Şimdi Ara

EVEREST E80M 460W MidT ATX SİYAH KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  	EVEREST E80M 460W MidT ATX SİYAH KASA

Elimde bu kasadan var nasıl bir modifiye yapabilirim fikir verirseniz sevinirim ilk mod.um olacak bu arada

• tavana fan yuvası
    psu alta al
    öne fan yuvası
    yan paneli plexi yap
    istedin yerlere led ekle
    öndeki sürücü kapaklarını ızgara gibi bişiler yapabilirsin zor bişi ama
    vb...........
  • yana plexi
    biraz fan
    biraz neon
    birde parlak siyaha boyarsan cillop gibi olur
  • @161907 usta kasa zaten parlak siyah dışı

@miracorhan psu alta alma olayını tam olarak açıklarsanız deneye bilirim
    sürücü kapaklarının yerinede fan koysam nasıl olur sizce ?
    bizim kiracı reklamcıda çalışıyor plexiyi ayarlıcam elimde florosan kırmızı sprey boya var kasanın içini onla boyarsam uv neon la tepkimeye girermi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clown.031

@miracorhan psu alta alma olayını tam olarak açıklarsanız deneye bilirim

resimdeki gibi altı kesip psuyu oraya yerleştirsen üstteki boşluğada fan koyabilirsin kesmesi ayarlaması zor yapamam diyosan elleme

• @miracorhan elimde spiral aleti var onla yapabilirim belki ama daha önce hiç denemedim bozarım kasayı diye korkuyorum yapmamak daha iyi heralde :D
    kasa boşta 3 tane fan için giriş var ancak ben 3 tane fan vede 1-2 tane uv neon kullanmayı düşünüyorum o nasıl olacak acaba ?
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/526f0efc6429f5cd7031ba4ee0c1ad43/COOLTEK-Coklu-12V-4-pin-to-3-pin-Cevirici%284-Adet-Fan-Icin%29
    şöle bişi alabilirsin fanlar için veya fan kontrolcü

uv ler zaten direk 4pin molexe bağlanır genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yanlarıda parlak siyah yapabilirsin demek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 161907

yana plexi
    biraz fan
    biraz neon
    birde parlak siyaha boyarsan cillop gibi olur
  • Bencede Isınan Hava yukselır mantıgına dayanarak tavana fan ıcın yer yapmalısın
  • Kasanı bana sat.
  • bence sadece yan kapagı kes ve on kısmı bir fan tak gayet sık olur zormalama fazla o kasa adamın elınde kalır
  • Psu'yu alta alim falan deme sakın pci girişlerine denk geliyo zaten kaş yapayım derken göz çıkarırsın bence
    1-benim önerim üste 12 cm yada üstü fan yuvası aç
    2- fanları birbiriyle renk olarak uyumlu ledli fanlarla değiştir
    3-Yan kapağı pleksi yap
    4-Öne fan takabilirsin ama power tuşunun yerini falan değiştirmen gerekir o tuşu ordan sağlam bir şekilde sökemezsen onuda değiştirmen gerekir(resimden anladığım kadarıyla öne fan sığmayabilir harddiskler engel olabilir)
    5-Köklü bir değişiklik yapmayacaksan boya işine hiç bulaşma
    6-Kasanın içini aydınlat ama gözü rahatsız etmiyecek şekilde saklayarak

yani kısacası çok ağır modifiyeye girme benim tavsiyem
  • zaten bu kasayla ağır modifiye çok zor olur yan kapağı plexi yapıp 1 şerit led 2 uv katot 3 ledli fan ile geçiştirmeyi düşünüyorum
  • Gençler ne kullanıyorsunuz sistem olarak bu kasada? PSU gerçek değerinde mi herşeyden önce?
    Bende i3 işlemcili orta halli bir ofis bilgisayarı için bu kasayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostdolphin

Gençler ne kullanıyorsunuz sistem olarak bu kasada? PSU gerçek değerinde mi herşeyden önce?
    Bende i3 işlemcili orta halli bir ofis bilgisayarı için bu kasayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

i3 sistemle kullanıyorum HD5570 ekran kartım var psu sıkıntı yaratmadı ama değiştirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clown.031

quote:

Orijinalden alıntı: lostdolphin

Gençler ne kullanıyorsunuz sistem olarak bu kasada? PSU gerçek değerinde mi herşeyden önce?

i3 sistemle kullanıyorum HD5570 ekran kartım var psu sıkıntı yaratmadı ama değiştirmeyi düşünüyorum

mantıklı.
  • yan kapak plexsi. Kasa içi led ve ledli fan ile başlaya bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.