Şimdi Ara

everest sg 1500 wifi ve kablolu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
    Kaldığım şehirde geçici kaldığım için interneti kaldığım süre boyunca komşumdan almaya karar vermiştim. everest sg-1500 modemi var. kablolu internet ve kablosuz 1 hafta sorunsuz kullandım daha sonra kablolu bağlanamadım. kablo ucunda sorun olacağını düşünerek iki taraftaki kablo uçlarını da değiştirttim. fakat değiştirdikten sonra 5 dakika kullanabildim. ucu takan kişi gittikten hemen sonra; windows 7 ipv4 çoğu kullanıcıda internet erişimi yok yazan yerde ağ erişimi yok yazdı. XPde de ışık dahi yanmadı. sorunun ne olduğuyla ilgili hiçbir fikrim yok. yardımcı olun lütfen.
    ayrıca bir sorum da kablosuz internet ile ilgili olacak. kablosuz internette de ilginçtir aynı zamanda sinyal alamadım hiç. everest sg-1500 802.11n desteklemesine rağmen şifreleme türü olarak 802.11g olarak görüyorum. ve modem arayüzünden bununla ilgili hiçbir ayar göremedim. tahmin edersiniz komşumun eviyle arada mesafe olduğu için 802.11n olarak görebilsem kablolu internet benim için çok da büyük bir sorun olmayacak. 2. sorum da bunu nasıl çözebileceğimle ilgili. çok uzun süre firmware aradım forumları araştırdım ve bu konu ile ilgili hiçbir konu bulamadım. yeni modem almak kısa süre burada kalacağım için benim çok da işime gelmiyor. bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin :(
    teşekkürler şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.