Bildirim
Everest Rampage DLK 5115 Gaming Klavye (Bu tuşlar ne işe yarıyor)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mr Robot'u sende izliyorsun demek
Her neyse bahsettiğin tuşlar programlanabilir makro tuşları
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Loner
Aynen hocam hastasıyız.Programlandıgını biliyorumda hocam genel olarak hangi oyunlarda ve hangi amacla kullanılıyor daha cok onu merak ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FSOCIETY
quote:
Orijinalden alıntı: The Loner
Aynen hocam hastasıyız.Programlandıgını biliyorumda hocam genel olarak hangi oyunlarda ve hangi amacla kullanılıyor daha cok onu merak ettim.
Wow ya da Dota tarzında olan moba oyunlarında çok işe yarıyor makro tuşlari.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
oyun günlüğü ekibinin incelemesi sorularını cevaplar
https://www.youtube.com/watch?v=8w5Fy-g61Rw
fiyat performans ürünüdür iyi günlerde kullan. -
quote:
Orijinalden alıntı: metekmete
oyun günlüğü ekibinin incelemesi sorularını cevaplar
https://www.youtube.com/watch?v=8w5Fy-g61Rw
fiyat performans ürünüdür iyi günlerde kullan.
Teşekkür ederim hocam çok işime yaradı bu video. -
rica ederim iyi günlerde kullan -
Hocam ürününüz hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.Üründen memnun musunuz?Kullanışlı mı?Çok ses çıkarıyor mu tuşları? -
quote:
Orijinalden alıntı: Urbanrevolt
Hocam ürününüz hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.Üründen memnun musunuz?Kullanışlı mı?Çok ses çıkarıyor mu tuşları?
Teşekkür ederim hocam. Klavyeden memnunum ses çıkartmıyor tuşları çok fazla. Boyutu biraz büyük sığdaracak yer olması lazım geniş biraz. programlanabilir tuşları ses açıp kapama düğmesi vs gayet güzel. Ben memnunum. Biraz aceleye geldi benim klavye almam fazla incelemeden aldım biraz araştırsam mekanik klavye alırdım ama bundan da memnun kaldığım için değiştirmiyorum. -
Anladım hocam.Teşekkürler cevabınız için.Mekanik klavye fiyatları biraz yüksek.Standart kullanıcı için fazlası ile yeter diye düşünüyorum.Everest son zamanlarda fiyat performans oranını yüksek tutarak iyi ürünler yapıyor.Bir ara ben de alcağım ürünü.Gayet yeterli benim için -
AIZO Levetron Mech mekanik klavye modelinin kopyası tasarım olarak. Kullanmıştım tuşları elimi çok yorduğu için satmıştım. Sağdaki açılan anlamsız kısım AIZO Levetron modelinde numerik tuşları sağa yada sola takmak için kullanılıyor. Hayırlı olsun fiyatı düşünüldüğünde iyi bir ürün güle güle kullan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchLord -- 31 Mayıs 2016; 14:42:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X