Şimdi Ara

EVERPOWER Power Supply i nasıl? (+ek soru) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum ben bilmedigim bir şey hakkında öyle sıkmam [rntg](lütfen birbirimizi kırıcı ,aşşağılayacıgı laflardan kaçınalım[ban][ban]).Ayrıca ben ewerpowera konuşmamın hiç bir yerinde dandik kötü demedim?(demişsem gösterin)Benim demek istedigim aşşagı yukarı ona yakın fiyatlara daha iyileri varken onu almak hata olacaktır. ewerpower zalman,antec,enermax,fsp,aero cool vs.. gibi markalarla karşılaştırınca onlara göre iyi olmayan bir markadır.İsteyen kabul eder iseyen etmez ayrıca ewerpowerların gürültülü oldugu bizzat benim kendi tecrübemdir.Ayrıca bunların hepsi benim kendi görüşlerimdir ve görüşlerime katılmayan arkadaşlar olabilir ama en azından saygı gösterebilirler

Saygılar...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fenomenhaa</i>
    Benim demek istedigim aşşagı yukarı ona yakın fiyatlara daha iyileri varken onu almak hata olacaktır. ewerpower zalman,antec,enermax,fsp,aero cool vs.. gibi markalarla karşılaştırınca onlara göre iyi olmayan bir markadır.İsteyen kabul eder iseyen etmez ayrıca ewerpowerların gürültülü oldugu bizzat benim kendi tecrübemdir.Ayrıca bunların hepsi benim kendi görüşlerimdir ve görüşlerime katılmayan arkadaşlar olabilir ama en azından saygı gösterebilirler
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

En başta seni kırdıysam özür dilerim.bizde sana zaten "Niye dandik diyorsun" demedik. niye alma dediğinin sebebini sordum.Yıakrıda yazdıklarını en baştan yazsaydın sorun olmazdı.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fenomenhaa</i>
    <br />Bence çok az bir fiyat farkıyla gidin hem şık hemde kaliteli olan Aerocool psulardan alın bence şu an en iyi fiyat/performans oranına sahip psular

Aslında yazmıştım ama sanırım dikkatinizden kaçmış ben size kırılmadım sadece sıkan sıkıyo diyen arkadaşa kırıldım ayrıca sizi kırdıysam özür dilerim
  • http://www.mavibilgisayar.com/urunresimler/kasa/EVERPOWER_57-60.jpg bu kasayı kullanıyorum.Üzerinde ever pl300 modeli psu var.Kasada cdrom-cdrw-tvkartı-modem-128mb chess 8500le,2500+epox 8rda3i ve twinmoss ddr400 çift modul var.Ocli bile gayet iyi.8 saat kadar hiç kalkmadan oyun oynadım.Tık bile yok.ph400 modelini bende almayı düşünüyordum.Ama stokda yoktu.Bende bu kasayı aldım.Arkadaş yeni sistem topluyordu.Onada aopen h600b aldık.Psuyu bilmem ama kasa kalitesi açısından everpower aopendan kat kat daha ii.Aopen h600b alamadım diye üzülüyordum.Ama görünce fikrimi değiştirdim.
    aopen h600b ile everpower 57-60 arasında seçim yaparsam everı seçerim.Umarım sana seçim konusnda yardımcı olmuşumdur.

• ;Bendede everpower kasa var yan panel cam olan oldukça iyi psu suda çok kaliteli bana göre şimdiye kadar bir kez bile reseet atmadi.400 olan çok daha iyidir.
  • Yaw arkadaşlar everpower PH-400 de aktif PFC olup olmadığı hakkında bilğisi olan varmı.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by alobar</i>
    <br />Yaw arkadaşlar everpower PH-400 de aktif PFC olup olmadığı hakkında bilğisi olan varmı.

olmaması lazım. bu fiyata olmaz..

Thermaltake w0015 360w alıyorum. sonuç bildireyim dedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.