bir topicde yavşak falan yazmış arkadaşın biri.
    madem duyarlısınız onuda silin bakalım görelim.
    sizinde gücünüzün zayıfa yettiğini biliyorum.çünkü bu ülkede kanun nizam böyle...
    merak etmeyin beklemiyorum böyle birşey....

Mesaj geri dönüşüm kutusuna kaldırıldı şu anda 9 Eylül 2005, 17:48:02 şu kişi tarafından vozer

1) Dediğiniz mesaj demek ki siz bu satırları yazmaktayken çoktan silinmiş durumdaydı. Burada görev yapan modları suçlamak için büyük çaba harcıyorsunuz. Daha önce de ısrarla silinmediğini söylememe rağmen bir mesajınızı silmekle suçlamıştınız bizi. Başka bir topic altına yazmış olabileceğinizi söylemiştim fakat "Neyi nereye yazdığımı unutacak birisi değilim" benzeri bir cümle sarfetmiştiniz. İşi gücü bırakıp aramış ve o mesajı başka bir topic altında bulmuştum.

2) Eğer ben birilerini bu şekilde suçlayacak olsaydım ilk önce o mesajın orada durup durmadığına bakardım.

3) Biraz zahmet edip söz konusu mesajı şikayet ettidiz de biz silmedik mi? Burada görevli arkadaşların hiçbirisi maaşlı değil. Günlük hayatımızdan artan zamanımızı ancak burada geçirebiliyoruz. Siz şikayet etmezseniz o etmezse bu etmezse birbirinize hakaret küfür ederek tartışmaya devam edersiniz. Biz ancak gördüklerimizi sileriz.

• suçlama var mı orada bak bakalım bir.gücünün yettiğinin mesajını silip yetmediğinin silemiyorsun işte yalan mı bu?yada öyle değilse çifte standartmı var burada,birilerinin yazdıkları silinirken diğerleri silinmiyor.ilk mesajımda bahsettiğim konudan bahsetmiyorum,genelden konuşuyorum...
    defalarca yaşadık bunu 2002 den beri buradayım ben...
    şimdiye kadar bunu gördüm bunu yaşadım burada.
    şimdiye kadar bir kez o söylediğin mesaj silme konusu hakkında haklıydın,onuda her seferinde yüzüme vuruyorsun hatamı kabul ettiğim özür dilediğim halde...

millet bana küfür ederken hakaret ederken o kadar çırpınmama rağmen ses çıkarmadınız hiçbiriniz...
    ben ise mesaj yazan ceza alacak yazılan bir topicde yazı yazdığım için 4 gün ceza aldım.onda da görmemiştim o uyarıyı.ama sesimi çıkarmadım...ceza cezadır dedim...

bu forumun demokratik olmadığını,öyle olmak zorundada olmadığını en yetkili ağızdan öğrendim zamanında...
    bana adaletten haktan hukuktan bahsetmeyin...

• peki sana bir soru fuzbing:

sen inönüde bicaklanirken adami gördünmü? örnegin televizyonlarda. adami bulabilmek icin saatlerce aradilar görgü taniklariyla.

fener macindada hic kani yokmus. polis tutanagi var ayrica
  • pratique03
    bu dediğine gülünmez bile.Dediğin adam o anda olay yerinde tesbit edildi ve yakalandı.

Fenerbahçe tutanağında ise vuran kişi silahı ne zaman vurduğu belli değil.
  • aninda yakalanmis asil sen beni güldürme. hatirlamiyorsan iki tane görgü tanigi vardi. kapinin orada bekliyorlardi seyirci tek tek gözden gecirilde saatlerce cikamadilar stattan. hatirlamiyorsam saat 1 falandi stat daha bosanmamisti.
  • şimdi çıkarıp bana bunuda aratma.Bilen biri gelsin söylesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

suçlama var mı orada bak bakalım bir.gücünün yettiğinin mesajını silip yetmediğinin silemiyorsun işte yalan mı bu?yada öyle değilse çifte standartmı var burada,birilerinin yazdıkları silinirken diğerleri silinmiyor.ilk mesajımda bahsettiğim konudan bahsetmiyorum,genelden konuşuyorum...
    defalarca yaşadık bunu 2002 den beri buradayım ben...
    şimdiye kadar bunu gördüm bunu yaşadım burada.
    şimdiye kadar bir kez o söylediğin mesaj silme konusu hakkında haklıydın,onuda her seferinde yüzüme vuruyorsun hatamı kabul ettiğim özür dilediğim halde...

millet bana küfür ederken hakaret ederken o kadar çırpınmama rağmen ses çıkarmadınız hiçbiriniz...
    ben ise mesaj yazan ceza alacak yazılan bir topicde yazı yazdığım için 4 gün ceza aldım.onda da görmemiştim o uyarıyı.ama sesimi çıkarmadım...ceza cezadır dedim...

bu forumun demokratik olmadığını,öyle olmak zorundada olmadığını en yetkili ağızdan öğrendim zamanında...
    bana adaletten haktan hukuktan bahsetmeyin...

Burası siyasi bir ortammı ki gücüm yetsin ya da yetmesin. Burada kurallara aykırı gördüğüm her mesajı silerim. Hangi mesajı silemediği göster bana özür dileyeceğim senden. Her mesajı görmem mümkün değil. Sürekli burayı takip etmiyorum adım adım. Şikayet gelen ve aykırı bulduğum her mesajı sildim.

Hepinizin kollanıyor dokunulmazlığı var dediğiniz iski'nin mesaj ve topic'leri de dahil buna.

• İnönü'de tribün terörü: 1 ölü!!!
    Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynan Süper Lig maçının devre arasında çıkan kavgada bıçaklanan taraftar kaldırıldığı hastanede öldü. Polis taraftarın öldürüldüğü tribünün kapılarını kapatarak taraftarların dışarı çıkmasına izin vermedi. Bıçaklı saldırıyı yapan kişinin kimliğinin belirlenmesi için güvenlik kameralarındaki görüntüler inceleniyor.

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının devre arasında kapalı tribünde çıkan kavgada bıçaklanan bir taraftar, kaldırıldığı hastanede öldü. İnönü Stadı'ndaki maçın devre arasında, kapalı tribündeki taraftarlar arasında kavga çıktı. Kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan Cihat Aktaş (16), kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından güvenlik kuvvetleri, kapalı tribünden çıkışları kapattı. Polis yetkilileri, kavganın güvenlik kameralarınca tespit edildiğini, olayın faillerinin yakalanmasına çalışıldığını kaydettiler.

---------

hatta şimdi daha iyi hatırlamaya başladım arkadaşıyla montunu değişmişti bıçaklayan adam sonra bir kapkaç çetesiyle ilgisi olduğu ortaya çıkmıştı.

Fenerbahçe maçında bir tane zanlı yok.Silah sesini duyan 5 kişi var onlarda şak diye ses duyduk diyorlar.

• tamam vozer dediğin gibi olsun...
    neyin ne olduğunu gören görüyor ama sen öyle diyorsan öyledir,haklısın...

fuzbing hala aynı yerde kaldın abi sen.
    zanlıyı saklarsan olmaz abi bu kadar basit neyi ispat etmeye çalışıyorsun anlamadımki birtürlü...
  • kim saklamış nasıl saklamış bir tane yerinden oynayan seyirci yokki herkes normal bir şekilde dağıldı çoğunun olaydan haberi yok.Ayrıca stada gelip silah sıkan seyirci nasıl saklansın ??Adamın yerini belli etmesi için havan topumu atması gerek.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.