Şimdi Ara

ever ventles under earth // Klan Sohbet (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sürç-ü Lisan

quote:

Orijinalden alıntı: L`

1. si Death Note un manga ve anime serisini garanti 20 Defa bitirdim.
    2. si umarım buluşmalardan haberimiz olurda geliriz. Pek uğramıyorum foruma.
    3. sü Herkese başarılar..

Birincisi ister 100 kere,ister 500 kere izle bana böyle şeyler çocukça geliyor.Sadece gülünç bir durum.Daha da yazmam.

• Sürç-ü Lisan'da anime izliyor mutalaka DN izlemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoX~

quote:

Orijinalden alıntı: Sürç-ü Lisan

quote:

Orijinalden alıntı: L`

1. si Death Note un manga ve anime serisini garanti 20 Defa bitirdim.
    2. si umarım buluşmalardan haberimiz olurda geliriz. Pek uğramıyorum foruma.
    3. sü Herkese başarılar..

Birincisi ister 100 kere,ister 500 kere izle bana böyle şeyler çocukça geliyor.Sadece gülünç bir durum.Daha da yazmam.

Kimseyle polemiğe giremeyeceğim.Sadece düşüncemi söyledim.Kimseyi ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eymen~ -- 4 Ekim 2009; 12:35:50 >

• Animeye çocukça diyen ya araştırmamıştır, yada boş konuşuyordur.
    Anime yi sadece Naruto'dan ufak çocukların dövüşü diye bilenler keşke hiç konuşmasalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 6 Ekim 2009; 0:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kwzscA.

Animeye çocukça diyen ya araştırmamıştır, yada boş konuşuyordur.
    Anime yi sadece Naruto'dan ufak çocukların dövüşü diye bilenler keşke hiç konuşmasalar..

Bunun altına imzamı atarım.
  • Tagınız hayırlı olsun beyler . Bu yeni tagla inşallah yeni bir sayfa açarsınız . Şahsen diğer tag çok kötüydü . Çok fazla var çünkü bu virtualTARGET virtualPLAYER gibi takımlar .Kendinize ait birşey olmuş ve daha iyi olmuş . Kolay gelsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR4NC3

Tagınız hayırlı olsun beyler . Bu yeni tagla inşallah yeni bir sayfa açarsınız . Şahsen diğer tag çok kötüydü . Çok fazla var çünkü bu virtualTARGET virtualPLAYER gibi takımlar .Kendinize ait birşey olmuş ve daha iyi olmuş . Kolay gelsin .
    Katılıyorum. Yeni imajım bu hadi bakalım. Yeni kişilikler ve saygı anlayışı içinde görmek dileğiyle.

edit: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 6 Ekim 2009; 23:27:07 >
  • tamam sakin olun beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGodfather-

tamam sakin olun beyler

Hepimiz sakiniz .
  • Beyler, geçen günler içinde, eski tag zamanında olanlardan dolayı, hepinizden şahsen özür dilerim. Asıl hainlerin (kimse kusura bakmasın lütfen.) kendi takımızdan çıkması, beni bayağı etkiledi. Tekrardan özür diliyorum.
  • quote:

Tagınız hayırlı olsun beyler . Bu yeni tagla inşallah yeni bir sayfa açarsınız . Şahsen diğer tag çok kötüydü . Çok fazla var çünkü bu virtualTARGET virtualPLAYER gibi takımlar .Kendinize ait birşey olmuş ve daha iyi olmuş . Kolay gelsin .

Tag değişmedi sadece bu arkadaşlar klandan çıkarıldı (daha da iyi oldu böyle).Yolunuz açık olsun arkadaşlar biz virtualterrorist olarak devam ediyoruz.Yakın bir zamanda maç yapmak dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nika.

quote:

Tag değişmedi sadece bu arkadaşlar klandan çıkarıldı (daha da iyi oldu böyle).Yolunuz açık olsun arkadaşlar biz virtualterrorist olarak devam ediyoruz.Yakın bir zamanda maç yapmak dileğiyle

Takımdan Siz bizi çıkartmadınız biz ayrıldık bu (1)
    En Yakın Zamanda Adeks'te maç atmak dileğiyle buda (2)

• quote:

Orijinalden alıntı: ivansionE-

quote:

quote:

Takımdan Siz bizi çıkartmadınız biz ayrıldık bu (1)
    En Yakın Zamanda Adeks'te maç atmak dileğiyle buda (2)

Şu kafenin ismini sakız ettiniz ağızınızda.. ama 1 icraat yok ortalıkta.

• Vuuuv. Eski dosttan düşman . Ortam kızışıyor . Bayılırım !
  • quote:

Vuuuv. Eski dosttan düşman . Ortam kızışıyor . Bayılırım !

Döerüm lan seni.
  • Ne adeksmiş ak47
  • Hıı kesin öyle oldu, kesin biz çıkartıldık. ^^
    Umarım bir gün real olarak Lan game atabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoX~

quote:

Vuuuv. Eski dosttan düşman . Ortam kızışıyor . Bayılırım !

Döerüm lan seni.

Döversin abi .

• Adeks'in yolunu bilmeyen arkadaşlar Adeks Adeks tutturmasınlar lütfen.Yakında atarız maç...
  • quote:

Adeks'in yolunu bilmeyen arkadaşlar Adeks Adeks tutturmasınlar lütfen.Yakında atarız maç...

Hayatında Kaç Kere Gittin Adeks'e acaba..! Tabikide 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivansionE- -- 10 Ekim 2009; 17:34:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.