Şimdi Ara

Everest SGM-X7 Gaming Mouse Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncesinde A4-TECH x7 modelini kullanıyordum. Orta tekeri bozuldu. Aşağı çeviriyorum yukarı gidiyor bazen. : )

Başlıkta yazan fareyi sipariş verdim, geldi. Bu fareyle ilgili bir kaç sorum olacak.

Bu fareyi kullanan var mı?

Tuşları problemli, farelerin hepsinde mi aynı sorun var yoksa bana mı arızalı fare geldi. Mesela tekerleğe bastığımda işlem görmüyor. Tık sesi geliyor fakat işlem görmüyor. Sert basmak gerekiyor.

Sol ve sağ tuşta bazen aynı sorunu çıkartıyor. 20 tıktan ortalama 3'ünü tıklamıyor. Hele çift tık yapmak isteyince bir klasöre 10 defadan fazla tıklatarak girdiğimi bilirim.

Aldığım siteye mesaj attım, kargo ücretini benim ödeyeceğimi söylediler. 10 TL göndersem arızalı değil tuşlar çalışıyor diye geri gönderseler 10 TL'de öyle, 20 TL kargo. Kutusu biraz büyük belki daha da fazla tutabilir.

Mouse çöpe mi atayım?

Bu arada çok gecikme var cihazda. Kıpırdatıyorum fareyi, yarım saniye sonra kıpırdıyor. :D x7'den Sonra rezalet gibi geldi.

Bu durumda fareyinin içini açıp biraz kurcalasam bir sonuca varır mıyım?

Çöpe atıp Yeni Mouse alacak olsam ne önerirsiniz?

Maksimum bütçe 150 TL.

Logitech G300S 83 ₺'ye alınır mı? Küçük gibi geldi bana. Bu fareyi kullananlardan da yorum alabilir miyim. Gecikme var mı bu cihazda da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.