Şimdi Ara

Everest Rampage DLK-5115 İyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Everest Rampage DLK-5115 İyi midir? Şu an hepsi burada'da 103 ₺. O yüzden düşündüm bunu ayrıca 5 adet makro tuşu ve 8 adet kısayol tuşu var. Ne yapmalıyım? Bunu yerine Logitech G103 mü almalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum.

• mehav3113 kullanıcısına yanıt
    Eksisozlukte everest basligina bakin derim everest almadan once.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa g 103 e göre daha çok özelliği olan bi ürün ben aldım 1 hafta kadar oldu hiç bi sıkıntı yok şu an vatan bilgisayarda 91 tl bi tek yanda açılan bölümün ne işe yaradığını çözemedim
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    ayrıca ekşi sözlükte sadece dalga geçiyor adamlar ne olduğu önemli değil herşey ti ye alınıyor
  • ahmetcsgn A kullanıcısına yanıt
    Hocam tercih meselesi, ben kullanıcı yorumlarını okudum ve uzak durmam gerektiğini düşündüm. Arkadaşa da sonradan pişman olmaması için bilgilendirme amacıyla söyleyeyim dedim. Dikkate alıp almaması kendisine kalmış.
  • Hocam bir de dlk 5115'e cok genis falan demisler g103 mu almaliyim yani veya 80-120 tl arasinda bir klavye onerebilir misiniz g105 haric?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam pek hakim değilim o bütçedeki klavyelere ama bildiğim cm storm devastator vardı. Klavye + mouse olarak 110-120 tl civarı fiyatı vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hepsiburada.com dan Zalman ZM-400G klavye aldım ürün geldi ama memnun kalmadım hoşuma gitmedi iade ettim. Vatan bilgisayara gittim Everest DLK-5115 bakmaya ve şaşırdım açıkçası. Ürün gayet kaliteli ve işlevsel bana göre. Tuşları fazla sesli değil ve basıldığı zaman kalite hissi veriyor sağlam tuşlar. İade işlemleri bittikten sonra o klavyeyi alacağım. Ürünü mağazada denediğim kadarıyla parasını hak ediyor.
  • burak993 kullanıcısına yanıt
    Everest'in 10 liralık klavyesinden tut 100 liralık klavyesine kadar hepsini bizzat denedim hepsininde tuş hisleri aynı, aradaki tek fark üst modellerinde fazladan tuş ve bu tuşların kırmızı olması

Edit: Everest'e laf ettik diye eksilenir mi lan, steelseries'a razer'a logitech'e etsek neyse, forumu fakirler basmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 26 Mart 2015; 20:35:25 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Everest denerken Logitech g-105 denedim ama inan Everest daha sağlam geldi bana. Logitech te tuşlar sallanıyordu resmen. Led aydınlatma dışında farkı yok. Bütçesi düşük olanlar için bence ideal klavyedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.