Bildirim
EVENT İTEM BAG YARDIM ARKDASLAR ACİLLLLLLL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: FBEMİR
ARKDASLAR DÜZGÜN BİR 97d+99i EVENT İTEM BAG LAZIM BENİM EVENT İTEMLERİN DE KARIŞIKLIK VAR ELİNDE SÜZGÜNÜ OLNAVARSA YARDIM EDİN LÜTFEN SORUN YAŞIYORUM ACİLLL
Benimde Season 3 ep 2 de öyle bir problemim vardı kendim kodlarla yazdım düzeldi demek ki arada 1 item hatalıydı bence en mantıklısı kendin yazman zaten item(kor) die muazzam bi kod bankan varCopy-Paste-Edit
-
msn leatorus_213@hotmail.com Copy-Paste-Edit
atarmısın bende yok kardesim
quote:
Orjinalden alıntı: ActionMu
quote:
ARKDASLAR DÜZGÜN BİR 97d+99i EVENT İTEM BAG LAZIM BENİM EVENT İTEMLERİN DE KARIŞIKLIK VAR ELİNDE SÜZGÜNÜ OLNAVARSA YARDIM EDİN LÜTFEN SORUN YAŞIYORUM ACİLLL
Benimde Season 3 ep 2 de öyle bir problemim vardı kendim kodlarla yazdım düzeldi demek ki arada 1 item hatalıydı bence en mantıklısı kendin yazman zaten item(kor) die muazzam bi kod bankan varCopy-Paste-Edit
-
quote:
msn leatorus_213@hotmail.comCopy-Paste-Edit
atarmısın bende yok kardesim
quote:
Orjinalden alıntı: ActionMu
quote:
Benim kullandıgım version Season 3 Episode 2 Season 4 Items Patch benim kullandıgım eventbagler sana olmaz ben season4 itemlerini felan koydum. Benimkileri sana atsam anca zen cıkar ya da +option yazan görünmez itemler:P
-
programın 97d için olanı varmıdır -
Elim ile yazdım ne programı :D -
oke saoll exleri nasıl ayarladınn merak ediyorum :D -
Exe mi :D sen eventitembag diyorsun bunlar droplardır txt uzantılıdır. notdefteri ile acar kodları editlersin -
ex item kodlarını editlemek kolay ancak bende kinde itemlrin isimleri yok :D ondan sordum:d -
quote:
ex item kodlarını editlemek kolay ancak bende kinde itemlrin isimleri yok :D ondan sordum:d
Arkadaşım ozaman sil baştan silip hepsini Kendin ellerinle ekLeyeceksin
SiL ßaştaaaaaan ßaşLamak Gerek ßazeeen
-
quote:
Orjinalden alıntı: | Uqur |
quote:
ex item kodlarını editlemek kolay ancak bende kinde itemlrin isimleri yok :D ondan sordum:d
Arkadaşım ozaman sil baştan silip hepsini Kendin ellerinle ekLeyeceksin
SiL ßaştaaaaaan ßaşLamak Gerek ßazeeen
Uğur Abini Dinle sırtın yere gelmez
-
ya mesela benim lion heart helmimin kodu event item bag de
x y 0 1 1 0
x: item(kor) daki index sayısını
y: item(kor) daki item kodunu yaz eger bi problem yasarsan sana 1-2 örnek yapabilirm...
mesela sen bi item yazarken
/item 7 46 13 255 1 1 1 63 yazarsın ex. item olması için
eventitembag e ise 7 46 0 1 1 0 yazman gerekecek
Edit: Bilgi eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ActionMu -- 4 Ekim 2008; 1:45:45 > -
PM Atalım O zaman Düzeltelim.. Sende Alintiyi düzelt Akrep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Xeo_ -- 4 Ekim 2008; 3:06:31 > -
quote:
Orjinalden alıntı: _Xeo_
http://forum.ragezone.com/f197/rz-mu-release-center-231255/ al arkadasım burada hangi versionla alakalı ne istiyorsan bulabilirsin monstsersetbasemi istiyon eventbagg mi istiyosun ne istiyosan var.. Kolay Gelsin..
keşke pm olarak atsaydın bu biraz reklama girmiş...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X